herkeze günaydın kızlar
ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımızelim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım
Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
nevresim takımların cok hoş güle güle kullan tatlım
Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorumsonuclarda inşallah cok güzeldir.
Biliyor benim kisiligimi zaten kiskanclk onunki isine gelio bide biyere göndermemek icin cnm çok saol bu arada destgn için :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kzlar gecen hafta sali günü işyerine bnm adima çiçek geldi notta sadece isim ve numara vardi biz ilk sevgilim gönderdi sandık patronumun babası aradi dems kiz nisanli basi bagli oda dems bnm kaynklrm sağlam yok öyle bisey yptgm sey yanlış değil fln bnmkinn kiskancliklari su ara hatsafada bn desem korkuyorum teyzemler geldi bni oğluna istyodu bi ara yine ayni muhabbet olmuş bana diolr bizim orali olsa iyi olurdu pişman olursun sonra fln bn demiştim maduru olmak istemiyorum bn mutluluğumu bile agiz tadiyla yasayamiyorm sizinle paylaşmak istedim kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa nisanli olsanda olmasanda hayatnda biri var illa nisanlimi olman lazim zorla guzellikmi olurmus hic.
Svgilin bu durumu biliyomu cicek gonderme falan kmden geldigini falan?
Ne demek, burası bunun için var =)
Günaydınnnn =)
cok tesekkür ederim kızlar, iyiki varsınız
Günaydin herkese =)
Ayni benim de sinavlar bitti tatil verdim kendime =) ama hic firsatim olmadi buraya gelmeye. Sınavların nasıldı? =)
Ben de iyiyim sagol =) nasildi sinavlar?
=)
herkese günaydın hatunlarrr
kızlarrr cuma günü a101 e bardak altlıkları kurabiyelik filan gelmiş ben hiç görmedim duymadım bileniniz var mı
idare eder :)
Ben de hiç görmedim... Bu arada senin linkini attığın siteden bebek şekeri için malzeme verdim, geldi, yaptım bile
ayyy ayyy çok güzel olmuş bunlar sen bu işi ticarete dökmelisin
uhh 141 gün dile kolay yani ama sonunda kavuşacaksınız hayırlısıyla :)
teşekkürler canım çok çok güzelleri sizin olsun :)
Selamlar nasılsınız =) kaç gündür girmiyordum sayfaları okuyamadımne var ne yok? neler yaptınız bakalım Yasemin gözün aydın =)
canımm gözün aydınn darısıda ileride bizlerin başınamaşallah 141 gün dile bile zor ama sabrın sonu kavuşusuyosunuz ne güzel ya bi daha ayrı kalmayın inşallah
Cnm gozun aydin darisi basima.bnde 6ayi gecti gormeyeli.3ay daha kaldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?