elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet için
Günaydın kızlarr :)
Arkadaşlarım da öyle dedi de, icim rahat degil yine de. Neyse zaten aldım bir kere. =D
Günaydin =) bugün yds vardi ne kalabalikti öyle hafta ici bu kadar kalabalik olmuyor dolmuşlar.
günaydın canım :)gunaydınnnnn
canım çok güzeller güle güle kullan :)
melekli yastıklarında çok şık :)
çok şirin güle güle kullan :)
elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet için
ne kadar doğru bilmiyorum ama kareler için köşeleri yıpranıyor kırılma yapabiliyor falan yazmışlardı yorumlarda yoksa ikiside gayet güzel takım
Aynen cnm bnde onun için kararszm bir tane kare takimim var annemler buda yuvarlak olsun dio cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
takma kafana için rahat olsun :)
sınav zamanı hep aynı tıklım tıklım :)
günaydın canım :)
Canm arkadaslarm acil yardm sizce hangisi daha kullanasli ve şık kare olanmı yuvarlak olanmı ?
Aynen cnm bnde onun için kararszm bir tane kare takimim var annemler buda yuvarlak olsun dio cnm
bencede kare olan canım kareyi makinede cok yer kaplıyo diye önermiyolar ama o kadar büyük bi fark yok bence sadece daha şıkkare setim var diyosan yuvarlakta hoş bence
Bence yuvarlak olan güzel, hem zaten kareyi pek önermiyorlar sanki.
kızlaarrr Madame Coco da %5o + %2o indirim var benden söylemesi
Saol cnm o fotrafi silip degistiremiyor muym cnm
çıldırmış olmalısın ne güzel elbisen var kııymet bil
ayy çok tatlı güle güle kullan
Çok şeker cnm
Hayirli olsun, cok şirin =)
Ne bileyim ya, cok abarti kacacak cogu kisinin yaninda. Bi de ben bu tarz pek sevmezdim şifon fln istiyordum ama gaza gelip aldım.
Ayyy cok tatliii:)
canım çok güzeller güle güle kullan :)
melekli yastıklarında çok şık :)
çok şirin güle güle kullan :)
ne kadar doğru bilmiyorum ama kareler için köşeleri yıpranıyor kırılma yapabiliyor falan yazmışlardı yorumlarda yoksa ikiside gayet güzel takım
beğenmenize çok sevindim kızlar çok şeker :) tantitoniden aldım çok değişik parçalar gelmiş haberiniz olsun ayrıca indirim varrrr
sen yapamazsın canım, ama yöneticilere ulaşırsan onlar silebilir anlatırsın sıkıntını
bak canım bu elbise tam senlikhttp://instagram.com/p/mXq84UPRWo/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?