Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlarrrr neler olmus yahhu burda huhuuuuuuuuuuuuuuu hangı sayfada kalmısım acaba :) neyse bende geldımm

İyiyim cnm sagolasın sen nasılsın :) Bu arada benım kafamı karıstıran bır konu var beyaz altın mı alyans sarı altın mı kara veremıyorum sızce kızlar :26:

bende iyiyim teşekkür ederim :) ben sarı altın sevmiyorum normalde ama alyansımı ve tektaşımı kesinlikle sarı alacağım çünkü daha ağır duruyor şimdi çevremde görüyürum tektaş alyansı gümüş alıp sol parmağına takan var evli gibi basit duruyor sanki ya beyaz bilmiyorum benim fikrim.sarı beyaz karışık olabilir ama tek beyaz almayacağıma eminim :)

Son düzenleme:

Bende sarı almak ıstıyorum ama erkekde sarı altın gunah oldugundan sevgılım gumus alıcak o da oyle olmas dıyor cırkın olur beyaz altın al dıyooo ama ben sarı altın ıstıyorummmm daha agır duruyo sımdı her gencte gumus yuzuk var basıtlestı ıyıcene puffff bu konuda cok dertlıyım :26:

canım ben ona şöyle çözüm buldum benim erkek arkadaşımda altın takmayacak günah diye ama pirinç kaplamalar yada altın suyuna mı batırıyorlarmış neymiş altın rengi veriyor ama altın değil öyle yaptıracağız :)

aaaa ılk defa duydum ıyıcene bır arastırıyım cnm cok sagolasın :)

aaaa ılk defa duydum ıyıcene bır arastırıyım cnm cok sagolasın :)

çok var öyle sahte altın suyuna batırılmış kuyumcular nasıl altın seçip çiftini gümüş yaptırabiliyorlarsa onu da yaptırırlar diye düşünüyorum hadi yaptırmadılar elbet yapan bir yer vardır :) ne demek canım bende konuyu çok düşünmüştüm

Bana kalsa o gumus taksın ben altın ama yok cırkın olurmus :)

Bana kalsa o gumus taksın ben altın ama yok cırkın olurmus :)

bende ilkte öyle düşündüm ama bizim hocaların yüzüklerine baktım ne kadar modeli basit durmasa da gümüş sol ele evlilikle takılsa da basit duruyor ki genç evleneceğiz kendi aramızda gibi durmasın ve artık herkes gümüş yüzükleri sol ele takıyor bir fark olmalı diye düşünüyorum erkeğe daha çok lazım sarı yüzük :)

Bak bu acıdan bakmamıstım cnm sımdı kı genclık sagolsun yuzuk konusunda evlı olan olmayan bellı degıl hele ki erkek acısından kesınlıkle sarı takmalı :)

Bak bu acıdan bakmamıstım cnm sımdı kı genclık sagolsun yuzuk konusunda evlı olan olmayan bellı degıl hele ki erkek acısından kesınlıkle sarı takmalı :)

evet canım erkek sarı olmalı :) artık erkek arkadaşında memnun olur bu sahte olayına genelde gümüşü altın suyuna batırıyorlar internette de normal bayan yüzüklerinde çok fazla bu şekilde var alyansı da yapabilirler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…