slm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay
bence sen simdi bunu cok fazla dusunup canını sıkma canım, yada konuş acık acık, cunku senin en güzel günün kafanda farklı farklı sorular,
bence sen simdi bunu cok fazla dusunup canını sıkma canım, yada konuş acık acık, cunku senin en güzel günün kafanda farklı farklı sorular,
slm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay
Gözün aydin cnm ne güzel haberler boyle MAŞALLAH Allahim yazarlardan korusun çok güzel bi şekilde hayallerimizi yasayalm inşallahkızlarben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)
canım takma o kadar niye böyle davranıyo sence
Aynen cnm hic skma canini kalbinizi krmadan konuş bence ama nolrsa olsun kimsenin bu gnunu mahftmesne izin verme sevgilnle senin aranda bi sorun yaratmiyorsa bu durum hic umursama bile cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aranizda onunla sorun yok ama sadece onla evlenmiyecegim ailesinlede evlenecegim ki bide onceden hic boyle degildi artik degisti bana karsi hayirlisi tatlim bi an once sozum olsun istiyorum artik
kızlarben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)
Gözün aydin cnm ne güzel haberler boyle MAŞALLAH Allahim yazarlardan korusun çok güzel bi şekilde hayallerimizi yasayalm inşallah
hadi hayırlısı canım, eee babanın tepkisi ne oldu anltsana biraz nasıl oyle pat diye ??
Kiskanc biraz canim ondan hayirlisi olsun canim cok sevindim allahim tamamina erdirsin
her yerde bakınıyorum canım ama bulamıyorum pek bulduğumda paylaşırım tabi bir de mendili nerede yaptırabileceğimiz hakkında bir fikrin var mı acaba:)
Kızlar super bi haberm var bu aksam annem babamla konuştu Ve babam zorda olsa bu yaz izinde gelsinler tanisalim dedi sonunda çok mutlu olduk ama tabi yinede tanistikdan sonraki fikirde çok önemli
takma kafana ya otursun çatlasın sanıyor ki onunla ilgilenilmeyecek artık gözde sen olacaksın tek olmayacak falan ne takıyorsun Allah aşkına sen mutluluğuna bak gereken lafı da söyleslm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay
oh oh maşallah bir kaybolduk neler olmuş hayırlı olsun :)kızlarben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)
Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)
çok sevindim baban tanışmayı kabul etti ya gerisi gelir sen her şeyi olumlu düşün anlaşırlar merak etme :)
takma kafana ya otursun çatlasın sanıyor ki onunla ilgilenilmeyecek artık gözde sen olacaksın tek olmayacak falan ne takıyorsun Allah aşkına sen mutluluğuna bak gereken lafı da söyle
oh oh maşallah bir kaybolduk neler olmuş hayırlı olsun :)
Çok teşekkürler cnm inşallah drdiginz gbi herseyz çok guzl ilerler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?