• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

tşk ederim canımm. Çek tabi paylaş:)
Ben Çeyiz listesi yaptım aldıklarımı yazıyorm ya ama artık yazmakta yetmiyor bazen hatırlayamıyorm nasl birşeydi diye. o yüzden resmleride saklıyorm:))

Valla öyle oluyor bn daha liste yapmdm yapcm en kisa zamanda :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$105083397_tn50_0.jpg bu takım canım havlusu filanda oluyor içinde benim alcagımda havlu yok ama normal nevresim takımını düşün fazladan 2 yastık kılıfı birde pike var içinde taçda sormuştum 520 lira demiştiindirime girmişmidir bilmiyorum
evlilik seti nası oluyo canım?

al canım yerinde olsam daha neler alırdım :16:

Eki Görüntüle 1055914 bu takım canım havlusu filanda oluyor içinde benim alcagımda havlu yok ama normal nevresim takımını düşün fazladan 2 yastık kılıfı birde pike var içinde taçda sormuştum 520 lira demiştiindirime girmişmidir bilmiyorum
Bn aldm cnm ama bnmkinn markasi marbidor çok guzl modelleri var ama her modelden sadece bi tane uretiyorlarms sanrm bnmkindede havlusuna kdr herşeyi var :nazar:

Bn aldm cnm ama bnmkinn markasi marbidor çok guzl modelleri var ama her modelden sadece bi tane uretiyorlarms sanrm bnmkindede havlusuna kdr herşeyi var :nazar:

sen ne kadara almıştın canım:1:

benim yastık kılıflarım var 10 çift yeter heralde napcaksam bilmiyorum annem almıştı:1:
2 tane tek kişilk takım alıcam misafir filan olur diye gerçi bende yatılı misafir olmaz ama şans işte:1:
evlilik setinide 200 tl ye bulmuş annem:23:
şimdi aklımda onda:17:

Ohh yete tabi yetmezmi bnde 1cift bile yk daha o kısıma girmedm:)begendign oldukcada alirsn bilac cift daha belki..
Bnde nolr nolmz misafir icn tek kisilik alicam.
Evlilik seti icnde neler var?

Kizlar bn bu ketila bayldm dun cektm gezinirken :)

Eklentiler

• $1396882282499.jpg
    $1396882282499.jpg
    29,6 KB · Görüntüleme: 42
çok tatlı bunlarrr:21:
Gule gule kullann:)
Bu gidisle acicam bi topic:)
geç bile kaldın ben çok merak ediyorum senin toğiğini:9:
Ohh yete tabi yetmezmi bnde 1cift bile yk daha o kısıma girmedm:)begendign oldukcada alirsn bilac cift daha belki..
Bnde nolr nolmz misafir icn tek kisilik alicam.
Evlilik seti icnde neler var?
saten fransız güpürlü nevresim takımı canım ek olarak 2 yastık kılıfı ve bir pike var tam takım... sadece havluları yok
Kizlar bn bu ketila bayldm dun cektm gezinirken :)

ben bu ufak eşyaların hepsini takım alıcam:17:

Eki Görüntüle 1055914 bu takım canım havlusu filanda oluyor içinde benim alcagımda havlu yok ama normal nevresim takımını düşün fazladan 2 yastık kılıfı birde pike var içinde taçda sormuştum 520 lira demiştiindirime girmişmidir bilmiyorum

Taçtaki havlulu evlilik seti sitesinde hala 520 ama çeyiz satan yerlerde 400e de var. Ben de alacağım =)

Taçtaki havlulu evlilik seti sitesinde hala 520 ama çeyiz satan yerlerde 400e de var. Ben de alacağım =)

bu çeyiz magzasında 200 yeni açılmış:17:
bide forum istanbulda görmüştüm 350 yada 320 liraydı ama hangi magza haztırlamıyorum:19:

bu çeyiz magzasında 200 yeni açılmış:17:
bide forum istanbulda görmüştüm 350 yada 320 liraydı ama hangi magza haztırlamıyorum:19:

200 çok iyi :46: Düğün sezonlarına doğru ucuzluyor bir de:51: Ben şimdiden almam fikrim çok çabuk değişiyor çünkü :34:

200 çok iyi :46: Düğün sezonlarına doğru ucuzluyor bir de:51: Ben şimdiden almam fikrim çok çabuk değişiyor çünkü :34:

bende sabit fikirliyim bide beyaz yada krem olsun benim olsun derdim var yaa aradan 10 yıl geçsede ayy çok güzel takımım var diye ortalıkta dolanırım:52:

çok tatlı bunlarrr:21:

geç bile kaldın ben çok merak ediyorum senin toğiğini:9:

saten fransız güpürlü nevresim takımı canım ek olarak 2 yastık kılıfı ve bir pike var tam takım... sadece havluları yok

ben bu ufak eşyaların hepsini takım alıcam:17:

Bnde ama rengine dayanamadım valla alabrdm heran zor cktm mağazadan :)

Back