Bende normal sartlar da bugunlerde sozlu olcaktim ama sevgilim kredi cekmisti sacma sapan harcamalara sıkısınca ailesine soylemek zorunda kaldi ve bizim iste seneye bu zamanlara kaldi benimde okul bi yil izadi hic beklemyrdm gecen sene uzadi o da uzamasina sebep oldu ikidir uzatmalara gidioz hayirlisiZiront: 36717987 .!.:Selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye öncelikle aramızdan sözlenenler,nişanlananlar olmuş allah hayırlı etsin insaşşalahh :) benim moralim sıfır sıfır sıfır kızlarben bu sene mezun oldum ama sevgilim ocakta ara dönem mezunu olacaktı ama okulu bir dönem daha uzadı yani seneye yaza bitecek biz daha dün seneye mayıs gibi nişan yaparız diye düşünürken bugün bu haberi aldım.oturup ağlıcam yeminle.of kızlar of daha bunun iş bulması,askerliği,belli bir düzen oturtması var.Uzadıkça uzuyo bizim iş napıcam bilmiyorum (
NedenkiArkadaşlar bn napicgmi blmiyorm hic iyi deilm
Nedenki
şaka mı bu aklını kaçırmış olmalı sevgilin farketmediğin bişey olabilir mi canım?Tansmaya gittik hersey çok güzel geçmişti hatrlarsnz tam istedgimz gibiydi ve bir hafta sonra sevgilme biseyler oldu ilk soğuk davrandi snra ara verdik barştk snra tekrar tekrar ara ver bars donemi gecti ve pazar günü kesin olarak bitirdik nedenini hala cozemedim ailelerle ilgili bi sorun değil artık istemiyormus bni haketmiyorms napicgmi blmiyorm
Ne yonden haketmiomus[/QUOTE][QUirinescik, post: 36730741, member: 526802"]Tansmaya gittik hersey çok güzel geçmişti hatrlarsnz tam istedgimz gibiydi ve bir hafta sonra sevgilme biseyler oldu ilk soğuk davrandi snra ara verdik barştk snra tekrar tekrar ara ver bars donemi gecti ve pazar günü kesin olarak bitirdik nedenini hala cozemedim ailelerle ilgili bi sorun değil artık istemiyormus bni haketmiyorms napicgmi blmiyorm
şaka mı bu aklını kaçırmış olmalı sevgilin farketmediğin bişey olabilir mi canım?
Ne yonden haketmiomus[/QUOTE][QUirinescik, post: 36730741, member: 526802"]Tansmaya gittik hersey çok güzel geçmişti hatrlarsnz tam istedgimz gibiydi ve bir hafta sonra sevgilme biseyler oldu ilk soğuk davrandi snra ara verdik barştk snra tekrar tekrar ara ver bars donemi gecti ve pazar günü kesin olarak bitirdik nedenini hala cozemedim ailelerle ilgili bi sorun değil artık istemiyormus bni haketmiyorms napicgmi blmiyorm
inan çok şaşırdım canım...Bn size ayrntli anltym cnm tansldi herşey çok guzldi bn saf saf hayaller kurmaya başladm ailem nisan için plan fln yapmaya başladı aevglm ilk faceyi kapatlm dedi ama iistersen kapatmayz fln dedi bnde kapatlm istiyorsan dedim kapattk snra hic aratmamaya başladı arasa bile soğuk davrniyodu bn naparz o nasıl bu nasıl die soruyordm o eskiden olucak İnşallah olmaması için sebep yok derdi ama bu donemde nasip kismet fln demeye başladı bi gün arkdasnn nisanna gitti orda bnm hic bi şekilde tasvp etmedigm bi ortama girdi neyse bn ilk çok kzdm ama snra konuda kabullendm ama o bna layık olmadgni maddi olarak bna istedgm bi hayat veremicgni söyledi bn dedim daha onumzde çok yıllar var beraber heraehn ustesnden geleblrz bu günler için çok dua ettk oldu çok skur fln die destek olmak istedim o yaptgi şey yuznden bnm onunla konsmamam onun bni ikna etmesi gerkrkn tam tersi oldu bnde tansldi vs dieyrk baya dil doktm neyse snra bni arama biraz rahat brak dedi bnde neden fln noluyo dedm doğal olarak kafam çok karisk dedi erkeklerde bu dönemler oluyorms böyle şeylr dierk tamam dedm snra bn ariyorm tbi o günlerce aramynca ne var diyerek tlfn acio rahat brak bni die bagriyo snra barstk bu olayi 3 haftada 3ara verme 2barsma donemi şeklinde gecrdk en snnda bn arcm askm seni çok sevyrm fln ama.bbiraz zmn ver dzelcm dedi tamam dedim 1 hafta aramadi ve bu donemde bnm için whatasapa grmiyodu son donmler sarzm btio fln diodu oncedn o bana intrnt pakati yapardi neyse ara verdk resmimizi kaldrdktn snra whatsaptn gece 3 lere kast whatsapta sürekli c.içi snra 1 hafta köye tatile gitti obada tamam dedm depresyona girdi herlde die en snnda dayanamadm pazar günü aradm amacn neyse artık kons dedm ytr neyse oda gayet rahat bnde bu aksam aricaktm ztn dedi EE ne konscktn aryip dedm seni çok seviyorum ama artık olamicagmzi soylicktm dedi bnde actm agzmi yumdm gozumu ağlama modlarna grme fln aramak için bahane arama dedi kapattk bn smdi napcm neden boyle oldu kimseyi hayatımda istemiyorumdedi ama btek bni hayatndn ckartti bbunu onada söyledim bana yardım edin kızlar
35452 .!.:inan çok şaşırdım canım...
nişanda nasıl bir ortama girdi ki acaba olanlardan yorulduda yeni heyecan peşinde mi yoksa bunca zaman herşeyi inat ugruna mı devam ettirdi? ailen tamam diyince ona bi rahatlık gelmiş belli
ama kesinlikle arama şöyle adam akıllı bi yoklugunu farketsin bakalım nolcak sende üzülme herşey olacagına varır
ahhh ahhh onun açılan gözlerini oyucaksın bak neler oluyorBence de kesinlikle sen arama anlamıyorum ya bu erkekleri bana sanki bahane ariyormus gibi geldi maddi yönden haketmiyorum fln demiş ya bakmis sen sorun olarak gormuyosun bu sefer aramadan mesaj atmadan araya soğukluk koymaya calismis senin ilgin SEvgİN ona batmis afedersinde bi yerleri tavan yapmis ayyy ya ne bunların dertleri bilmiyorum ki gevende bizim akraba nisanlandi oğlan askere gitti Kizi aramamaya başladı tabi kiz ne yapiyosun niye boyle yapisun diyince ne dese begenirsiniz benim gözüm acildi ben artik istemiyorum seni
baban duydu mu bu olanları canımSaol cnm ama.inan bilmiyorm noldugunu bnm kuznmn nisanna geldigi gun bna tekrar asık oldugunu soyledi o aksam biz onlra gdnce annesnn yannda ellerimi optu mutfaga gelio gidip seni cok seviyorm diyen adam nasl olduda bu kdr degsti anlamdm annem konstu onu arayp anneme bile bilmiyorm fln dedi askerw gdicmkms barssaymsz bile askerdn snra.soz yaparmsz cok mutsuzum.naslm bn ble blmiyorm birsey olmams.gbi davrnmaya calisyorm ama aklma geldgi an napixgmi bilmiyorm aglamaktn usandm.artk robot gbi kaldm herkz nisan ne zmn die sorarkn bn nasl bitti dicm blmiyorm butn hayallerim.yıkldı heveslerm fedakarlklarm hersy boşms napcm blmiyorm ya ararsa don derse ne dicm donmemem gerkiyo artk ama.aramaz ztn ynede blmiyorm cok.garibim :'(
Bu donemde herkes ayriliyor valla 4 kisi yakin zaamanda nisanlandi 3 u ayrildi biri evlenio o da kac kez nisan atma durumuna geldi zor isler cok uzatmamak lazimahhh ahhh onun açılan gözlerini oyucaksın bak neler oluyor
valla bende çok korkuyorum bu yüzden 5 6 ay nişanlı kalmak istiyorum sadece o yüzden şubat ayını bekliyoruzBu donemde herkes ayriliyor valla 4 kisi yakin zaamanda nisanlandi 3 u ayrildi biri evlenio o da kac kez nisan atma durumuna geldi zor isler cok uzatmamak lazim
vallbende çok korkuyorum bu yüzden 5 6 ay nişanlı kalmak istiyorum sadece o yüzden şubat ayını bekliyoruz
1 mart 2015de 2 yıl olucak işte :)Bencede yeterince taniosaniz nisan donemi uzatilmamali çünkü aileler isin içinde stres zor bi donem
t1 mart 2015de 2 yıl olucak işte :)
hatta 1 martta söz nişan bir arada olsa benim daha çok işime gelir
hayırlı zamanda olsun ne demişler geç olsun güç olmasın :)Selam kızlar uzun zamandır giremedim siteye öncelikle aramızdan sözlenenler,nişanlananlar olmuş allah hayırlı etsin insaşşalahh :) benim moralim sıfır sıfır sıfır kızlarben bu sene mezun oldum ama sevgilim ocakta ara dönem mezunu olacaktı ama okulu bir dönem daha uzadı yani seneye yaza bitecek biz daha dün seneye mayıs gibi nişan yaparız diye düşünürken bugün bu haberi aldım.oturup ağlıcam yeminle.of kızlar of daha bunun iş bulması,askerliği,belli bir düzen oturtması var.Uzadıkça uzuyo bizim iş napıcam bilmiyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?