• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

aman aman kötü bişey olmasın :)
benim vizeler bitti :)

inşallah canım tedaviye başladık bakalım Allah korusun herkesi erken teşhis herşeyde çok önemli :)

ohh negüzel sen kurtuldunnn bende 2 günde 7 dersten sınava gireceğim nasıl geçti snnkiler

inşallah canım tedaviye başladık bakalım Allah korusun herkesi erken teşhis herşeyde çok önemli :)

ohh negüzel sen kurtuldunnn bende 2 günde 7 dersten sınava gireceğim nasıl geçti snnkiler

bizim hocaların merhamet duygusu pek yok:1: vize değilde final soruları hazırlamışlardı ama sorun yok şükür güzel geçti :32:

Son düzenleme:
Kızlar ben sözümde 40 tane hediye yapmıştım o gece herkes evine giderken veririm dedim ama çıkarken ayakkabı giyme mont giyme derken kimsenin eline veremedim ben de poşete koyup sözlüme vermiştim bu ihtimali düşünün derim ayrıca kendinize ayırmayı ihmal etmeyin üzülürsünüz sonra

Yok canım kendimize bırakmasak olur mu :) Ama dogru diyorsun dagıtma işini tam ayarlamak lazım

Başlarsam nereye sığdıracam ben onları onu düşünüyorum aslında sevgilim evini bayadır almıştı kredisini ödüyordu oraya katmakta mantıklı :)

ben aldıklarımı bizim eve koyuyorum yer kalmazsa halamın evine müracat edicem:1:

Onları alıpta magazada da bırakılabilinir yer yoklugundan :) kaynanan nasıl biri burda öyle topiklerde var sonradan degisen falan :)

şimdilik iyi canım uyumlu bi insan :)
ince fikirli :) söz için inci set arıyormuş bana hem söz hediyesi hem doğum günü :)
havlular filanda yaptırıyormuş:nazar: senin ki nasıl:1:

şimdilik iyi canım uyumlu bi insan :)
ince fikirli :) söz için inci set arıyormuş bana hem söz hediyesi hem doğum günü :)
havlular filanda yaptırıyormuş:nazar: senin ki nasıl:1:

Maşallah canım nazar degmesin hep böyle devam etsin :nazar: valla çok iyi biri allah yoklugunu göstermesin :)

Kızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Kızlar sizce farklı kültürden birini sevmek onunla mutlu olmak evlenmeyi istemek doğru bsey deilmi ndn hep mutlu olduğum zaman birileri laf yapar dün kayinvalidemle konuştum yazın gelicez kizim ailene şöyle fln dedi çok sevndm yllardir bekledigim şeyi duydum ama bazi insanların laflar bni çok yordu artık napcm bn sürekli baskalarni takıp aglamaktn bktm akıl verin bana lutfen arkadaşlar :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım bu çok normal bi durum ve en doğal hakkın , aynı şeyi şu anda bende yaşıyorum sen kendi mutluluguna bak kimseyi umursama kendi ailen laf etmedigi sürece geriye kalana kulak tıka ha şu da var ailen istemiyorsa bile vazgecme bence

Back