• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kendim yaptım canım onları paintde çizdim boyadım kesip şeffaff yapışkanlı folyo ile yapıştırdım kapazakların üzerine her şeyimi kendimiz hazırladık hazır olan hiç bir şeyi kullanmadık :)

Cnm k.bkmassan sna bsey sorucam şeffaf folyoyu nasıl yapstrdn çift tarafli miydi folyo :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 1107586 evet kızlar ilk yastık denemem:9:
acaba nasıl olmuş
sanki kalın kurdeleyi koyu mor kullansam daha iyi olur:23:

canım ben beğenmedim renkleri bir garip duruyor bu ton mor ile pembe olmamış farklı tonlar dene istersen.

Özge, aklıma geldi de sen bir yarışmaya katılmıştın, en çok beğeni alana ücretsiz çekim için. Ne oldu onun sonucu?

kazanamadık :)

Eki Görüntüle 1108046 bu tarz şeffaf kutular canım :) sadece yastıklar içime sinmiyor artık nedense:1:
çok hoş gözüküyor böyle bir şey nişanda yapabilirim :)

canım ben beğenmedim renkleri bir garip duruyor bu ton mor ile pembe olmamış farklı tonlar dene istersen.

çok hoş gözüküyor böyle bir şey nişanda yapabilirim :)

bu kutular için araştırma içindeyim bu yastık benimde içime sinmedi canım koyu renk mor ile sade bi fiyonk yapınca bile daha güzel duruyor:9:

hımm, olsun =) zaten bu tür yarışmalarda genelde hile fln kullanıyorlar sanırım ya da arkadaş listen ne kadar kalabalık o kadar beğeni. Gerçi bazen de gıcıklık yapmıyor değil o liste :47:

hile yok canım güvenilir fotoğrafçı bizim buradan zaten beğeni sayısı falan gözüküyor kazananlarda iki kardeş biri eşi ile biri sevgilisiyle kazandı çevren genişse beğenin yüksek oluyor haliyle bizim de o yoktu :)

nişanlıma askerden dönmeyi nasip ederse rabbim mayıs 2015de bendeeeee gelin olcaaaam :) mutluluga safak sayıyoruzzzz:) askerlik bi bitsiiiin daha 2 gün oldu gideli ama cok canım acıııooooo :(:43::43:

nişanlıma askerden dönmeyi nasip ederse rabbim mayıs 2015de bendeeeee gelin olcaaaam :) mutluluga safak sayıyoruzzzz:) askerlik bi bitsiiiin daha 2 gün oldu gideli ama cok canım acıııooooo :(:43::43:

Hoşgeldiiinn
Allah kavuştursun şafak tıkır tıkır atsın inşallah.
mayıs 2015 evlenecek misin söz nişan ne zaman ?

Son düzenleme:
Çok teskkur ederim cnm anlattgn için gercktn çok güzel olmuş bnde msn minik kavanozlar bulablirsrm tutkhavrsi koymayi dusunuyorm ama nerde bulucam bilmiyorm nisanda da Allahim nasip ederse tabi bunari yasamayi yastik yapip dagtmayi dsnuyorm :) :nazar:

Minik kavanozlardan eminonunde var.ayrica kina nisan susleri satan yerlerdede bulabilirsn

Back