Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Kızlar şişe yaptırmak isteyen vardı içine ne koysak diye düşünmüştük bir şey daha gördüm içine renkli taş gibi gözüken çikolatalardan koymuşlar :)

Son düzenleme:

Ne kdar guzel ayrintilar dusunmussun:)cok guzel gecmesine sevindim canim.diger adimlar sozunuzden dahada guzel gecsin insallah:)

Çook güzel bayıldım gerçekten Allah mutlu mesut etsin cnm darısı başımıza inşallah. Her şey çok hoş görünüyo

çoook teşekkür ederim canım amin resimlerin çoğu yok daha onları da en yakın zamanda ekleyicem darısı tüm isteyenlerin başına

canım sana şey soracaktım ben söz mendilini ne ile verdin bir de kameraman ve fotoğrafçıyı ne kadara ayarladın ayrı ayrı fiyat yazar mısın ?

Cnm bu arada kavanozlara yaptgn yapskanli etiketleri nasil yaptn yada nerde nekdara yaptrdn :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kendim yaptım canım onları paintde çizdim boyadım kesip şeffaff yapışkanlı folyo ile yapıştırdım kapazakların üzerine her şeyimi kendimiz hazırladık hazır olan hiç bir şeyi kullanmadık :)

sekiz yıl çok uzun hakikaten çocuk o sürede kocaman olup okula başlar zaman su gibi akıp geçsin canım senin için de:)

canım sana şey soracaktım ben söz mendilini ne ile verdin bir de kameraman ve fotoğrafçıyı ne kadara ayarladın ayrı ayrı fiyat yazar mısın ?

söz mendilini yüzük tepsinin içine güzel bir şekilde katlayıp koyduk canım bir kutuya koysaydım kimse göremeyecekti ben de onun için tepsinin köşesine koydum mendili tepsimi zaten kendim aynadan yaptım taşlarla süsleyerek mendilin nakışı da tepsimle uyumlu oldu çok beğendi herkes yüzükler takılınca mendili sevgilime verdim fotoğrafçı 150 TL kameraman da 300 TL canım toplamda 450 TL tuttu 50 poz bu 150 TL nin içinde eğer 50 nin üzerinde resim beğenirsek tanesi de 2.5 TL olacak ki 50 yi geçer heralde çünkü çok fotoğraf çekildi o gün

amin canım benim :) 5 çeşit hediyelik dağıttık bir kere olacak olmuşken hiç bişey içimde kalmasın dedik

anladım canım tepsiyle sunman güzel olmuş :)
bende fotoğrafçıdan fiyat aldığımda 150 demişti.olsun canım hepsi bir anı senelerin birikimi güzel anların fotoğrafları her şeye değer :)

sekiz yıl çok uzun hakikaten çocuk o sürede kocaman olup okula başlar zaman su gibi akıp geçsin canım senin için de:)

ahh bir de bana sor uzunluğu ama umarım son 1 sene su gibi aksın geçsin yine takvim yaptım aşağıya

bana parası hiç çok gelmiyor zaten seneler sonra elimizde sadece o resimler kalacak:) iyi yapmışın takvim yaparak o gün eninde sonunda gelecek inşallah canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…