- 4 Ekim 2013
- 1.745
- 73
- 113
- 34
eylül olsun beraber olsun:13:
senin de mi öyleydi canım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eylül olsun beraber olsun:13:
senin de mi öyleydi canım :)
Arkadaşlar hepinize hayirli kandiller Rabbim dualarin kabul olduğu bu gün hepimizin gonlundekini versin bütün din kardeşlerimize korusun amin ...
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aminnnn
sırada kim var
Kim var acaba =D fotografi yükleyemedim ya =D zaten sevgilim de begenmedi cok sade siradan diye =(=D
Aminn canim sanada hayirli kandiller
sen misin sırada
Sen var gibisin, 4 ay var =D gerçi Yasemin ile Safiye de var sanrim =D
Günaydın kızlar hayırlı cumalar =)
Sen var gibisin, 4 ay var =D gerçi Yasemin ile Safiye de var sanrim =D
Oh ne güzel =D 2015e 1 2 kisi anca kalacagiz sanirim =D
Olsun cnm hemen gtmicz ki bzde evlilik tarhlermz yakın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm kizlar tuzlu kahvemi yaptim icti sevgilimm gecen hafta pazar istemem oldu bu sefer tam isteme verildim el optuk tek tek cok güzel şeyler allahim sizede yasatsin bu hafta pazarda sözüm var cok kosturmali gunlerim geciyor ama bi o kadarda guzel gunler ask dolu yarinda kiyafet almaya gideceğiz yuzuklerimizi almacagiz o kadar heyecanliyim ki nasi bisey alacagim hic bilmiyorum düşünemiyorum hic bu arada kandilinizi kutlarim kizlar sevgiler fotolarimi sonra atacagim
senin söz resimlerini heyecanla bekliyoruuummmm çok az kaldı çookk :)
yanlış anlamadıysam sanırım aynı haftaya denk geliyor değil mi ? Sevgilin gelme gününü biraz ertelese çünkü kuzenin senin sözüne gelmese kötü hissedersin belki kuzeninde öyle düşünebilir yine de karar senin :)
iyiyi yapmışsın canım
bende konuşma balonları için sözler buldumEki Görüntüle 1094702
hepsini koyacam canım saatler kaldı heyecan dorukta :))
Slm kizlar tuzlu kahvemi yaptim icti sevgilimm gecen hafta pazar istemem oldu bu sefer tam isteme verildim el optuk tek tek cok güzel şeyler allahim sizede yasatsin bu hafta pazarda sözüm var cok kosturmali gunlerim geciyor ama bi o kadarda guzel gunler ask dolu yarinda kiyafet almaya gideceğiz yuzuklerimizi almacagiz o kadar heyecanliyim ki nasi bisey alacagim hic bilmiyorum düşünemiyorum hic bu arada kandilinizi kutlarim kizlar sevgiler fotolarimi sonra atacagim