- 14 Ekim 2013
- 8.612
- 2.463
- 178
Tanesimi cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
50 adet canım
Eki Görüntüle 1108869 bu kutu canım
Eki Görüntüle 1108880 bu şekilde olabilir canım yata kutu yatay duruyor ya her şekilde rahatlıkla yerleşir
Hayirli olsun =) sizler böyle aldikça diyorum ne cok iş var daha yapilacak =D
Rabbim kavustursun cnm göz acip kaptncaya kadar geçsin inşallah bütün yol gozleyenlere bütün askerlerimizede hayirli teskere versin inşallah
İyi yapmssn cnm hepimiz ayniyiz sanirim kendimizi mutlu etmeyi biliyoruz çeyiz manyagi olduk ciktik valla ama en güzel şey çeyiz hazirligi bnce Rabbim güle güle huzurlu saglikli ve mutlu şekilde kullanmaya nasip etsin hepimize inşallah AMİİİN : nazar:
Eki Görüntüle 1108880 bu şekilde olabilir canım yata kutu yatay duruyor ya her şekilde rahatlıkla yerleşir
İlk kutu resmi deilde bu kutu daha iyi sanki.sanirim boyutlari farkli.sana bu boyut daha rahat olr snki.
Eki Görüntüle 1109086 Eki Görüntüle 1109087
Kizlar aldigim misafir kadehi ve mesrubat bardagi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canim bu ikisi ayni modelin urunu.her yemek takimina uysun diye ozellikle sade ve islemesiz aldm.içime cok sindi cok begenerek aldm.
Sürahisi varmi onu sormayi unuttum yoksada buna uygun olabilecek surahi gbi deilde kapakli karaf gbi almayi dusunuyorm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Gunaydin iyim sn naslsn cnm ama içim buruk biraz sevdigimle bulusucaktk bu gun kaç hafta önce kararlstrmstk ama şirket hafta sonunda mesai yazms iki haftadır full calsiyo kiyamam bn ona çok yoruldu oda artık inşallah doğum günümde bulusucaz daha bir ay var ama olsun boyle beklemek de güzel sevdiğim adami
günaydınnn iyiyim ben sen nasılsınn
Saol cnm ins:)Bitmiyooo bitmiyoooo:)misafir cay setinde sıra:)
Sağol canım =) iyiyim ben de yarın sınav var biraz matematik çalışayım dedim, ama sıkıldım yine
biraz dinlen sonra çalışırsın :)
Ara verdim o yüzden KK'ya bakıyım dedimyüzde, karışım, faiz nefret ediyorum bunlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?