aman aman kötü bişey olmasın :)
benim vizeler bitti :)
inşallah canım tedaviye başladık bakalım Allah korusun herkesi erken teşhis herşeyde çok önemli :)
ohh negüzel sen kurtuldunnn bende 2 günde 7 dersten sınava gireceğim nasıl geçti snnkiler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aman aman kötü bişey olmasın :)
benim vizeler bitti :)
inşallah canım tedaviye başladık bakalım Allah korusun herkesi erken teşhis herşeyde çok önemli :)
ohh negüzel sen kurtuldunnn bende 2 günde 7 dersten sınava gireceğim nasıl geçti snnkiler
bence normal canım evin oturma planınıda sandalyelerle filan güzelce düzenlersiniz sorun olmaz :)
Kızlar ben sözümde 40 tane hediye yapmıştım o gece herkes evine giderken veririm dedim ama çıkarken ayakkabı giyme mont giyme derken kimsenin eline veremedim ben de poşete koyup sözlüme vermiştim bu ihtimali düşünün derim ayrıca kendinize ayırmayı ihmal etmeyin üzülürsünüz sonra
Yani dogru sonucta 30 kisiyle disarda da komik olur :)
evde herşeyi ayarlarsın hiç bi sorun olmaz :)
Evet canım ben onu bi düşüneyim :)
kesinilikle düşünmelisin
çeyizlerin var mı
Tamamdır tatlım dedigin gibi yaparım yok ya ona nerden başlayacağımı hiç bilmiyorum gözüm korktu resmen :))
bi başlayınca devamı geliyor ben duramıyorum artık sende bi başla bak neler oluyor
Başlarsam nereye sığdıracam ben onları onu düşünüyorum aslında sevgilim evini bayadır almıştı kredisini ödüyordu oraya katmakta mantıklı :)
bende artık eve bi yerlere tıkıştırırım sonra da büyük belli başlı şeyleri tam dügüne yakın alırım olmadı kaynanama verim orda kalsınben aldıklarımı bizim eve koyuyorum yer kalmazsa halamın evine müracat edicem
bende artık eve bi yerlere tıkıştırırım sonra da büyük belli başlı şeyleri tam dügüne yakın alırım olmadı kaynanama verim orda kalsın
Onları alıpta magazada da bırakılabilinir yer yoklugundan :) kaynanan nasıl biri burda öyle topiklerde var sonradan degisen falan :)ben beyaz aşyaları son ana kadar bekleticem umarım sorun yaşamam
Onları alıpta magazada da bırakılabilinir yer yoklugundan :) kaynanan nasıl biri burda öyle topiklerde var sonradan degisen falan :)
şimdilik iyi canım uyumlu bi insan :)
ince fikirli :) söz için inci set arıyormuş bana hem söz hediyesi hem doğum günü :)
havlular filanda yaptırıyormuş senin ki nasıl
Maşallah canım nazar degmesin hep böyle devam etsin valla çok iyi biri allah yoklugunu göstermesin :)
şanslı gelinleriz sanırım
Kızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.