Öyle yapiyorm cnm desteğiniz için teşekkürler bugün annemle dusundukte sevgilimi önce babamla tanstirmayi dusnuyorum askima sordum heyecandan ne dicegini sasrdi bakalım annem bugün yarn konusucak babamla hayrlisyla inşallah herşey çok güzel olur dualarinizi bekliyorum cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
herkese günaydınnnn bugün içimde bilmediğim bir enerji var
3 notum açıklanmış bu arada 80 86 94
bugün sevdiğimde yeni işinde ilk günü ben önce okula ugrıyım sonra gidip ona sürpriz yapıyımm
İns hersey yolunda gider canim.hayirlisi olsun.babanla gorustumu baban tamam dedimi ztn gerisi onemli deil:)
Maşallah cnm maşallah hep boyle mutlu ol inşallah
Ohh masallah haberler cok guzel:)
Beyaz yaptır cnm herşeye uyar ama illa sepet yaptırmak zorunda deilsn begndiysen havlulari al bnce sadece :)
saol cnm desteğin için inşallah benim babamda damadini çok sever
Geçmiş olsun cnm inşallah önemli bisey ckmaz
saol canımyok canım kötü bişey yok ancak takibe alıyorlar
Bende agri falan olrsa giderim hemen doktora bisimi oldu diye insan telaslaniyo ister istemez.
dediğin gibi ya beyaz yaptırıcam ya da sadece havluları alıcam canım :)
sever canım niye sevmesin rica ederim :)
Tm cnm alrsan haber ver resmlerni bekliyorum :)
Kızlar super bi haberm var bu aksam annem babamla konuştu Ve babam zorda olsa bu yaz izinde gelsinler tanisalim dedi sonunda çok mutlu olduk ama tabi yinede tanistikdan sonraki fikirde çok önemli
ohh ilk adım tamam gibi o zman. babanın bunu demesi bile cok güzel, inşallah sonrasındada hersey cok güzel olur
İnşallah cnm bnm hepimiz için tabiki ama smdide tanstiarnda anlasicaklarmi die düşünmeden yapamiorm :)
Kızlar super bi haberm var bu aksam annem babamla konuştu Ve babam zorda olsa bu yaz izinde gelsinler tanisalim dedi sonunda çok mutlu olduk ama tabi yinede tanistikdan sonraki fikirde çok önemli
tabi canım o düsünce illaki olacak, inşallah babanda cok sever damat adayını ve aileler de anlaşır canım. biz dua ediyoruz sana sende güzel düşün
Aaa gozun aydin ne guzel bi haber.ilk asama tamam.tanistiktan snra babanin fikirleri daha olumlu ve scak olur bn inaniyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?