• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Slm kizlar tuzlu kahvemi yaptim icti sevgilimm gecen hafta pazar istemem oldu bu sefer tam isteme verildim el optuk tek tek cok güzel şeyler allahim sizede yasatsin bu hafta pazarda sözüm var cok kosturmali gunlerim geciyor ama bi o kadarda guzel gunler ask dolu yarinda kiyafet almaya gideceğiz yuzuklerimizi almacagiz o kadar heyecanliyim ki nasi bisey alacagim hic bilmiyorum düşünemiyorum hic bu arada kandilinizi kutlarim kizlar sevgiler fotolarimi sonra atacagim :1:

canımm cok cok cok mutlu oldum inşallah mutluluğun böyle devam eder pazar günü sözünde iyi geçer şimdiden merakla bekliyorum fotolarını darısı hepimizin başına :16:

İyi aksamlar kizlar:)bugun misafir kadehlerine ve su bardaklarina karar verdim.bU hafta aliyorum insallah oda aradan cikiyor:)

senin söz resimlerini heyecanla bekliyoruuummmm çok az kaldı çookk :)

yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)

hepsini koyacam canım saatler kaldı heyecan dorukta :))

hepsini koyacam canım saatler kaldı heyecan dorukta :))

şu saatlerde iki aile hoş sohbet ve mutluluğa erişen iki genç çok güzeell ya acaba resimler ne zaman gelecek :)
Allah hepimize nasip etsin inşallah mutluluğumuz hiç bozulmasın isteyen herkes istediği şeye kavuşsun nazarlar değmesin hiç birimize :nazar::)

Slm kizlar tuzlu kahvemi yaptim icti sevgilimm gecen hafta pazar istemem oldu bu sefer tam isteme verildim el optuk tek tek cok güzel şeyler allahim sizede yasatsin bu hafta pazarda sözüm var cok kosturmali gunlerim geciyor ama bi o kadarda guzel gunler ask dolu yarinda kiyafet almaya gideceğiz yuzuklerimizi almacagiz o kadar heyecanliyim ki nasi bisey alacagim hic bilmiyorum düşünemiyorum hic bu arada kandilinizi kutlarim kizlar sevgiler fotolarimi sonra atacagim :1:

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin ağzınızın tadı hiç bozulmasın inşallah darısı bizlere :)

Back