• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Aaa nasil bsey ki resim fln yokmu cnm geçen gün paylatgn gbimi yapmaya dusnuyorsun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$1494511-10x10x3jpg.jpg bu kutu canım:9:

Eki Görüntüle 1108880 bu şekilde olabilir canım yata kutu yatay duruyor ya her şekilde rahatlıkla yerleşir:23:

Aaa çok güzel cnm bayildm bu kutuyla resimdeki ayni boymu acaba kolnya yerine lavanta kesesi sklnde yaptgm yastklrla kavanoz koymayi düşünmeye başladım cnm şuan itibariyle :) bn smdi ckiorm isten evde intrnt yok bu aralar Allaha emanet olun :1:

Son düzenleme:
Rabbim kavustursun cnm göz acip kaptncaya kadar geçsin inşallah bütün yol gozleyenlere bütün askerlerimizede hayirli teskere versin inşallah :nazar:

Aminn canim insallah bitecek hayirlisiyla.sonlara dgru geldik artikk ama oda brz zorluyo gbi

İyi yapmssn cnm hepimiz ayniyiz sanirim kendimizi mutlu etmeyi biliyoruz çeyiz manyagi olduk ciktik valla ama en güzel şey çeyiz hazirligi bnce Rabbim güle güle huzurlu saglikli ve mutlu şekilde kullanmaya nasip etsin hepimize inşallah AMİİİN : nazar: :1:

Bn mtlu oluyorm ceyiz alisverisi yaparken:)kendi zevkine istegine gore almak guzel oluyo:)
Aminn insallah hepimizin gonlune gore versin Allahim

Canim bu ikisi ayni modelin urunu.her yemek takimina uysun diye ozellikle sade ve islemesiz aldm.içime cok sindi cok begenerek aldm.
Sürahisi varmi onu sormayi unuttum yoksada buna uygun olabilecek surahi gbi deilde kapakli karaf gbi almayi dusunuyorm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim bu ikisi ayni modelin urunu.her yemek takimina uysun diye ozellikle sade ve islemesiz aldm.içime cok sindi cok begenerek aldm.
Sürahisi varmi onu sormayi unuttum yoksada buna uygun olabilecek surahi gbi deilde kapakli karaf gbi almayi dusunuyorm.

benimde aklımda böyle bişey var:)
diğer kalabalık su takımlarını seviyorum :)

Gunaydin iyim sn naslsn cnm ama içim buruk biraz sevdigimle bulusucaktk bu gun kaç hafta önce kararlstrmstk ama şirket hafta sonunda mesai yazms iki haftadır full calsiyo kiyamam bn ona çok yoruldu oda artık inşallah doğum günümde bulusucaz daha bir ay var ama olsun boyle beklemek de güzel sevdiğim adami :1: :nazar:

Ben de iyiyim aynı öğrencilik =) hazırlıklar vs :34: Hımm, ama olsun canım çalışsın =) Hem doğum gününde daha da güzel olur buluşmanız uzun zaman sonra =)

günaydınnn iyiyim ben sen nasılsınn:8:

Sağol canım =) iyiyim ben de yarın sınav var biraz matematik çalışayım dedim, ama sıkıldım yine :50:

Saol cnm ins:)Bitmiyooo bitmiyoooo:)misafir cay setinde sıra:)

Onu da mı sade alacaksın? bu arada bardakların çok güzelmiş :46: güle güle kullan :34:

Yok cay bardaklari brz iddiali islemeli falan istiyorm.aslinda begendim ama makinada yikanmiyomus o yuzdn vzgctm

Back