Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

saol canım dikkat ediyorum kesinlikle o konuda bende öyle düşünüyorum canım herşey cicili bicili olsun istemiyorum sonucta o evde ikimiz yaşıcaz onunda evini eşyalarını sevmesi cok önemli birlikte çıkıp aldığımız şeylerin bende özel yeri var cünkü ikimizin ortak zevki

aynen canım kesinlikle öyle ikimizde evimizi eşyalarımızı çok sevmeliyiz ben zaten öyle çok renkli değil de daha sade şeyleri seviyorum ya da renkleri ayrıntılarda beğeniyorum :)
Tek tek aldıklarımızı yerleştireceğimiz günlerde tez zamanda gelir inşallah

inşallah canım aminnnn

5 li saklama kabını kaçıranlar için A 101 e tekrar geliyormuş 24 Nisanda :)
Eki Görüntüle 1079050

evetttt bu sefer kaçırmıcammm

Eki Görüntüle 1079181
Bu da anneannemin aldığı tek kişilik nevresim takımı çeyizde yerini aldıııı :)

ayhh canım benim ne güzel nevresimlerin birikiyo bende düşünüyorum ama önce biraz birikim yapim diyorum :97:
bide bişe sorucam kumaş alıp nevresim diktirmek daha mı uyguna geliyo yaptıran var mııııı?

bir anda olmus ama iyi olmus canım, hadi hayırlısı artık inşallah

herkeze günaydın kızlar

ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımız elim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım

Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
nevresim takımların cok hoş güle güle kullan tatlım

Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorum sonuclarda inşallah cok güzeldir.

amin canım vallahi Allah tüm bekleyenleri tez zamanda kavustursun,

Gozn aydın cnm biznkilerinde askerliği btrdgi günleri görürüz Rabbim bütün askerlerimizin korusun inşallah cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

günaydınnn)

en güzel en kıymetli haberimiz bu gözün aydın canım

gözün aydın canım bugün büyük gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…