Kizlar annem okul tatilinde ramazan girmeden gelsinler tanismaya diyo erkek arkadasim ailesiyle konusack dua edin bana hayrlisyla haziranda gelip tanisip anlasilsin (amin)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızzzzlaaaaarrrrrrrr
Size şok bir haberim var
Bu pazar SÖZLENİYORUM
inanmıyorummmmmmmmm
ayyyyy nasıl mutlu oldummmmm
hayırlı olsun ama nasıl böyle ani bi karar verdiniz
Bizim zaten aileler tanısıyor haziran ayında olacaktı ama baska seyler çıkınca bu haftaya karar kılındı canım, sıkıntı yok hersey tamam zaten
ayyyy çok sevindim yaaa kalkıp göbek atasım var şu an:13::132::124:
benimde benimdeyaa uyuyamıyorum gece stres yaptım ben,
Tarihi de yaptım bir anda 6 yazdım
sen neler yapcaktın sözde canım hediye filan dagıtcak mıydın
canım ben hediyeden vaz gectim birsey dağıtmamaya karar verdim
pasta yaptırıyorum, kurabiye birde,
Kahvelerle beraber lokum koyacagım yanına, sevgilimin fincanında da kurdele ve nazar boncugu sadece,
çok fazla sey yapmaktn vaz gectim anlayacagın daha sade olacak
anladım canım kolay olur zorlanmazsın
bol bol resim çekersin
oyle dusunuyorum unutmazsam ya cok heyecan yaptım ben
bayıldımmm bu fikre
günaydıınnn o zaman sözün için başla yapmaya bu arada söze 6 gün mü kalmış gözlerim böyle olduGünaydın kzılar herkeze
Özge'cim bu fikir gercekten çok güzelmiş
o zaman bundan yapıyoruuuzz :)Evet bnu biliyorm ben.duvara asmak icn yapmayi dusunmustm .fikirlerim arasina yazmistm:)
tabi ki ama önceliğimiz söz nişan :)Çok güzel bi fikirmis cnm illa söz nisanda olmasına grek yok yatak odamizin duvarinada çok güzel olur bnce :)
inşallah her şeyin güzel sorunsuz olurKizlar annem okul tatilinde ramazan girmeden gelsinler tanismaya diyo erkek arkadasim ailesiyle konusack dua edin bana hayrlisyla haziranda gelip tanisip anlasilsin (amin)
erkek kısmının alışverişi bizimkinden zor oluyor yaa bir de bayanlar için derler zor oluyor diye.:)Ay Özge, pek de moralim yerine gelmedi. Kuzucuğum Nuh diyor Peygamber demiyor. Almadı ne siyah ne de beyaz bir gömlek. Benim aldığım açık ve koyu gri çizgili bir gömleği var onu giyecekmiş.
Günaydın canım
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederimkızzzzlaaaaarrrrrrrr
Size şok bir haberim var
Bu pazar SÖZLENİYORUM
heh şimdi aldım sorumun cevabını canım çok çok çok mutlu oldum harika bir haber süper ne yazacağımı şaşırdım tebrik ederim
resim mutlaka bekliyorum sende artık detaylı bir şekilde anlatırsın :) herşeyin çok güzel olsun nazarlara gelmeyin inşallah
Size şok etkisi yaratayım dedimanlatırım tabi canım an an hepsini amin canım inşallah
inşallah canım cok cok güzel anlaşırlar. Dualarımız seninle
kızzzzlaaaaarrrrrrrr
Size şok bir haberim var
Bu pazar SÖZLENİYORUM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?