• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Gormemisimdr cnm yaptirmadim ama üstünde isimlerimzn yazdigi bi yastik yaptm da onu nisandami yapsam die dusunuyorm cnm sözde türk kahvesi dagtmak istyrm mink kavanozlara bulablrsem :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

o zaman başkasınındı ama ömerve yazınca senin sandım :)
$1011088_620647591322622_1917095731_n.jpg

Günaydın kızlar

o zaman sadece göz zevki kaldı :1:

Aynen cnm bn pembeli olani çok begndim ama karar veremedim birkaç kişi digeri daha sade agir durur fln dedi onun için kararsız kaldm cnm

Günaydın kızlar

burda da cok yağmur yağıyor ya sanki kış havası var gibi :(:(

Evet öyle, umarım pazar günü ve çarşamba yağmaz. Diğer günler yağsın, perşembe de yağmasın:31:

tabi canım bişeyler düşünüyorumda karasızım ilk aklıma havlu ve çorap geldi sonra çoraptan vazgeçtim havlu sabun mantar tıpalı şişeye karar verdim son hali nolur bilmiyorum :)
bugün kurdeleler aldım yastıklarımı yapıcam inşallah ama melekli olmıycak melekleri nişana saklıyorum:1:

bu arada herkese günaydınnn:16::16::16::16::16:

toz sabun güzel olur şişelerde =) nişanda meleklerle ayrı bir şeyler mi yapacaksın ?

$onur 018.jpg evet kızlar ilk yastık denemem:9:
acaba nasıl olmuş
sanki kalın kurdeleyi koyu mor kullansam daha iyi olur:23:

Günaydın kızlar

Aynen cnm bn pembeli olani çok begndim ama karar veremedim birkaç kişi digeri daha sade agir durur fln dedi onun için kararsız kaldm cnm

canım bence begendiğini al, agır falan görünmesine gerek yok diye düşünüyorum ben

Özge, aklıma geldi de sen bir yarışmaya katılmıştın, en çok beğeni alana ücretsiz çekim için. Ne oldu onun sonucu?

ben bu hediye işini abartma yolunda emin adımlarla ilerliyorum hatunlar:)
asetat kutularda kahve yastık havlu sabun koymayı planlıyorum şu anda nasıl fikir

ben bu hediye işini abartma yolunda emin adımlarla ilerliyorum hatunlar:)
asetat kutularda kahve yastık havlu sabun koymayı planlıyorum şu anda nasıl fikir

Güzel olur cnm ozel gunumuz yapcaz tabi asetat kutular nasıl bsey cnm nereden bulablrz

Son düzenleme:
Back