• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

selam canım:3:
Şuan sdece numune gbi bi tane yaptm cnm bitanemle :nazar: gidip rengini begnicz malzemelerin onu bekliyorum ve babam ikna olmadan içimden yapmakta gelmiyor :(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

$melek-kanatli-seramik-melek-biblolu-dantelli-lavanta-kesesi-lavanta-yastigi.jpg ben biraz önce bunlara karar verdim kızlar nasıl olur :)
bide küçük ayrıntı bizim 2 şarkımız var biiri meleklewrin sözü var söz günü bu yastıklar manidar olur sanırım:1:

ayyy inşallah ucuza melek bulurum:1:

İnşallah =) ben de arkadaşımın bebeği için şeker yapcam malzeme arayışındayım daha güzel bir şey bulamadım :D 2 tane de kuğu alacağım =) lazım olur :34: dün gül sordum bir yerde nişan veya gelin buketi yapmak için 15 tl dedi 20 kadar güle :44: Netten onun da malzemelerini bulmam lazım, ama yok :50:

İnşallah =) ben de arkadaşımın bebeği için şeker yapcam malzeme arayışındayım daha güzel bir şey bulamadım :D 2 tane de kuğu alacağım =) lazım olur :34: dün gül sordum bir yerde nişan veya gelin buketi yapmak için 15 tl dedi 20 kadar güle :44: Netten onun da malzemelerini bulmam lazım, ama yok :50:

istanbuldamıydın canım sen eminönü tarafında rahat bulursun aslında

Gunaydin çok mutlu saglikli ve huzurlu bi hafta sonu olmadi dileğiyle :16:

Gunaydin çok mutlu saglikli ve huzurlu bi hafta sonu olmadi dileğiyle :16:

Günaydın =) benim sınavım var yarın ya çok heyecan yaptım şu an ve pazartesi de vizeler başlıyor, daha da hiç çalışmadım :18: :52:

Back