canım takma hiç ya aynı değilki bu elbiseler, hem illa renktir modeldir aynı olacaktır ne kadar farklı olabilir ki
Amaaan herkes de aynısını söyledi zaten 3 4 kişi dışında. Bana gönderme yapmaları benim sinirimi bozdu. Ama ayar çektim ben onlara
günaydın =)
Karacaya çok iyi demiyorlar ama ne açıdan iyi olmadığını da bilmiyorum açıkçası. Ama arkadaşım evlendi o çeyizine karacanın çift tabanlı tencerelerinden almıştı. Çok da iyi diyordu. Ama emsan hakkında hiçbir bilgim yok. Sanırım benim çeyizimde de olacak emsan tencere seti. Müstakbel kayınvalidem yıllar önce almış ve saklamış oğluma çeyiz diye. Ve sevgilimin söylediğine göre annesinin de bir 10 15 yıldır kullandığı tenceresi varmış emsan. Uzun ömürlü diyordu.
Eki Görüntüle 1105860 Eki Görüntüle 1105861 Eki Görüntüle 1105862 Eki Görüntüle 1105863 Eki Görüntüle 1105864
Hatunlar dün akşam süpriz evlenme teklifimmm
Sonunda muradıma erdimm darısı başınıza :132:
bana parası hiç çok gelmiyor zaten seneler sonra elimizde sadece o resimler kalacak:) iyi yapmışın takvim yaparak o gün eninde sonunda gelecek inşallah canım:)
Eki Görüntüle 1105860 Eki Görüntüle 1105861 Eki Görüntüle 1105862 Eki Görüntüle 1105863 Eki Görüntüle 1105864
Hatunlar dün akşam süpriz evlenme teklifimmm
Sonunda muradıma erdimm darısı başınıza :132:
Eki Görüntüle 1106457 kızlar yastıkların yanında keseler hazırlamaya karar verdim bunlarda keseler için havlularım :)
Şuan sanirim emsanla karaca ayni cnm karaca alms emsani bnm arkdaslrmda hep karaca aldılar hepside memnun bn sekil olarak hangisini alsam diye karar veremedim cnm pembesini çok begndm cnku
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ben böyle havlulari cok begeniyorum =) sanirim islemelerin beyazın üzerindeki duruşunu seviyorum =)
başka bir şey koyacak mısın peki?
Anladim canim, o zaman ben sade derdim her şeyle uyum saglar. Ama pembe eşyalarım da var çogunlukta diyorsan pembeliyi al =D
bence görünüş olarak karaca canım ama kullanım acısından emsan daha iyi diye biliyorum, net olamadım ama boyle bence
Şuanda yok cnm ama kahvalti takimi seramik yemek tenceremi ketilimi ufak tefek şeyleri yani cnm pembe almayi dusunuyorm :) Tabi Allahim için verirse
Teşekkürler cnm tavsiyen için emsana karaca ortak olmus artık ayni kalite sanrm ikiside :)
Günaydın herkese =) burada yine yağmur yağıyor, kışın böyle yağmur görmedik
Ben böyle havlulari cok begeniyorum =) sanirim islemelerin beyazın üzerindeki duruşunu seviyorum =)
başka bir şey koyacak mısın peki?
Teşekkürler cnm tavsiyen için emsana karaca ortak olmus artık ayni kalite sanrm ikiside :)
tabi canım bişeyler düşünüyorumda karasızım ilk aklıma havlu ve çorap geldi sonra çoraptan vazgeçtim havlu sabun mantar tıpalı şişeye karar verdim son hali nolur bilmiyorum :)
bugün kurdeleler aldım yastıklarımı yapıcam inşallah ama melekli olmıycak melekleri nişana saklıyorum
bu arada herkese günaydınnn
şişelere ne koyacaksın ? :)
lavanta kolonya yada direk toz sabun :)
bilmiyorum ki şu an
canım sana bir şey sormuştum sen yastık yaptırdın mı diye bir yastıkta kocamak için söz verdik yazılı benim yastıklardan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?