Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

inşallah canım cok cok güzel anlaşırlar. Dualarımız seninle

Bizim zaten aileler tanısıyor haziran ayında olacaktı ama baska seyler çıkınca bu haftaya karar kılındı canım, sıkıntı yok hersey tamam zaten

ayyyy çok sevindim yaaa kalkıp göbek atasım var şu an:13::132::124:

sen neler yapcaktın sözde canım hediye filan dagıtcak mıydın

canım ben hediyeden vaz gectim birsey dağıtmamaya karar verdim

pasta yaptırıyorum, kurabiye birde,
Kahvelerle beraber lokum koyacagım yanına, sevgilimin fincanında da kurdele ve nazar boncugu sadece,
çok fazla sey yapmaktn vaz gectim anlayacagın daha sade olacak

anladım canım kolay olur zorlanmazsın

bayıldımmm bu fikre

bende bayıldım mutlaka yapacağım bunu :)
Günaydın kzılar herkeze

Özge'cim bu fikir gercekten çok güzelmiş
günaydıınnn o zaman sözün için başla yapmaya bu arada söze 6 gün mü kalmış gözlerim böyle oldu

Evet bnu biliyorm ben.duvara asmak icn yapmayi dusunmustm .fikirlerim arasina yazmistm:)
o zaman bundan yapıyoruuuzz :)

Çok güzel bi fikirmis cnm illa söz nisanda olmasına grek yok yatak odamizin duvarinada çok güzel olur bnce :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
tabi ki ama önceliğimiz söz nişan :)
inşallah her şeyin güzel sorunsuz olur

erkek kısmının alışverişi bizimkinden zor oluyor yaa bir de bayanlar için derler zor oluyor diye.:)

kızzzzlaaaaarrrrrrrr

Size şok bir haberim var

Bu pazar SÖZLENİYORUM
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederim
resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah

Son düzenleme:
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederim
resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah [/QUOTE]

Size şok etkisi yaratayım dedim anlatırım tabi canım an an hepsini amin canım inşallah

Size şok etkisi yaratayım dedim anlatırım tabi canım an an hepsini amin canım inşallah[/QUOTE]

öyle böyle değil çok mutlu oldum ya yeter ki mutlu olalım hepimiz şoklara girmeye razıyız yeter ki güzel şoklar yaşayalım kötü değil :)

Size şok etkisi yaratayım dedim anlatırım tabi canım an an hepsini amin canım inşallah

öyle böyle değil çok mutlu oldum ya yeter ki mutlu olalım hepimiz şoklara girmeye razıyız yeter ki güzel şoklar yaşayalım kötü değil :)[/QUOTE]

inşallah canım hepimiz için cok cok güzel olsun hersey

inşallah canım cok cok güzel anlaşırlar. Dualarımız seninle

Çok tesekkur ederim cnm bnmde dualarm sizinle çok heycanlym bi an önce konussun ailesiyle de belli olsun artık tarihimiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…