- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Çok teşekkürler canım amin cümlemizin aşkı daim olsun inşallah darısı senin de başına en kısa zamanda
Çok teskkur ederim cnm anlattgn için gercktn çok güzel olmuş bnde msn minik kavanozlar bulablirsrm tutkhavrsi koymayi dusunuyorm ama nerde bulucam bilmiyorm nisanda da Allahim nasip ederse tabi bunari yasamayi yastik yapip dagtmayi dsnuyorm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kizlar emsann düz olan tencere setini almaya karar vrrmstm ama karacanin bu tencere setini yeni gördüm sizce hangisi daha güzel ve kullanislidir fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler
süsleme malzemeleri satan yerlerde oluyor canım kavanozlar ben bir züccaciyede de gördüm kavanozlardan
Günaydın kızlar size bir şey soracağımbaloda pişti olunmasın diye facebookta grup açtım. Ancak kızlar dün çıldırttılar beni. Bu iki elbise birbirine çok benziyormuş diye açık renkli görünene baya bir yüklendiler. o da altta kalmadı tabi. hakaretler havada uçuştu. sizce elbiseler çok benziyor mu? neredeyse bir sayfa yazı yazdım ve yorumlarını sildim ama moralimizi bozdular. bence hiç alakaları bile yok ama. sadece renkleri aynıymış sanırım. ışıktan farklı görünüyormuş vs.
Eki Görüntüle 1105648 Eki Görüntüle 1105649 Eki Görüntüle 1105650
Cnm ozmn kimse elbise giymesin cnku elbiseler hep birbirine benzer allah askina takma ya alakalari yok bnce elbise dediğin şey ztn aynidir modelleri renkleri farklı bnce hiç takma bunlari içinden ne geliosa onu giy
Benimki sorun değil zaten. Benim için pişti olması da önemli değildi. Ama ilk elbisenin sahibi ve yakın arkadaşları ileri geri konuştular ve bana da lafın ucunu dokundurdular ben ona sinir oldum. sonuçta ben onlar için böyle bir işe kalkıştım. yapmaz olaydım. 60 kişilik baloda 3 4 tane aynı elbise olsaydı da görseydim
Emin önünden mi aldn cnm sen
Cnm ozmn kimse elbise giymesin cnku elbiseler hep birbirine benzer allah askina takma ya alakalari yok bnce elbise dediğin şey ztn aynidir modelleri renkleri farklı bnce hiç takma bunlari içinden ne geliosa onu giy
Çook güzel bayıldım gerçekten Allah mutlu mesut etsin cnm darısı başımıza inşallah. Her şey çok hoş görünüyo
benim lise mezuniyetimde tam 7 kişi aynı elbiseyi giymişti
eger annem olmasaydı 8. kişide ben olcaktımm
Ayy çok beğendiimmm balık elbisemusmutlu giyyy
Ne kadara aldın canım ? bende nişanda sade balık elbse istyorum abiye abartılı olur evde diye düşünüyorum :26:
Eki Görüntüle 1105860 Eki Görüntüle 1105861 Eki Görüntüle 1105862 Eki Görüntüle 1105863 Eki Görüntüle 1105864
Hatunlar dün akşam süpriz evlenme teklifimmm
Sonunda muradıma erdimm darısı başınıza :132:
Bizim sınıf 8 kişiydi 6sı kız2 si aynı elbiseyi giymişlerdi. Ve 1 kişi daha vardı başka sınıflardan
Canım o elbiseler hiçbirimizin değil. Benim arkadaşlarımın elbiseleri. Markalarını bilmiyorum.
Hayırlı olsun =) Alah tamamına erdirsin =)
Kizlar emsann düz olan tencere setini almaya karar vrrmstm ama karacanin bu tencere setini yeni gördüm sizce hangisi daha güzel ve kullanislidir fikirlerinizi bekliyorum simdiden teşekkürler
Günaydın kızlar size bir şey soracağımbaloda pişti olunmasın diye facebookta grup açtım. Ancak kızlar dün çıldırttılar beni. Bu iki elbise birbirine çok benziyormuş diye açık renkli görünene baya bir yüklendiler. o da altta kalmadı tabi. hakaretler havada uçuştu. sizce elbiseler çok benziyor mu? neredeyse bir sayfa yazı yazdım ve yorumlarını sildim ama moralimizi bozdular. bence hiç alakaları bile yok ama. sadece renkleri aynıymış sanırım. ışıktan farklı görünüyormuş vs.
Eki Görüntüle 1105648 Eki Görüntüle 1105649 Eki Görüntüle 1105650
Eki Görüntüle 1105860 Eki Görüntüle 1105861 Eki Görüntüle 1105862 Eki Görüntüle 1105863 Eki Görüntüle 1105864
Hatunlar dün akşam süpriz evlenme teklifimmm
Sonunda muradıma erdimm darısı başınıza :132:
aaaa ne güzel, hayırlı olsun canım, allah tamamına erdirsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?