Eki Görüntüle 1078228
Kızlar bugün bu modelin pike takımını aldık sevdiğimle beraber kendisi bunu beğendi bizde aldık:)
Mavi rengi severim:)gule gule kullanin cnm insallah
inşallah :)Sizinde o gunleriniz gelcek insallah zamani gelince:)
inşallah Ceren'cim Gökmen beğendikten sonra o beğendiği için ben de çok sevdim sonuçta her şey ortak olacak her şey bizim zevkimize göre olmasın onların istedikleri de önemli.onun beğendiği şeyleri almak benim beğendiğim şeyi almaktan çok çok daha güzelmiş :)
geçmiş olsun dikkat et kendine :)
saol canım dikkat ediyorumkesinlikle o konuda bende öyle düşünüyorum canım herşey cicili bicili olsun istemiyorum sonucta o evde ikimiz yaşıcaz onunda evini eşyalarını sevmesi cok önemli birlikte çıkıp aldığımız şeylerin bende özel yeri var cünkü ikimizin ortak zevki
Eki Görüntüle 1079181
Bu da anneannemin aldığı tek kişilik nevresim takımı çeyizde yerini aldıııı :)
Aa bak buda guzelmis:)bnde ay basi baslycam nevresim islerine artk:)
aynen canım kesinlikle öyle ikimizde evimizi eşyalarımızı çok sevmeliyiz ben zaten öyle çok renkli değil de daha sade şeyleri seviyorum ya da renkleri ayrıntılarda beğeniyorum :)
Tek tek aldıklarımızı yerleştireceğimiz günlerde tez zamanda gelir inşallah
5 li saklama kabını kaçıranlar için A 101 e tekrar geliyormuş 24 Nisanda :)
Eki Görüntüle 1079050
Eki Görüntüle 1079181
Bu da anneannemin aldığı tek kişilik nevresim takımı çeyizde yerini aldıııı :)
Eki Görüntüle 1078228
Kızlar bugün bu modelin pike takımını aldık sevdiğimle beraber kendisi bunu beğendi bizde aldık:)
Cok güzeller cnm Rabbim güzel ve mutlu günlerde kullanmayi nasip etsin o gunleride tez zamanda görmeyi nasip etsn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
şöyle oldu :) aynı anda iki görücü çıktı düşünün şaka gibi birine zaten direk cevabımız hayır oldu
babam diğerine olumlu baktı düşünürsen olur dedi
ben de istemiyorum dedim
niye beklediğin mi var dedi
ben de evet dedim ve herşeyi anlattım o anda hiç böyle bişey beklemiyordum hiç kızmadı tanıdığı biriydi sevindi bile ama belli etmedi
okulu bitsin düşünürüz dedi bi daha bu konuyu açmadı
Yasemin'in sevdiği geliyoorrr :)
Pazartesi günü hayırlısıyla hasret çeken yol gözleyen arkadaşımız kavuşuyor
Darısı diğer asker yolu gözleyen arkadaşlarımıza inşallah sağ salim dönsün sevdikleri
herkeze günaydın kızlar
ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımızelim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım
Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
nevresim takımların cok hoş güle güle kullan tatlım
Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorumsonuclarda inşallah cok güzeldir.
herkeze günaydın kızlar
ben bugun cok heyecanlıyım asagıda gördüğünüz gibi artık 0 oldu ve yarın sevgilim geliyor. yani doğan güneş şafağımızelim ayagım titriyor 141 gündür görmüyorum cok ama cok heyecanlıyım
Özge'cim sınavlarını atlaşmısssın ne güzel finale kadar rahat rahat buradayız inşallah güzel gecmiştir.
Ceren'cim sanada sınavsız bir süre rahatlıgına kavusanlardan olarak sanada gecmiş olsun diyorumsonuclarda inşallah cok güzeldir.
herkeze günaydın kızlar
gözün aydın canım bugün büyük gün
Gozn aydın cnm biznkilerinde askerliği btrdgi günleri görürüz Rabbim bütün askerlerimizin korusun inşallah cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydınnn)
en güzel en kıymetli haberimiz bu gözün aydın canım
kendimiz işlesek pek bir güzel olur sanki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?