• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

slm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay :14::5:

bence sen simdi bunu cok fazla dusunup canını sıkma canım, yada konuş acık acık, cunku senin en güzel günün kafanda farklı farklı sorular,

bence sen simdi bunu cok fazla dusunup canını sıkma canım, yada konuş acık acık, cunku senin en güzel günün kafanda farklı farklı sorular,

Aynen cnm hic skma canini kalbinizi krmadan konuş bence ama nolrsa olsun kimsenin bu gnunu mahftmesne izin verme sevgilnle senin aranda bi sorun yaratmiyorsa bu durum hic umursama bile cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
slm kızlar çok canım sıkkın eltim yanı en yakın arkadaşım oluyor ya kendisi bizim işler ciddiye burunce beni çok kıskanmaya başladı ama öyle böyle degil ben ne desem ona suç oluyor soguk davranıyor ne yapacagımı sasırdım canım sıkılıyor çok haftaya sözüm olacak ama benim kafamda bi suru soru isareti var başta bu olay :14::5:

canım takma o kadar niye böyle davranıyo sence

Aynen cnm hic skma canini kalbinizi krmadan konuş bence ama nolrsa olsun kimsenin bu gnunu mahftmesne izin verme sevgilnle senin aranda bi sorun yaratmiyorsa bu durum hic umursama bile cnm

kızlar:3: ben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)
Gözün aydin cnm ne güzel haberler boyle MAŞALLAH Allahim yazarlardan korusun çok güzel bi şekilde hayallerimizi yasayalm inşallah :nazar: :1:

Son düzenleme:

Aranizda onunla sorun yok ama sadece onla evlenmiyecegim ailesinlede evlenecegim ki bide onceden hic boyle degildi artik degisti bana karsi hayirlisi tatlim bi an once sozum olsun istiyorum artik

Aranizda onunla sorun yok ama sadece onla evlenmiyecegim ailesinlede evlenecegim ki bide onceden hic boyle degildi artik degisti bana karsi hayirlisi tatlim bi an once sozum olsun istiyorum artik

Hayirlisiyla herşey olur cnm boyle durumlarda illaki oluyo boyle şeyler keşke olmasa ama bunlarda nazari olsun diyicez ve zaman gelip bunları hatrlamicagmiz günleri dusunerek mutlulugumuzun tadini cikarmaliyz cnm sn sakin skma canini herşey çok guzel olucak inşallah ;)

Gözün aydin cnm ne güzel haberler boyle MAŞALLAH Allahim yazarlardan korusun çok güzel bi şekilde hayallerimizi yasayalm inşallah :nazar: :1:

inşallah ya hepimiz de yaşayalım canımm :nazar::)çok teşekkür ederim :)
şu an neyin ne olacağı belli değil sadece bekliyoruz en
zor aşamayı atlattım ya ona şükür

hadi hayırlısı canım, eee babanın tepkisi ne oldu anltsana biraz nasıl oyle pat diye ?? :1:

şöyle oldu :) aynı anda iki görücü çıktı düşünün şaka gibi birine zaten direk cevabımız hayır oldu
babam diğerine olumlu baktı düşünürsen olur dedi
ben de istemiyorum dedim
niye beklediğin mi var dedi
ben de evet dedim ve herşeyi anlattım o anda hiç böyle bişey beklemiyordum hiç kızmadı tanıdığı biriydi sevindi bile ama belli etmedi
okulu bitsin düşünürüz dedi bi daha bu konuyu açmadı

Kızlar super bi haberm var bu aksam annem babamla konuştu Ve babam zorda olsa bu yaz izinde gelsinler tanisalim dedi sonunda çok mutlu olduk ama tabi yinede tanistikdan sonraki fikirde çok önemli :nazar: :1:

çok sevindim baban tanışmayı kabul etti ya gerisi gelir sen her şeyi olumlu düşün anlaşırlar merak etme :)

takma kafana ya otursun çatlasın sanıyor ki onunla ilgilenilmeyecek artık gözde sen olacaksın tek olmayacak falan ne takıyorsun Allah aşkına sen mutluluğuna bak gereken lafı da söyle :1:
kızlar:3: ben de babama pat diye anlattım herşeyi sanırım hazirana adını koyacaz artık :)
oh oh maşallah bir kaybolduk neler olmuş hayırlı olsun :)

Selam kizlarr.bugun ne zmndir gtmedigm pazara gttim ve begendigim syleri daha ucuza satan bi tezgah bldum.kavanoz aldim yine:)eminonunden aldigm standdan 1tane almistm kalmadigi icn.ondan 1tane daha aldim.porselen recel kasigi aldim bide onlarin uclarina instagramda tasli suslediklerini gormustum bende yapicam oyle.
Birde dun aksam annemle kayinvalidem knstu.bn soz icn 2015ocak dusunuyodm ama o zamana kdr beklemycekler gbi anladik knsmadan.sevgilim askerden gelince 6ay snra olmus oluyo cnku ocak.birde tek tasim alinmis.istemeye gelirkende 5tas takilcakmis bnlari ogrendim:)tek tasimda beklentimin ustunde olmus:)

durdunuz durdunuz hepiniz patlattınız bombaları ohh biz bekleyelim hala her şey gönlünüzce olsun :52:

Herkese iyi akşamlar kızlar sonunda sınavlarım bitti ve geldim çok güzel haberler aldım sizin adınıza çok sevindim darısı diğer bekleyenlerin başına amiinn :)

çok sevindim baban tanışmayı kabul etti ya gerisi gelir sen her şeyi olumlu düşün anlaşırlar merak etme :)

takma kafana ya otursun çatlasın sanıyor ki onunla ilgilenilmeyecek artık gözde sen olacaksın tek olmayacak falan ne takıyorsun Allah aşkına sen mutluluğuna bak gereken lafı da söyle :1:

oh oh maşallah bir kaybolduk neler olmuş hayırlı olsun :)

Çok teşekkürler cnm inşallah drdiginz gbi herseyz çok guzl ilerler :)

Back