=) 5 dakika geçmesi gerekiyormuş özel mesaj için onu bekliyorum cevap vermek için bu arada arkadaş olmadığımız için ekleyemiyormuşum gruba =(
bulamadım canım ben seni facede baktım ama çıkmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
=) 5 dakika geçmesi gerekiyormuş özel mesaj için onu bekliyorum cevap vermek için bu arada arkadaş olmadığımız için ekleyemiyormuşum gruba =(
bulamadım canım ben seni facede baktım ama çıkmıyor
Çok güzeller cnm Allah agzinizin tadini bozmasn tamamına erdirsin Maşallah cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hımm neyse o zaman dediğin gibi yapayım size linki özel mesaj atıyorum
tamam canım basta öyle yapalım sonra kapatırız
olmuyor =( illaki arkadaş istiyor.
Özgeyle arkadaş olan vardı değil mi facete? özge açsın o zaman biz de katılalım, grup açık olsun başta.
olmuyor =( illaki arkadaş istiyor.
Hımm neyse o zaman dediğin gibi yapayım size linki özel mesaj atıyorum
olmuyo mu kızlaar
Link boş görünüyor kızlar, mesaj attım grup adını Safiye sana. Siz de diğer kızlara atın da çabuk yayılsın. 2 mesaj arası 5 dk sürüor, toplu atmama da izin vermedi.
oldu canım link atıyorum www...................../609400739155032/?notif_t=group_added_to_group
ayyy bugünleride gördükk hatunlar gelin oluyorr sırada bana geliyorrkızlar giremıyorum bilgisarayım bozuk facede kendimize grup açalım oradan konusalım size fotolarıda atmadım kusura bakmayın valla tablettende zor giriyorum sözlü bi kızım artık geziyorum öyle çeyiz alıyorum çok güzel günler
Kızlar kabaklarim nasil olmuş =D bugün de damat yapacagim büyük ihtimalle =D yan görünmez umarım fotograflar =)
ayyy bugünleride gördükk hatunlar gelin oluyorr sırada bana geliyorr
kabak derkenn bildiğimiz kabak mı ayy benim kafam dalgın bugünn
ayrıca facete grup filan bulamadım bennnn
Evet su kabagi dedikleri kabak =D sana yeni mesaj attim =D
Günaydın kızlar
günaydınn canım :)
mutluhatun günaydın canım
Günaydın kızlar