- 4 Kasım 2012
- 1.496
- 880
- 123
bitsede kurtulsak yaa
Evet son vizelerim benim az kaldi =D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bitsede kurtulsak yaa
Evet son vizelerim benim az kaldi =D
Günaydın =) benim sınavım var yarın ya çok heyecan yaptım şu an ve pazartesi de vizeler başlıyor, daha da hiç çalışmadım :18:
seneye son finale girdiğim gün tavuk kesicem
Allah yardmcn olsn cnm insallahhhhh coook yuksek güzel bi sonuç alirsin cnm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
çıldırmış olmalısın ne güzel elbisen var kııymet bilOfff, ben bunalımda mıyım, depresyonda mı ? Hiçbir şeyi beğenmiyorum. Şimdi de elbiseme taktım 3 4 gündür hiç beğenmiyorum. Hiç istemeyerek beğenmeyerek almışım onu farkettim :2:
selammm kızlarrr bugün çeyizime çok tatlı birrr nihale ekledim :)Eki Görüntüle 1054101
selammm kızlarrr bugün çeyizime çok tatlı birrr nihale ekledim :)Eki Görüntüle 1054101
çıldırmış olmalısın ne güzel elbisen var kııymet bil
ayy çok tatlı güle güle kullan
selam canım
Eki Görüntüle 1052961 ben biraz önce bunlara karar verdim kızlar nasıl olur :)
bide küçük ayrıntı bizim 2 şarkımız var biiri meleklewrin sözü var söz günü bu yastıklar manidar olur sanırım
Canm arkadaslarm acil yardm sizce hangisi daha kullanasli ve şık kare olanmı yuvarlak olanmı ?
bence kare olan
Tesekkur ederim cnm bnde çok begndm kare olani ama yuvarlk daha kullanslimi die kararszm :)
Rica ederim :) benimki de kare boneydi sanırım shafferdan almıştım, misafir takımını her zaman kullanamazsın ki zaten :)
Evt cnm yuvatlk olani intgrmdn ckmstm cnm isimler gorunms bi sorun olmaz deilmi
bi sıkıntı olacağını sanmıyorum canım :)
Eki Görüntüle 1051838 buda seremaik tencere takımım indirimde olunca dayanamadım
çok şirin güle güle kullan :)selammm kızlarrr bugün çeyizime çok tatlı birrr nihale ekledim :)Eki Görüntüle 1054101
elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet içinOfff, ben bunalımda mıyım, depresyonda mı ? Hiçbir şeyi beğenmiyorum. Şimdi de elbiseme taktım 3 4 gündür hiç beğenmiyorum. Hiç istemeyerek beğenmeyerek almışım onu farkettim :2:
Tesekkur ederim cnm bnde çok begndm kare olani ama yuvarlk daha kullanslimi die kararszm :)