- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
tesekkur edrim özge cim seni bekliyorudm nerdesin dye bendecanım hayırlı olsun şükür birini daha verdik mutluluğa uğurladık daim olur inşallah :)
vee darısı bizlere tabii amiinn
tesekkur edrim özge cim seni bekliyorudm nerdesin dye bende
Selam kızlar nasilsiniz =) bugün bi arkadasim pike takimi hediye etti, cok sevindim =)ve damat kabagimi da boyadim kurumasini bekliyorum =D
ben iyiyim canım sen nasılsın bak bir pike takımın oldu hayırlı olsun.kabağının resmini bekliyoruzz :)
Eki Görüntüle 1128326 Eki Görüntüle 1128327
Kızlar bunlar benim konuşma balonlarım el işareti hariç hepsinden ikişer tane var :)
Bıyık gözlük ve dudakta yaptım böyle bıraktım gerisini okul bitince halledeceğim ve yazın bitireceğim :)
gerçekten ugraştın canım çok güzel olmuşlar :)
ben bıyıkları ve dudakları simli kartondan yapmayı planlıyorum
Kızlar bunlar benim konuşma balonlarım el işareti hariç hepsinden ikişer tane var :)
Bıyık gözlük ve dudakta yaptım böyle bıraktım gerisini okul bitince halledeceğim ve yazın bitireceğim :)
aa çok güzel olmuş canım el emeği şeyler pek bir güzel oluyor ya :)
bu şekilleri nasıl çizdin elinle mi ?
kalın olsun diye önce mukavva kestim istediğim renkte karton ya da renkli kağıtla kaplayacağım böyle kalmayacak bende dudaklar için parlak kırmızı karton düşünüyorum:)
simli kartonlarda mukavva kalınlığında canım aklında bulunsun
Eki Görüntüle 1128410 senin el becerine sabrına valla hayranımm
beğendiysen ne güzel daha iyileri sizlerin olsunÖzge masallaheline saglik =) dudak ve biyiklara bayildim =) ben de kina icin düsünüyorum bu kartonlari ve cerceveyi. Biraz bekarliga veda biraz kina havasinda evde =D senden fikir aliyoruz güzel oluyor =)
beğendiysen ne güzel daha iyileri sizlerin olsun
bende yapabildiğim kadar söz ve nişan işine ağırlık veriyorum aile ve yakın akraba arkadaş olacağı için kına bizde büyük olur düğün gibidir bir nevi o yüzden onlara bu kadar organizasyon yapacağımı düşünmüyorum söz ve nişan hazır samimi ortam yakınlar iken her şeyi onlarla yaşamak paylaşmak istiyorum :)
keşke bizimde kınalar kız kıza bekarlığa veda tarzında olsaydı :)
bir de bizim kına düğün falan böyle farklı şeyler kaldırmaz o yüzden önceden yapıyorum ki içimde kalmasın :)
Anladim canim =) normalde burda da dügün gibi yaparlar ama ben öyle istemiyorum. Arkadaslarim gelir sehr disindan 1 gün önce o gece evde yapariz. Yakinlari da cagrabilirim cok kalabalik olmadigi sürece...diye düsündüm =D
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?