Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk

Merhabaaa :) bende iki gündür burayı okuyordum artık katılmanın vakti geldi dedim :)
hoşgeldin aramızaaa
selam kızlar hepniize nerelerdesiniz ? :)
sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı
selam kızlarrrrr bugün çok yogundum hastaneye gittim sonra yeni işim için kıyafet alışverişi yaptımmmm eve gel temizlik yap yorucuydu sizde nevar neyokkk

benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır

selam canım benim sınavlara tam gaz devam ama bi girim bakim dedim offf şu sınavlar bitsede rahat rahat girsem

Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)

selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)

Selam kızlar pazartesi günü sınavlarım başlayacağından dolayı 2 gündür ders çalışıyorum giremedim ama sizlerle sohbet etmeyi özledim inşallah haftaya aralıksız buradayım :)

selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım

hoşgeldin aramızaaa

sınavlar bitti şükür bütün gün sevgilimleydim dans kursumuzda bugün başladı

benim herşey yolunda şükür :) ne hastanesi canım hayırdır

selam canım bende bgun anca girembildim malum ders calışma haftası :):)

selam Özge'cim hepimiz aynı durumdayız ders konusunda bir atlatalım da toplanalım yine
kolay gelsin canım

İyilik sizi özledim valla çok alismisim bi an önce donun aramıza artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Cnm sordum sadece kadife sepet yapiorms istenen renkte hasır yapamazmsnz istesek die sordum daha dönmedi cvp gelnce söylerim :)

Cnm sordum hasır sepette çarşıya bakip yapiyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…