Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaaarrr 21 nisanda sevgilimin doğum günü ve ben ona kendim bir şeyler yapmak istiyorum :) yani çalışmıyorum ve kendi paramı kazanmıyorum o yüzden maddi bir hediye çok anlamsız olur :) bana fikir verir misiniz sizce ne olabilir?
yalnız kalabilceğiniz bi ortam varsa ona göre bişeyler ayarla canım
var canım :) ama ben kullanabileceği yada masasına koyabileceği hep göreceği bişey olsun istiyorum aklıma bir şey gelmiyo
ben masa saati almıştım canım baya şık birşeydi ama sen çok maddi değeri olan bişey istemiyorsun sanırım...
ne iş yapıyor ki ona göre bişey düşünelim:44:
bankada çalışıyo canım
Bence herkese verecek bi cevabin olmali.konusanlara karsi bi cevap verki agizlarini acamasinlar.hicc uzuluo takma bu kmseyi ilgilendrme.ayni kulturden sevsen ilka mtlu olcaksin diye birseymi var.insan olsun herseyden onemlisi.bnce konusanlara karsi susma hc tavrini bozmadan cevabini ver
Bn havlulari kesin yaptrmayi dusnuyorm ama sepette kararszm kadifemi yaptraam die cnm sn nie kararsız kaldn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa ck gcms olsun cnm ins bi ilerleme olmaz
Kızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar
Cnm çok tesekkur ederim söylediklerin çok mutlu etti bni inşallah bizde çok mutlu bi yuva kurarz sizden başka kimse bna böylesine güzel örnekler vermiyor iyiki varsnz çok teşekkürler
sepet banyoma uyup uyar mı bilemediğim için kararsızım canım
böyle patavatsız konuşan insanlara sinir oluyorum sanki aynı milletten olunca yüzde yüz mutlu olma garantisi var bence farklı millet diye bir şey yok insan var hiç birimizin birbirimizden bir farkı üstünlüğü yok dengesiz insanlar her yerde maalesef karşımıza çıkacak bunları da duymazdan gelmemiz lazım yoksa her konuşulanı kafamıza takarsak kendimizi yıpratırız sadece ben de Sakaryalıyım sevgilim doğulu ne ikimizin arasında ne de ailelerimizin arasında hiç bir fark yok babam damadına bayılıyor öyle iyi anlaşıyorlar ki dışardaki herkesi duymazdan gel biz mutluyuz ya gerisi teferruat kıskananlar çatlasın
ne demek canım arada benimde içim bunalıyo sizden morel alıyorum
çok teşekkür ederim canım inşallahh göğüs işin içine girince kadınlar olarak korkulu rüyamız oluyor kanser bukadar yaygın olunca
Cnm bnde elimden geldgnce savunuyorm sevgimi ama kmsenn kalbi kirlmasn die ugrasirkn onlar benim için ne önemli olduğunu farketmiyolar iste
çok teşekkür ederim canım inşallahh göğüs işin içine girince kadınlar olarak korkulu rüyamız oluyor kanser bukadar yaygın olunca
Bosver canim sen kulaklarini tıka en iyisi duyma denilenleri
herkese günaydınnnn bugün içimde bilmediğim bir enerji var
3 notum açıklanmış bu arada 80 86 94
bugün sevdiğimde yeni işinde ilk günü ben önce okula ugrıyım sonra gidip ona sürpriz yapıyımm