• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

çok sevindim baban tanışmayı kabul etti ya gerisi gelir sen her şeyi olumlu düşün anlaşırlar merak etme :)

takma kafana ya otursun çatlasın sanıyor ki onunla ilgilenilmeyecek artık gözde sen olacaksın tek olmayacak falan ne takıyorsun Allah aşkına sen mutluluğuna bak gereken lafı da söyle :1:

oh oh maşallah bir kaybolduk neler olmuş hayırlı olsun :)

saol canım :)
durdunuz durdunuz hepiniz patlattınız bombaları ohh biz bekleyelim hala her şey gönlünüzce olsun :52:

valla dediğin gibi oldu kimseler ortada yokken oldu :)
Herkese iyi akşamlar kızlar sonunda sınavlarım bitti ve geldim çok güzel haberler aldım sizin adınıza çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına amiinn :)

amin inşallah canım :) darısı sizlere olsun :)

Harika bi haber bu:)hazirana ne varki surda:)

evet ya inşallah beklediğim gibi olur :)

slm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay :14::5:
şimdii sorularıı at kafandan aman boşver herşeyi keyfini çıkar:9:
kızlar:3: ben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)

senin adınada çok sevindim büyük bi yük kalkmıştır üstünden ayyy buraları boş bırakmamak lazım:52:

Bu akşam bizim komşumuz olan Büşra ablanın ailesiyle sevdiğinin ailesi tanışacaklar bizde sabah gittik yardım edelim eksik var mı ne lazım diye evde bir heyecan bir telaş Büşra abla heyecanlı belli sevdiğinin ailesiyle kendi ailesi tanışıyor daha ne olsun :16: Bir orayı toparlıyor bir burayı çok güzel şeyler bunlar Allah herkese nasip etsin.Komşumuz olan teyze de bana döndü senin için ne zaman koşturacağız dedi ay içim bir gitti ki anlatamam böyle bir anda pır pır olur ya insanın yüreği aynen öyle bilmem ki diyebildim :52: Malum kimsenin haberi yok seneye söz durumlarından okul varken beklemiyorlar da senin daha okul vardı dimi falan dedi bende evet dedim güldüm :)
Anneme demiş ki şaka gerçek derken kız gidiyor demiş kıyamam yaa:16:
Velhasıl kelam herkese günaydın ve bu güzel anıları yaşamak dileğiyle merhabaaa :)

Son düzenleme:
Yasemin'in sevdiği geliyoorrr :)
Pazartesi günü hayırlısıyla hasret çeken yol gözleyen arkadaşımız kavuşuyor :nazar:
Darısı diğer asker yolu gözleyen arkadaşlarımıza inşallah sağ salim dönsün sevdikleri :nazar:

Bu akşam bizim komşumuz olan Büşra ablanın ailesiyle sevdiğinin ailesi tanışacaklar bizde sabah gittik yardım edelim eksik var mı ne lazım diye evde bir heyecan bir telaş Büşra abla heyecanlı belli sevdiğinin ailesiyle kendi ailesi tanışıyor daha ne olsun :16: Bir orayı toparlıyor bir burayı çok güzel şeyler bunlar Allah herkese nasip etsin.Komşumuz olan teyze de bana döndü senin için ne zaman koşturacağız dedi ay içim bir gitti ki anlatamam böyle bir anda pır pır olur ya insanın yüreği aynen öyle bilmem ki diyebildim :52: Malum kimsenin haberi yok seneye söz durumlarından okul varken beklemiyorlar da senin daha okul vardı dimi falan dedi bende evet dedim güldüm :)
Velhasıl kelam herkese günaydın ve bu güzel anıları yaşamak dileğiyle merhabaaa :)

öyle oluyor canım küçük telaşeler bunlar ama çok büyük heyecan benim heryerim titriyordu:16: halada devam ediyor allahım herkese yasatsın

ne güzel bitirmişsin cümleyi :1:inşallah hepimiz de mutluluğu tatlı heyecanları yaşarız :)

$19199_buyuk_zoom.jpg
Kızlar bugün bu modelin pike takımını aldık sevdiğimle beraber kendisi bunu beğendi bizde aldık:16: :)

selamm kızlaaarrr sonunda gelebildim vize koşuşturması ağır geldi hasta oldum daha bugun toparlanabildim :2:

renkler cok güzel canım güzel sabahlara uyanın maviş maviş :16:

inşallah Ceren'cim Gökmen beğendikten sonra o beğendiği için ben de çok sevdim sonuçta her şey ortak olacak her şey bizim zevkimize göre olmasın onların istedikleri de önemli.onun beğendiği şeyleri almak benim beğendiğim şeyi almaktan çok çok daha güzelmiş :)

selamm kızlaaarrr sonunda gelebildim vize koşuşturması ağır geldi hasta oldum daha bugun toparlanabildim :2:
geçmiş olsun dikkat et kendine :)

Son düzenleme:
Back