- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
Sen neler yapıyorsun :)
Merhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
hoşgeldin aramızaaaMerhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladıselam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)
hoşgeldin aramızaaa
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı
benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)
selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)
selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım
Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Calisyorum çeyiz hazrlgi için arastriorum bseyler
hoşgeldin aramıza :) seni tanıyalım kaç yıllık bir ilişkin var cnm ?
hoşgeldin aramızaaa
Hoş bulduk canım benim :))
Ne çok sey var ya yapılması gereken :)
Hemde cooook :)
Söz ne zaman senin:)
Bu yaz inşallah hayrlisiyla cnm znn ne zmn :)
Mayıs sonu diye düşünüyoruz sevdiceğimle abimde askerden dağıtım iznine gelecek o zaman :)
Cnm sordum hasır sepette çarşıya bakip yapiyormus
Hayirlisi olsun cnm çok guzl olsun herşey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?