yemek takımım schefferdan benim kahvaltıyı nerden alacam bilmiyorum daha :) hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)
bende günlük yemek takımımı aldımda daha misafirlik yemek takımım yk:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek takımım schefferdan benim kahvaltıyı nerden alacam bilmiyorum daha :) hayırlı olsun güzel günlerde kullanın :)
Kızlar szce bu ymk takmi nasl misafir için cokmu sade daha desenli bseymi olsa daha iyi olur
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben sade seviyorum ve öyle tercih etmeyi düşünüyorum. ben çok beğendim çok hoş bi yemek takımı
kızlar görümcem eltim kayanam sonra teyzeleri hep beraber geldiler nası heyecanlıyım anlatamam ellerim falan titriyor hoş geldiginiz dedik kahve yaptım sonra biz allahın emri ile kızını istiyoruz dediler öyle çok sıkıntı yapmışım onlar gitti beni bi aglama tuttu valla oturdum agladım bu gunleride gördüm diye haftaya salı çarşamba gelecekler tekrardan abim çok istemiyor gibi babam olumlu bakıyor araştırıyor olumlu sonuçlar almış ama abimle ne yapacagım hiç bilmiyorum laf söyluyor sürekli ama genede çok mutluyum konyada hemen verilmez kızlar ama ilk adımı attık geresi geliyor
günaydın canım , gecmiş olsun, yaaa öğretmen olunmaz mı benim simdi tekrar imkanım olsa okurum ogretmen olurum
tesekkürler =)geçmiş olsuuuuun öğretmenlik mi okuyorsunuz yoksa? staj falan mı var şu an?
bence bi daha düşün bunu
geçmiş olsun canım
Orasi öyle rahat ama yorucu bir meslek =)Geçmiş olsun cnm öğretmen olsam keşke herşeye rgmn en güzel meslek bnce cnm üzülme : nazar:
geçmiş olsun hasta olduğundan soğumuş hissetmişsindir canım iyileşince ısınırsın yine :)
Kızlar szce bu ymk takmi nasl misafir için cokmu sade daha desenli bseymi olsa daha iyi olur
tesekkürler =)
Evet son sinifim stajim vardi bugün =)
daha isteme olmadı kızlar konyada ilk kadınlar arası isteme olur pazartesi onun için geldiler abim babam araştırmadan vermeyiz dediler şimdi bakıyorlar biraz cins davranıyor söyledik az çok konustugumu olumlu olacak gibi gerçek isteme bu hafta amcamın kızının sözü var haftaya hafta içi bi akşam olur hayırlısı ile herşey
kızlar görümcem eltim kayanam sonra teyzeleri hep beraber geldiler nası heyecanlıyım anlatamam ellerim falan titriyor hoş geldiginiz dedik kahve yaptım sonra biz allahın emri ile kızını istiyoruz dediler öyle çok sıkıntı yapmışım onlar gitti beni bi aglama tuttu valla oturdum agladım bu gunleride gördüm diye haftaya salı çarşamba gelecekler tekrardan abim çok istemiyor gibi babam olumlu bakıyor araştırıyor olumlu sonuçlar almış ama abimle ne yapacagım hiç bilmiyorum laf söyluyor sürekli ama genede çok mutluyum konyada hemen verilmez kızlar ama ilk adımı attık geresi geliyor
kolaylıklar diliyorum, son sene en güzel senesi bence eğitim fakültesinin
branşınız nedir?
Amin cumlemize =) Bizim en kötü senemiz, diger bölümler haftada 1 gun gdiyor sinavlari yok =D bizim haftada 3 gün 4 sinav arti sunum proje dosyalari =D 5 senedir okuyorum bu sene kadar yogununu görmedim =D 2 tez + kpss de cabasi =D ingilizce ögr. =) siz de mi egitim mezunusunuz?
Teskkrlr cnm bnde boyle brseymi alsm desenlmi karar veremdm çok sade dyo herkz
Zevk meselesi.bn ck desenli sevmiyorm bana gore goz yoruyo.bn sade seviyorm.sn kullancaksin nasil seviyosan icine nasil siniyosa oyle tercih et
evet, ve ben de ingilizce öğretmeniyim :) nerde okuyosunuz :)
evet vizeler yaklaştığına göre bende okulu bırakmaya karar verdimm
ayy bütün gün ders çalıştım
Saol cnm sen ymk takimini hangi marka dsnuyosn
Bernardo veya karaca olabilir diyorm.sen ne dusunuyosn
Günaydııınnnn kızlar herkese hayırlı cumalar :)