• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

günaydın tatlım buldun mu kıyafet:16:

nişan için h.içi bir gün izin alıp erkenden gideceğiz bakmaya

pazar günü ailelerimiz tanışacak şimdi o zaman ne giyineceğim derdi sardı beni bugün ve yarın da tanışmada giyeceğim kıyafete bakmam lazım.

sence dar paça kumaş pantolon üzerine şık bir bluz olur mu yoksa tanışmada da elbise mi giyinmeliyim :44:

nişan için h.içi bir gün izin alıp erkenden gideceğiz bakmaya

pazar günü ailelerimiz tanışacak şimdi o zaman ne giyineceğim derdi sardı beni bugün ve yarın da tanışmada giyeceğim kıyafete bakmam lazım.

sence dar paça kumaş pantolon üzerine şık bir bluz olur mu yoksa tanışmada da elbise mi giyinmeliyim :44:

olur ama elbise daha iyi olmaz mı sanki canım
bende pantolon üstüne elbise giyerim diz üstü normalde ama o gün için elbise bakıyorum :)

Günaydın kızlar hepinize, bende bu aralar cok giremeiyorum, su faceden resim payşaşmak cok iyi olmus, bende sanırım buraya cok ekleyemeyecegim, gbi,

Burcu ' cun stres yapmamak elde degilmiş gördum ve ben panik oldum hep basta evet tam tadını cıkaramadm o yuzden :( ama sonraları iyiydi hersey, herkeze cok cok tesekkur ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için.

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hepinize, bende bu aralar cok giremeiyorum, su faceden resim payşaşmak cok iyi olmus, bende sanırım buraya cok ekleyemeyecegim, gbi,

Burcu ' cun stres yapmamak elde degilmiş gördum ve ben panik oldum hep basta evet tam tadını cıkaramadm o yuzden :( ama sonraları iyiydi hersey, herkeze cok cok tesekkur ediyorum kızlar iyi dilekleriniz için.

Sana mesaj atmistim canim sanirim grubun adini kapali su an ama disarıya görünüyor.

Grubu bulamayan arkadaslar isminizi özelden yazin bana. Size mesaj atayim faceten linki.

Kızlar bizim tanışma tarihimizde belli oldu çok şükür bayramda gelicekler Allahimizin izniyle çok mutluyum ve heycanliyim İnşallah anlasilir tatlı dille güle şöyleye herşey çok güzel olur İnşallah hepimiz icin İnşallah amiiin :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hadi gözün aydın canım tarih belli ya o bile yeter :)

anca girebildim kızlar anlatayım hemen size..

Gayet güzel gecti güzdüz kuaförde gecirdim akşama geldi misafirlerimiz 40 kişi olduk evde once sohbet muhabbet biraz tabi ben cok stres yaptı ve heyecanlıydım, :1:
Sonra konuya girildi o konu allahın emriyle basladı ve uzadı da uzadı, sonunda beni çağırdılar bana da sordular hayırlı olsun denildi, tek tek herkezin elini optuk, sonra kahveleri ikram ettik, yüzüklerimiz takıldı pastamız kesildi.:nazar:

tabi heyecan yine bende sorukta, sonra bende oturdum içeride yanlarında, gunluk konusmalar devam etti :) o sırada cay servisi ve ikramlarımız yapıldı, resimler cekildi, ve en son pasta servisini yaptık. gayet guzel ve cabuk gecti diyebilirim hersey yapana kadar olan stres ve heyecanla kaldı :1::1:

ben boylelikle atlatttım kızlar, darısı başınıza

canım hayırlı olsun şükür birini daha verdik mutluluğa uğurladık daim olur inşallah :):nazar:
vee darısı bizlere tabii amiinn

hadi gözün aydın canım tarih belli ya o bile yeter :)

Saol cnm belli oldu ama ogün gelene kdr ki heycanm nasıl gecicek blmiyorm acaba anlaşabilicekler mi die dusunmektn istahim kesildi İnşallah hayirlisiyla anlasirlar cnm dua edin bna lütfen

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back