Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ayy adına öyle sevindim ki canım iyi bilirim 6 ay beklemenin ne olduğunu ben de heyecandan ölmüştüm beklerken inşallah bu son uzun ayrılığınız olur

ayy adına öyle sevindim ki canım iyi bilirim 6 ay beklemenin ne olduğunu ben de heyecandan ölmüştüm beklerken inşallah bu son uzun ayrılığınız olur

inşallah canım, hep aklımda sen varsın biliyor musun senin az kaldıgı gunlerde daha benim vardı ya bana uzak geliyordu,

kaçırma bu sefer
kumaş alıp yaptırmak ne kadar tutuyor hiç bir fikrim yok

uhh 141 gün dile kolay yani ama sonunda kavuşacaksınız hayırlısıyla :)
teşekkürler canım çok çok güzelleri sizin olsun :)

Kzlar gecen hafta sali günü işyerine bnm adima çiçek geldi notta sadece isim ve numara vardi biz ilk sevgilim gönderdi sandık patronumun babası aradi dems kiz nisanli basi bagli oda dems bnm kaynklrm sağlam yok öyle bisey yptgm sey yanlış değil fln bnmkinn kiskancliklari su ara hatsafada bn desem korkuyorum teyzemler geldi bni oğluna istyodu bi ara yine ayni muhabbet olmuş bana diolr bizim orali olsa iyi olurdu pişman olursun sonra fln bn demiştim maduru olmak istemiyorum bn mutluluğumu bile agiz tadiyla yasayamiyorm sizinle paylaşmak istedim kızlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Selamlar nasılsınız =) kaç gündür girmiyordum sayfaları okuyamadım ne var ne yok? neler yaptınız bakalım Yasemin gözün aydın =)

canımm gözün aydınn darısıda ileride bizlerin başına maşallah 141 gün dile bile zor ama sabrın sonu kavuşusuyosunuz ne güzel ya bi daha ayrı kalmayın inşallah

terbiyesiz ya bir de yaptığım yanlış değil demiş kaynakları sağlammış bilmem ne takma kafana canım aynı çiçek yine gelirse kabul etme geri gönder boş ver canını sıkma

terbiyesiz ya bir de yaptığım yanlış değil demiş kaynakları sağlammış bilmem ne takma kafana canım aynı çiçek yine gelirse kabul etme geri gönder boş ver canını sıkma

Kapinn önüne koydum cnm sonra bi abi götürdü cicekciye bdha gonderilmicek o kişiye fln dedi çok skntili bi donemde gbiyim aslında yillardir ettiğimz dua kabul oldu iki buçuk ay sonra Rabbimin izniyle tansmya glnck ama bn çok üzgünüm

Günaydin herkese =)
napalım canım bizde yeni geldik sayılır sınavlar koşuşturma sen naptın?
Ayni benim de sinavlar bitti tatil verdim kendime =) ama hic firsatim olmadi buraya gelmeye. Sınavların nasıldı? =)

bizde sınavlarla boğuşuyorduk anca hafta sonu katılabildik bizler iyiyiz sen nasılsın ?
Ben de iyiyim sagol =) nasildi sinavlar?
=)

Geçen hafta erkek arkadaşımın ablası ve kuzenleriyle tanıstım sonunda =D aslında ablasıyla önceden meraba nasılsın seklinde sohbetimiz olmustu ama, baska sehirde yaşadıgı icin görüsmemistik hic =)

Patronunun babasi iyi yapmis. Kaynagi saglammis sinirden cok güldüm ya. Bosver sıkma canini

Patronunun babasi iyi yapmis. Kaynagi saglammis sinirden cok güldüm ya. Bosver sıkma canini

Saol cnm ama su teyzemlerin dedikleri daha çok skıyo canimi bde dun aksam dio senin istedgm olmasın ( allah korusun ) bn oliyim Allahim ya

Saol cnm ama su teyzemlerin dedikleri daha çok skıyo canimi bde dun aksam dio senin istedgm olmasın ( allah korusun ) bn oliyim Allahim ya

Benim teyzem dayımlar fln da öyle, hep bir kötüleme bir beddua işindeler. Anlamıyorum neden ama kötü dilekleri de kabul olmuyor, Allah'a şükür =) boşver, kimsenin dediğini kafana takma. Sevgilin de anlamıştır senin bir suçun olmadığını bu çiçek işinde. Ama kıskançlıktan biraz bozulmuştur.

Biliyor benim kisiligimi zaten kiskanclk onunki isine gelio bide biyere göndermemek icin cnm çok saol bu arada destgn için :)

Hic dusunmedm onu ama bn kumas alip masa ortusu ve runner diktirmeyi dusunuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…