yok bebeğim kavga falan etmedik ama ben rüyamda beni aldattığını gördüm geçen gece.onu anlattım ve eğer böyle bişey yapacak olursan ne olur beni aptal yerine koyma ve gel güzelce söyle dedim ondan sonra tavrı dahada değişti
tatlım olaylar üst üste gelmiş biraz ondan bence hiç düşünme böyle şeyleri kuruntu gibi olmuş biraz(
öyle sanırım canım yeter ki benim kuruntum olsun düşündüklerim gerçek olmasında.teşekkür ederim bu arada tatlım desteğin içinsenin yazdıklarınıda okudumm çook güzel bi gün geçirip bizimlee paylaşırsın inşallah,bekliyorum sabırsızlıkla
kızlarr ben çıkıyorumm hepinize iyi gecelerr :79:
ne demek tatlım ne yaptık sanki tabi dinlicez destek olucaz birbirimizeamin canım inşallahhh söz akşam gelip sıcağı sıcağına anlatıcam :) belgelerimle konuşucam size hemnde
iyi geceler tatlımmkızlarr ben çıkıyorumm hepinize iyi gecelerr :79:
sende tatlım,iyi gecelerKızlar bende çıkıyorum iyi geceleeerrr :) Yarın görüşmek üzere aşkla mutlulukla kalın
Kızlar bir konuda gördüm burada devam ettirelim biz düğün arabasına yazı yazdıracak mısınız ? Yazdıracaksanız bu yazı ne olmalı ? :)
ben geldiimmm ancaben hıc dusunmedım canım daha onu sen
tabi ki düşündüm ay ben her şeyi düşünmüşüm ya :)
''Üzülme annesi ben çok bekledim'' yazdıracağız :)
tabi ki düşündüm ay ben her şeyi düşünmüşüm ya :)
''Üzülme annesi ben çok bekledim'' yazdıracağız :)
bence daha özel bişey olmalı
cokk ıyıymıs yaa
ee seneler sonra evleneceğiz bizi yansıtan bir yazı diğer klasik şeyleri sevemedim herkeste görüyorum :)
cok tatlı benceama kaynana ne der bılemedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?