Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Cnm gozun aydin darisi basima.bnde 6ayi gecti gormeyeli.3ay daha kaldi

Son düzenleme:
Biliyor benim kisiligimi zaten kiskanclk onunki isine gelio bide biyere göndermemek icin cnm çok saol bu arada destgn için :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne demek, burası bunun için var =)

Aa nisanli olsanda olmasanda hayatnda biri var illa nisanlimi olman lazim zorla guzellikmi olurmus hic.
Svgilin bu durumu biliyomu cicek gonderme falan kmden geldigini falan?

Aa nisanli olsanda olmasanda hayatnda biri var illa nisanlimi olman lazim zorla guzellikmi olurmus hic.
Svgilin bu durumu biliyomu cicek gonderme falan kmden geldigini falan?

Biliyor cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kızlarrr cuma günü a101 e bardak altlıkları kurabiyelik filan gelmiş ben hiç görmedim duymadım bileniniz var mı

Ben de hiç görmedim... Bu arada senin linkini attığın siteden bebek şekeri için malzeme verdim, geldi, yaptım bile

uhh 141 gün dile kolay yani ama sonunda kavuşacaksınız hayırlısıyla :)
teşekkürler canım çok çok güzelleri sizin olsun :)
Selamlar nasılsınız =) kaç gündür girmiyordum sayfaları okuyamadım ne var ne yok? neler yaptınız bakalım Yasemin gözün aydın =)
canımm gözün aydınn darısıda ileride bizlerin başına maşallah 141 gün dile bile zor ama sabrın sonu kavuşusuyosunuz ne güzel ya bi daha ayrı kalmayın inşallah
Cnm gozun aydin darisi basima.bnde 6ayi gecti gormeyeli.3ay daha kaldi

cok teşekkür ederim kızlar size inşallah darısı tüm bekleyeblerin ve bekleyeceklerin başına

sevgilim bana sürpriz yaptı vee dün geldi akşam işten cıkmadan bir baktım kapıdan giriyor
cok cok mutlu oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…