• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Çok teşekkürler canım amin cümlemizin aşkı daim olsun inşallah darısı senin de başına en kısa zamanda :16:

Çok teskkur ederim cnm anlattgn için gercktn çok güzel olmuş bnde msn minik kavanozlar bulablirsrm tutkhavrsi koymayi dusunuyorm ama nerde bulucam bilmiyorm nisanda da Allahim nasip ederse tabi bunari yasamayi yastik yapip dagtmayi dsnuyorm :) :nazar:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kizlar emsann düz olan tencere setini almaya karar vrrmstm ama karacanin bu tencere setini yeni gördüm sizce hangisi daha güzel ve kullanislidir fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler :1:

Eklentiler

• $1399531238689.jpg
    $1399531238689.jpg
    26,2 KB · Görüntüleme: 43
  • $1399531252533.jpg
    $1399531252533.jpg
    56,4 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Çok teskkur ederim cnm anlattgn için gercktn çok güzel olmuş bnde msn minik kavanozlar bulablirsrm tutkhavrsi koymayi dusunuyorm ama nerde bulucam bilmiyorm nisanda da Allahim nasip ederse tabi bunari yasamayi yastik yapip dagtmayi dsnuyorm :) :nazar:

süsleme malzemeleri satan yerlerde oluyor canım kavanozlar ben bir züccaciyede de gördüm kavanozlardan

Kizlar emsann düz olan tencere setini almaya karar vrrmstm ama karacanin bu tencere setini yeni gördüm sizce hangisi daha güzel ve kullanislidir fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler :1:

günaydın =)

Karacaya çok iyi demiyorlar ama ne açıdan iyi olmadığını da bilmiyorum açıkçası. Ama arkadaşım evlendi o çeyizine karacanın çift tabanlı tencerelerinden almıştı. Çok da iyi diyordu. Ama emsan hakkında hiçbir bilgim yok. Sanırım benim çeyizimde de olacak emsan tencere seti. Müstakbel kayınvalidem yıllar önce almış ve saklamış oğluma çeyiz diye. Ve sevgilimin söylediğine göre annesinin de bir 10 15 yıldır kullandığı tenceresi varmış emsan. Uzun ömürlü diyordu.

Günaydın kızlar size bir şey soracağım :34: baloda pişti olunmasın diye facebookta grup açtım. Ancak kızlar dün çıldırttılar beni. Bu iki elbise birbirine çok benziyormuş diye açık renkli görünene baya bir yüklendiler. o da altta kalmadı tabi. hakaretler havada uçuştu. sizce elbiseler çok benziyor mu? neredeyse bir sayfa yazı yazdım ve yorumlarını sildim ama moralimizi bozdular. :50: bence hiç alakaları bile yok ama. sadece renkleri aynıymış sanırım. ışıktan farklı görünüyormuş vs.

$gözdeS2.jpg $gözdeS.jpg $gh.jpg

Son düzenleme:
Günaydın kızlar size bir şey soracağım :34: baloda pişti olunmasın diye facebookta grup açtım. Ancak kızlar dün çıldırttılar beni. Bu iki elbise birbirine çok benziyormuş diye açık renkli görünene baya bir yüklendiler. o da altta kalmadı tabi. hakaretler havada uçuştu. sizce elbiseler çok benziyor mu? neredeyse bir sayfa yazı yazdım ve yorumlarını sildim ama moralimizi bozdular. :50: bence hiç alakaları bile yok ama. sadece renkleri aynıymış sanırım. ışıktan farklı görünüyormuş vs.

Eki Görüntüle 1105648 Eki Görüntüle 1105649 Eki Görüntüle 1105650

Cnm ozmn kimse elbise giymesin cnku elbiseler hep birbirine benzer allah askina takma ya alakalari yok bnce elbise dediğin şey ztn aynidir modelleri renkleri farklı bnce hiç takma bunlari içinden ne geliosa onu giy

Son düzenleme:
Cnm ozmn kimse elbise giymesin cnku elbiseler hep birbirine benzer allah askina takma ya alakalari yok bnce elbise dediğin şey ztn aynidir modelleri renkleri farklı bnce hiç takma bunlari içinden ne geliosa onu giy

Benimki sorun değil zaten. Benim için pişti olması da önemli değildi. Ama ilk elbisenin sahibi ve yakın arkadaşları ileri geri konuştular ve bana da lafın ucunu dokundurdular ben ona sinir oldum. sonuçta ben onlar için böyle bir işe kalkıştım. yapmaz olaydım. 60 kişilik baloda 3 4 tane aynı elbise olsaydı da görseydim :52:

Benimki sorun değil zaten. Benim için pişti olması da önemli değildi. Ama ilk elbisenin sahibi ve yakın arkadaşları ileri geri konuştular ve bana da lafın ucunu dokundurdular ben ona sinir oldum. sonuçta ben onlar için böyle bir işe kalkıştım. yapmaz olaydım. 60 kişilik baloda 3 4 tane aynı elbise olsaydı da görseydim :52:

benim lise mezuniyetimde tam 7 kişi aynı elbiseyi giymişti:53:
eger annem olmasaydı 8. kişide ben olcaktımm:1::1::1::1:

Ayy çok beğendiimmm balık elbise :16: musmutlu giyyy
Ne kadara aldın canım ? bende nişanda sade balık elbse istyorum abiye abartılı olur evde diye düşünüyorum :26:

benim lise mezuniyetimde tam 7 kişi aynı elbiseyi giymişti:53:
eger annem olmasaydı 8. kişide ben olcaktımm:1::1::1::1:

Bizim sınıf 8 kişiydi 6sı kız :D 2 si aynı elbiseyi giymişlerdi. Ve 1 kişi daha vardı başka sınıflardan :52:

Ayy çok beğendiimmm balık elbise :16: musmutlu giyyy
Ne kadara aldın canım ? bende nişanda sade balık elbse istyorum abiye abartılı olur evde diye düşünüyorum :26:

Canım o elbiseler hiçbirimizin değil. Benim arkadaşlarımın elbiseleri. Markalarını bilmiyorum.

Eki Görüntüle 1105860 Eki Görüntüle 1105861 Eki Görüntüle 1105862 Eki Görüntüle 1105863 Eki Görüntüle 1105864
:16::16::16:Hatunlar dün akşam süpriz evlenme teklifimmm :16::16::16:
Sonunda muradıma erdimm darısı başınıza :132:

Hayırlı olsun =) Alah tamamına erdirsin =) :16:

Bizim sınıf 8 kişiydi 6sı kız :D 2 si aynı elbiseyi giymişlerdi. Ve 1 kişi daha vardı başka sınıflardan :52:

Canım o elbiseler hiçbirimizin değil. Benim arkadaşlarımın elbiseleri. Markalarını bilmiyorum.

Hayırlı olsun =) Alah tamamına erdirsin =) :16:

Sağol canım teşekkürler :16::71:

bence görünüş olarak karaca canım ama kullanım acısından emsan daha iyi diye biliyorum, net olamadım ama boyle bence :1::1:

Eki Görüntüle 1105648 Eki Görüntüle 1105649 Eki Görüntüle 1105650

canım takma hiç ya aynı değilki bu elbiseler, hem illa renktir modeldir aynı olacaktır ne kadar farklı olabilir ki

Back