Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam kizlar.bu askerlik zorluyo artkkk.
Sonunda misafir kadehlerime ve mesrubat bardaklarima karar verip aldim kendimi mtlu ettm:)
nişanlıma askerden dönmeyi nasip ederse rabbim mayıs 2015de bendeeeee gelin olcaaaam :) mutluluga safak sayıyoruzzzz:) askerlik bi bitsiiiin daha 2 gün oldu gideli ama cok canım acıııooooo
Minik kavanozlardan eminonunde var.ayrica kina nisan susleri satan yerlerdede bulabilirsn
Selam kizlar.bu askerlik zorluyo artkkk.
Sonunda misafir kadehlerime ve mesrubat bardaklarima karar verip aldim kendimi mtlu ettm:)
Günaydin =) nasilsiniz =)
hayırlı olsun ama resim görmemiz şart biliyorsunSelam kizlar.bu askerlik zorluyo artkkk.
günaydınnn iyiyim ben sen nasılsınnGünaydin =) nasilsiniz =)
Bi gün gidip bakicm cnm sizede bol bol resim çekmeye calsirim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hayırlı olsun ama resim görmemiz şart biliyorsun
günaydınnn iyiyim ben sen nasılsınn
günaydın canım güzel bir araştırma yap kutular şişler nerede ne kadar bize de söyle fiyatlarını aylardır niyetleniyorum gidemiyorum yaaa
Gidebilrsem söylerim cnm merak etmeyin ama tabi mesele gitmek de :)
valla ben aylardır gitcem diyorum yerimde oturuyorum birde yağmurda:18:
Aynen cnm yine plan iptal :)
en azından oturduğumuz yerden yeni fikirler bulalım
araştırdıkça farklı şeyler çıkıyor
Aynen cnm sn npmyi dsnuyosn hediyelik olark
kafam karmakarışık oldu canım
10 tane havlum var ya onlar için beyaz saten kumaştan kese dikilcek havlu çorap sabun konulcak
40 adet de misafirlerin hepsine asetat kutu hazırlancak:)
içinde yastık şişe kavanoz olucak
kavanozda kahve olucak...
ama şişede ne olcak bilmiyorum...
belki şişede kahve kavanozda şeker olabilir...
Cnm bizim işyerine gecn gün bi müşteri getirdi bizde görelim die mantar tipali şişelere kum ve deniztaslari koymusar bn çok begndm renkli kum yada sim fonda konulabilir resminide paylasiyim cnm inşallah bi yardimim olur :)
Cnm bizim işyerine gecn gün bi müşteri getirdi bizde görelim die mantar tipali şişelere kum ve deniztaslari koymusar bn çok begndm renkli kum yada sim fonda konulabilir resmi bu cnm inşallah bi yardimim olur :)
kafam karmakarışık oldu canım
10 tane havlum var ya onlar için beyaz saten kumaştan kese dikilcek havlu çorap sabun konulcak
40 adet de misafirlerin hepsine asetat kutu hazırlancak:)
içinde yastık şişe kavanoz olucak
kavanozda kahve olucak...
ama şişede ne olcak bilmiyorum...
belki şişede kahve kavanozda şeker olabilir...
Cnm bizim işyerine gecn gün bi müşteri getirdi bizde görelim die mantar tipali şişelere kum ve deniztaslari koymusar bn çok begndm renkli kum yada sim fonda konulabilir resmi bu cnm inşallah bi yardimim olur :)
resim yok ki canım:26:
güzelmiş aslında farklı olabilir mor kolonya araştırıyorum bende bu arada asetat kutuları bi sitede 25 tl ye buldum
güzelmiş aslında farklı olabilir mor kolonya araştırıyorum bende bu arada asetat kutuları bi sitede 25 tl ye buldum
Tanesimi cnm