• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet için

Arkadaşlarım da öyle dedi de, icim rahat degil yine de. Neyse zaten aldım bir kere. =D

Günaydın kızlarr :)

Günaydin =) bugün yds vardi ne kalabalikti öyle hafta ici bu kadar kalabalik olmuyor dolmuşlar.

canım çok güzeller güle güle kullan :)
melekli yastıklarında çok şık :)

çok şirin güle güle kullan :)

elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet için

ne kadar doğru bilmiyorum ama kareler için köşeleri yıpranıyor kırılma yapabiliyor falan yazmışlardı yorumlarda yoksa ikiside gayet güzel takım

Aynen cnm bnde onun için kararszm bir tane kare takimim var annemler buda yuvarlak olsun dio cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen cnm bnde onun için kararszm bir tane kare takimim var annemler buda yuvarlak olsun dio cnm

Bence yuvarlak olan güzel, hem zaten kareyi pek önermiyorlar sanki.

Canm arkadaslarm acil yardm sizce hangisi daha kullanasli ve şık kare olanmı yuvarlak olanmı ?

bencede kare olan canım kareyi makinede cok yer kaplıyo diye önermiyolar ama o kadar büyük bi fark yok bence sadece daha şık :16: kare setim var diyosan yuvarlakta hoş bence

bencede kare olan canım kareyi makinede cok yer kaplıyo diye önermiyolar ama o kadar büyük bi fark yok bence sadece daha şık :16: kare setim var diyosan yuvarlakta hoş bence

Teskkurler cnm tencrelermi de alicm sade olni bgndm tencerelrni fln aldnmi cnm sn

çıldırmış olmalısın ne güzel elbisen var kııymet bil:35:

ayy çok tatlı güle güle kullan:1:

Çok şeker cnm

Hayirli olsun, cok şirin =)

Ne bileyim ya, cok abarti kacacak cogu kisinin yaninda. Bi de ben bu tarz pek sevmezdim şifon fln istiyordum ama gaza gelip aldım.

Ayyy cok tatliii:)

canım çok güzeller güle güle kullan :)
melekli yastıklarında çok şık :)

çok şirin güle güle kullan :)

ne kadar doğru bilmiyorum ama kareler için köşeleri yıpranıyor kırılma yapabiliyor falan yazmışlardı yorumlarda yoksa ikiside gayet güzel takım

beğenmenize çok sevindim kızlar çok şeker :) tantitoniden aldım çok değişik parçalar gelmiş haberiniz olsun ayrıca indirim varrrr:16:

Bende bugün küçük yağlık ve limonluk aldım kırmızı :52:
Resim çekip daha sonra yükleyeceğim :)

Back