- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Eki Görüntüle 1108046 bu tarz şeffaf kutular canım :) sadece yastıklar içime sinmiyor artık nedense
Ne kdrdr acaba bunların 50 tanesi cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1108046 bu tarz şeffaf kutular canım :) sadece yastıklar içime sinmiyor artık nedense
Ne kdrdr acaba bunların 50 tanesi cnm
kutuların fiyatı 45 50 lira arasında değişiyor canım...
Minik kavanozlarla ayni fiyah yani cnm
kahve koymak için kavanoz arıyordun dimi canım :)
kendim yaptım canım onları paintde çizdim boyadım kesip şeffaff yapışkanlı folyo ile yapıştırdım kapazakların üzerine her şeyimi kendimiz hazırladık hazır olan hiç bir şeyi kullanmadık :)
Evt eminune gtmm lazm sanirm intrnettn olmick :)
neden canım bulamadın mı
2015de sözlenmeyi ümit edenlermerhaba kızlar.
bir hayli zaman var ama yinede beni yarimin seni seneye istetcem demesi çokk hoşuma gitti.zaten takip ediyordum gaza geldim bende katılayım dedim.
Eki Görüntüle 1107586 evet kızlar ilk yastık denemem
acaba nasıl olmuş
sanki kalın kurdeleyi koyu mor kullansam daha iyi olur
Özge, aklıma geldi de sen bir yarışmaya katılmıştın, en çok beğeni alana ücretsiz çekim için. Ne oldu onun sonucu?
çok hoş gözüküyor böyle bir şey nişanda yapabilirim :)Eki Görüntüle 1108046 bu tarz şeffaf kutular canım :) sadece yastıklar içime sinmiyor artık nedense
canım ben beğenmedim renkleri bir garip duruyor bu ton mor ile pembe olmamış farklı tonlar dene istersen.
çok hoş gözüküyor böyle bir şey nişanda yapabilirim :)
bu kutular için araştırma içindeyim bu yastık benimde içime sinmedi canım koyu renk mor ile sade bi fiyonk yapınca bile daha güzel duruyor
o zaman denemelerini bekliyoruz :)
zor iş bunları yapmak yaa ne güzel senin yastıkların hazır
kazanamadık :)
hımm, olsun =) zaten bu tür yarışmalarda genelde hile fln kullanıyorlar sanırım ya da arkadaş listen ne kadar kalabalık o kadar beğeni. Gerçi bazen de gıcıklık yapmıyor değil o liste
nişanlıma askerden dönmeyi nasip ederse rabbim mayıs 2015de bendeeeee gelin olcaaaam :) mutluluga safak sayıyoruzzzz:) askerlik bi bitsiiiin daha 2 gün oldu gideli ama cok canım acıııooooo
Çok teskkur ederim cnm anlattgn için gercktn çok güzel olmuş bnde msn minik kavanozlar bulablirsrm tutkhavrsi koymayi dusunuyorm ama nerde bulucam bilmiyorm nisanda da Allahim nasip ederse tabi bunari yasamayi yastik yapip dagtmayi dsnuyorm :)
nişanlıma askerden dönmeyi nasip ederse rabbim mayıs 2015de bendeeeee gelin olcaaaam :) mutluluga safak sayıyoruzzzz:) askerlik bi bitsiiiin daha 2 gün oldu gideli ama cok canım acıııooooo