Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

günaydın tatlım buldun mu kıyafet

nişan için h.içi bir gün izin alıp erkenden gideceğiz bakmaya

pazar günü ailelerimiz tanışacak şimdi o zaman ne giyineceğim derdi sardı beni bugün ve yarın da tanışmada giyeceğim kıyafete bakmam lazım.

sence dar paça kumaş pantolon üzerine şık bir bluz olur mu yoksa tanışmada da elbise mi giyinmeliyim :44:

olur ama elbise daha iyi olmaz mı sanki canım
bende pantolon üstüne elbise giyerim diz üstü normalde ama o gün için elbise bakıyorum :)

Günaydın kızlar hepinize, bende bu aralar cok giremeiyorum, su faceden resim payşaşmak cok iyi olmus, bende sanırım buraya cok ekleyemeyecegim, gbi,

Burcu ' cun stres yapmamak elde degilmiş gördum ve ben panik oldum hep basta evet tam tadını cıkaramadm o yuzden ama sonraları iyiydi hersey, herkeze cok cok tesekkur ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için.

Son düzenleme:

Sana mesaj atmistim canim sanirim grubun adini kapali su an ama disarıya görünüyor.

Grubu bulamayan arkadaslar isminizi özelden yazin bana. Size mesaj atayim faceten linki.

hadi gözün aydın canım tarih belli ya o bile yeter :)

canım hayırlı olsun şükür birini daha verdik mutluluğa uğurladık daim olur inşallah :)
vee darısı bizlere tabii amiinn

hadi gözün aydın canım tarih belli ya o bile yeter :)

Saol cnm belli oldu ama ogün gelene kdr ki heycanm nasıl gecicek blmiyorm acaba anlaşabilicekler mi die dusunmektn istahim kesildi İnşallah hayirlisiyla anlasirlar cnm dua edin bna lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…