• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Selam kızlar nasilsiniz =) bugün bi arkadasim pike takimi hediye etti, cok sevindim =) :16:ve damat kabagimi da boyadim kurumasini bekliyorum =D

$Fotoðraf-0023.jpg $Fotoðraf-0024.jpg
Kızlar bunlar benim konuşma balonlarım el işareti hariç hepsinden ikişer tane var :)
Bıyık gözlük ve dudakta yaptım böyle bıraktım gerisini okul bitince halledeceğim ve yazın bitireceğim :)

gerçekten ugraştın canım çok güzel olmuşlar :)
ben bıyıkları ve dudakları simli kartondan yapmayı planlıyorum :16:

kalın olsun diye önce mukavva kestim istediğim renkte karton ya da renkli kağıtla kaplayacağım böyle kalmayacak bende dudaklar için parlak kırmızı karton düşünüyorum:)

Son düzenleme:
aa çok güzel olmuş canım el emeği şeyler pek bir güzel oluyor ya :)
bu şekilleri nasıl çizdin elinle mi ?

beğenmene sevindim canım :)
internetten şekilleri buldum çıkarttım sonra kesip mukavvaya çizdim kestim
Albümüme bakarsan mezuniyet kınasında el pankartı var onuda ben yaptım yazısını ben yazmadım ama çizip kesim yapıştırma bana aitti :)

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1128326 Eki Görüntüle 1128327
Kızlar bunlar benim konuşma balonlarım el işareti hariç hepsinden ikişer tane var :)
Bıyık gözlük ve dudakta yaptım böyle bıraktım gerisini okul bitince halledeceğim ve yazın bitireceğim :)

Özge masallah :nazar: eline saglik =) dudak ve biyiklara bayildim =) ben de kina icin düsünüyorum bu kartonlari ve cerceveyi. Biraz bekarliga veda biraz kina havasinda evde =D senden fikir aliyoruz güzel oluyor =):46: :34:

Özge masallah :nazar: eline saglik =) dudak ve biyiklara bayildim =) ben de kina icin düsünüyorum bu kartonlari ve cerceveyi. Biraz bekarliga veda biraz kina havasinda evde =D senden fikir aliyoruz güzel oluyor =):46: :34:
beğendiysen ne güzel daha iyileri sizlerin olsun :16:
bende yapabildiğim kadar söz ve nişan işine ağırlık veriyorum aile ve yakın akraba arkadaş olacağı için kına bizde büyük olur düğün gibidir bir nevi o yüzden onlara bu kadar organizasyon yapacağımı düşünmüyorum söz ve nişan hazır samimi ortam yakınlar iken her şeyi onlarla yaşamak paylaşmak istiyorum :)
keşke bizimde kınalar kız kıza bekarlığa veda tarzında olsaydı :)
bir de bizim kına düğün falan böyle farklı şeyler kaldırmaz o yüzden önceden yapıyorum ki içimde kalmasın :)

Son düzenleme:
beğendiysen ne güzel daha iyileri sizlerin olsun :16:
bende yapabildiğim kadar söz ve nişan işine ağırlık veriyorum aile ve yakın akraba arkadaş olacağı için kına bizde büyük olur düğün gibidir bir nevi o yüzden onlara bu kadar organizasyon yapacağımı düşünmüyorum söz ve nişan hazır samimi ortam yakınlar iken her şeyi onlarla yaşamak paylaşmak istiyorum :)
keşke bizimde kınalar kız kıza bekarlığa veda tarzında olsaydı :)
bir de bizim kına düğün falan böyle farklı şeyler kaldırmaz o yüzden önceden yapıyorum ki içimde kalmasın :)

Anladim canim =) normalde burda da dügün gibi yaparlar ama ben öyle istemiyorum. Arkadaslarim gelir sehr disindan 1 gün önce o gece evde yapariz. Yakinlari da cagrabilirim cok kalabalik olmadigi sürece...diye düsündüm =D

Anladim canim =) normalde burda da dügün gibi yaparlar ama ben öyle istemiyorum. Arkadaslarim gelir sehr disindan 1 gün önce o gece evde yapariz. Yakinlari da cagrabilirim cok kalabalik olmadigi sürece...diye düsündüm =D

anladım canım ben arkadaşları da çağıracağım fakat kızlarla bizim eğlencemiz kına sonrasında başlar büyük ihtimal :52:

Son düzenleme:
Back