herkeze günaydın kızlar
ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımızelim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım
Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
nevresim takımların cok hoş güle güle kullan tatlım
Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorumsonuclarda inşallah cok güzeldir.
ayy adına öyle sevindim ki canım iyi bilirim 6 ay beklemenin ne olduğunu ben de heyecandan ölmüştüm beklerken inşallah bu son uzun ayrılığınız olur
inşallah canım aminnnn
evetttt bu sefer kaçırmıcammm
ayhh canım benim ne güzel nevresimlerin birikiyo bende düşünüyorum ama önce biraz birikim yapim diyorum :97:
bide bişe sorucam kumaş alıp nevresim diktirmek daha mı uyguna geliyo yaptıran var mııııı?
herkeze günaydın kızlar
ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımızelim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım
Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorumsonuclarda inşallah cok güzeldir.
inşallah canım, hep aklımda sen varsın biliyor musun senin az kaldıgı gunlerde daha benim vardı ya bana uzak geliyordu,
bilmiyorum ki o zaman araştırmalara devaamm :)bilemedim canım şablon falan nereden bulunur acaba :18:
herkeze günaydın kızlar
Selamlar nasılsınız =) kaç gündür girmiyordum sayfaları okuyamadımne var ne yok? neler yaptınız bakalım Yasemin gözün aydın =)
Kzlar gecen hafta sali günü işyerine bnm adima çiçek geldi notta sadece isim ve numara vardi biz ilk sevgilim gönderdi sandık patronumun babası aradi dems kiz nisanli basi bagli oda dems bnm kaynklrm sağlam yok öyle bisey yptgm sey yanlış değil fln bnmkinn kiskancliklari su ara hatsafada bn desem korkuyorum teyzemler geldi bni oğluna istyodu bi ara yine ayni muhabbet olmuş bana diolr bizim orali olsa iyi olurdu pişman olursun sonra fln bn demiştim maduru olmak istemiyorum bn mutluluğumu bile agiz tadiyla yasayamiyorm sizinle paylaşmak istedim kızlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Selamlar nasılsınız =) kaç gündür girmiyordum sayfaları okuyamadımne var ne yok? neler yaptınız bakalım Yasemin gözün aydın =)
terbiyesiz ya bir de yaptığım yanlış değil demiş kaynakları sağlammış bilmem ne takma kafana canım aynı çiçek yine gelirse kabul etme geri gönder boş ver canını sıkma
Ayni benim de sinavlar bitti tatil verdim kendime =) ama hic firsatim olmadi buraya gelmeye. Sınavların nasıldı? =)napalım canım bizde yeni geldik sayılır sınavlar koşuşturma sen naptın?
Ben de iyiyim sagol =) nasildi sinavlar?bizde sınavlarla boğuşuyorduk anca hafta sonu katılabildik bizler iyiyiz sen nasılsın ?
Kzlar gecen hafta sali günü işyerine bnm adima çiçek geldi notta sadece isim ve numara vardi biz ilk sevgilim gönderdi sandık patronumun babası aradi dems kiz nisanli basi bagli oda dems bnm kaynklrm sağlam yok öyle bisey yptgm sey yanlış değil fln bnmkinn kiskancliklari su ara hatsafada bn desem korkuyorum teyzemler geldi bni oğluna istyodu bi ara yine ayni muhabbet olmuş bana diolr bizim orali olsa iyi olurdu pişman olursun sonra fln bn demiştim maduru olmak istemiyorum bn mutluluğumu bile agiz tadiyla yasayamiyorm sizinle paylaşmak istedim kızlar
Patronunun babasi iyi yapmis. Kaynagi saglammis sinirden cok güldüm ya. Bosver sıkma canini
Saol cnm ama su teyzemlerin dedikleri daha çok skıyo canimi bde dun aksam dio senin istedgm olmasın ( allah korusun ) bn oliyim Allahim ya
Benim teyzem dayımlar fln da öyle, hep bir kötüleme bir beddua işindeler. Anlamıyorum neden ama kötü dilekleri de kabul olmuyor, Allah'a şükür =) boşver, kimsenin dediğini kafana takma. Sevgilin de anlamıştır senin bir suçun olmadığını bu çiçek işinde. Ama kıskançlıktan biraz bozulmuştur.
teşekkürler benim aklımda hiç yokken 1 tek kişilik nevresimim bir çift kişilik pike takımım oldu :)
Alınca senden de resimler bekliyoruz o zaman :)
inşallah canım aminnnn
evetttt bu sefer kaçırmıcammm
ayhh canım benim ne güzel nevresimlerin birikiyo bende düşünüyorum ama önce biraz birikim yapim diyorum :97:
bide bişe sorucam kumaş alıp nevresim diktirmek daha mı uyguna geliyo yaptıran var mııııı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?