• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Günaydın =) benim sınavım var yarın ya çok heyecan yaptım şu an ve pazartesi de vizeler başlıyor, daha da hiç çalışmadım :18: :52:

Allah yardmcn olsn cnm insallahhhhh coook yuksek güzel bi sonuç alirsin cnm :1:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Offf, ben bunalımda mıyım, depresyonda mı ? Hiçbir şeyi beğenmiyorum. Şimdi de elbiseme taktım 3 4 gündür hiç beğenmiyorum. Hiç istemeyerek beğenmeyerek almışım onu farkettim :43: :25::14: :ssz: :2: :50:

selammm kızlarrr bugün çeyizime çok tatlı birrr nihale ekledim :) $tantitoni-online-satin-al-tantitoni-cam-caydanlik-desen-yuvarlak-nihale-20-cm_8364219.jpg

Canm arkadaslarm acil yardm sizce hangisi daha kullanasli ve şık kare olanmı yuvarlak olanmı ?

Eklentiler

• $1396721705140.jpg
    $1396721705140.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 42
  • $1396721717523.jpg
    $1396721717523.jpg
    30,5 KB · Görüntüleme: 37
Tesekkur ederim cnm bnde çok begndm kare olani ama yuvarlk daha kullanslimi die kararszm :)

Rica ederim :) benimki de kare boneydi sanırım shafferdan almıştım, misafir takımını her zaman kullanamazsın ki zaten :)

Rica ederim :) benimki de kare boneydi sanırım shafferdan almıştım, misafir takımını her zaman kullanamazsın ki zaten :)

Evt cnm yuvatlk olani intgrmdn ckmstm cnm isimler gorunms bi sorun olmaz deilmi

Eki Görüntüle 1051838 buda seremaik tencere takımım indirimde olunca dayanamadım:1:

canım çok güzeller güle güle kullan :)
melekli yastıklarında çok şık :)

selammm kızlarrr bugün çeyizime çok tatlı birrr nihale ekledim :)Eki Görüntüle 1054101
çok şirin güle güle kullan :)

Offf, ben bunalımda mıyım, depresyonda mı ? Hiçbir şeyi beğenmiyorum. Şimdi de elbiseme taktım 3 4 gündür hiç beğenmiyorum. Hiç istemeyerek beğenmeyerek almışım onu farkettim :43: :25::14: :ssz: :2: :50:
elbisen çok şık bence hiç sorun etme çokta yakıştı sana ayrıca emin ol hiç kimse basit bir elbiseyle gelmeyecek elbisen gayet uygun mezuniyet için

Tesekkur ederim cnm bnde çok begndm kare olani ama yuvarlk daha kullanslimi die kararszm :)

ne kadar doğru bilmiyorum ama kareler için köşeleri yıpranıyor kırılma yapabiliyor falan yazmışlardı yorumlarda yoksa ikiside gayet güzel takım

Back