- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
hayırlısı olsun kısmetBende normal sartlar da bugunlerde sozlu olcaktim ama sevgilim kredi cekmisti sacma sapan harcamalara sıkısınca ailesine soylemek zorunda kaldi ve bizim iste seneye bu zamanlara kaldi benimde okul bi yil izadi hic beklemyrdm gecen sene uzadi o da uzamasina sebep oldu ikidir uzatmalara gidioz hayirlisi
gözlerim pörtleye pörtleye okudum bu ne biçim iştir arkadaş ya erkeklerde ne garip aklın nerdeydi bu zamana kadar.Canım süründür boşver bırak Allah aşkına kafasına dank edecek.Çok sinirlendim ya öyle böyle değil.Aileler tanışıyor çocuk değişiyor böyle bir şey var mı ya.Ne yonden haketmiomus
Ne yonden haketmiomus
Bn size ayrntli anltym cnm tansldi herşey çok guzldi bn saf saf hayaller kurmaya başladm ailem nisan için plan fln yapmaya başladı aevglm ilk faceyi kapatlm dedi ama iistersen kapatmayz fln dedi bnde kapatlm istiyorsan dedim kapattk snra hic aratmamaya başladı arasa bile soğuk davrniyodu bn naparz o nasıl bu nasıl die soruyordm o eskiden olucak İnşallah olmaması için sebep yok derdi ama bu donemde nasip kismet fln demeye başladı bi gün arkdasnn nisanna gitti orda bnm hic bi şekilde tasvp etmedigm bi ortama girdi neyse bn ilk çok kzdm ama snra konuda kabullendm ama o bna layık olmadgni maddi olarak bna istedgm bi hayat veremicgni söyledi bn dedim daha onumzde çok yıllar var beraber heraehn ustesnden geleblrz bu günler için çok dua ettk oldu çok skur fln die destek olmak istedim o yaptgi şey yuznden bnm onunla konsmamam onun bni ikna etmesi gerkrkn tam tersi oldu bnde tansldi vs dieyrk baya dil doktm neyse snra bni arama biraz rahat brak dedi bnde neden fln noluyo dedm doğal olarak kafam çok karisk dedi erkeklerde bu dönemler oluyorms böyle şeylr dierk tamam dedm snra bn ariyorm tbi o günlerce aramynca ne var diyerek tlfn acio rahat brak bni die bagriyo snra barstk bu olayi 3 haftada 3ara verme 2barsma donemi şeklinde gecrdk en snnda bn arcm askm seni çok sevyrm fln ama.bbiraz zmn ver dzelcm dedi tamam dedim 1 hafta aramadi ve bu donemde bnm için whatasapa grmiyodu son donmler sarzm btio fln diodu oncedn o bana intrnt pakati yapardi neyse ara verdk resmimizi kaldrdktn snra whatsaptn gece 3 lere kast whatsapta sürekli c.içi snra 1 hafta köye tatile gitti obada tamam dedm depresyona girdi herlde die en snnda dayanamadm pazar günü aradm amacn neyse artık kons dedm ytr neyse oda gayet rahat bnde bu aksam aricaktm ztn dedi EE ne konscktn aryip dedm seni çok seviyorum ama artık olamicagmzi soylicktm dedi bnde actm agzmi yumdm gozumu ağlama modlarna grme fln aramak için bahane arama dedi kapattk bn smdi napcm neden boyle oldu kimseyi hayatımda istemiyorumdedi ama btek bni hayatndn ckartti bbunu onada söyledim bana yardım edin kızlar
bu askerlikte nasıl bir şey insanın gerçek yüzünü mü ortaya çıkıyor akıllı insanı delirtiyor mu belli değil.Bence de kesinlikle sen arama anlamıyorum ya bu erkekleri bana sanki bahane ariyormus gibi geldi maddi yönden haketmiyorum fln demiş ya bakmis sen sorun olarak gormuyosun bu sefer aramadan mesaj atmadan araya soğukluk koymaya calismis senin ilgin SEvgİN ona batmis afedersinde bi yerleri tavan yapmis ayyy ya ne bunların dertleri bilmiyorum ki gevende bizim akraba nisanlandi oğlan askere gitti Kizi aramamaya başladı tabi kiz ne yapiyosun niye boyle yapisun diyince ne dese begenirsiniz benim gözüm acildi ben artik istemiyorum seni
Cok bi akli olmuyor cogunun o da askerlikte gidiyor istebu askerlikte nasıl bir şey insanın gerçek yüzünü mü ortaya çıkıyor akıllı insanı delirtiyor mu belli değil.
bana diyosan henüz sözlü bile değilim canımBise dicem ya sen nisanli deilmisin çeyizin fln tastamam görmüştüm seni çeyiz topiginde
bana diyosan henüz sözlü bile değilim canım
Gunaydinnnn. Bugun 2 yarin 3 sinavim var bana dua edin lutfennngünaydın kızlarrr
Allah yardımcın olsun canım ne sınavına girceksin ki?:)Gunaydinnnn. Bugun 2 yarin 3 sinavim var bana dua edin lutfennn
Tesekkur ederim..Pedagojik formasyon egitimi aliyorim ogretmenlik icin cografya bölüm mezunuyumAllah yardımcın olsun canım ne sınavına girceksin ki?:)
inşallah çok güzel geçerrrTesekkur ederim..Pedagojik formasyon egitimi aliyorim ogretmenlik icin cografya bölüm mezunuyum
Amin canim cok sagol aksamustu gorusmek uzereeinşallah çok güzel geçerrr
iyiyim canım sen nasılsınnnnasılsınız
hoşgeldin o zaman aramızakendıme gore bı baslık buldum dedımkı katılayım sıze
neler yapıyosun :)hosbuldum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?