- 5 Kasım 2013
- 669
- 7
- 38
- 34
mor çok güzel duruyor canım :)
ayy evet ya nerde gelsin artık da bizimde merakımız gitsin :)
aynen bende öyle misafirler giderdi bende sözlendim şokunu atlattıktan sonra kendimi burada bulurdumben burcunun yerinde olsaydım baya canlı yayın yapardım size
hemen gelse keşke :)Bnde çok merak ediyorum valla nerde bizim sözlü kızmz :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Teşekkürler cnm szce tek renk mi yapsam yoksa yuvarlsk kare renk renk karskmi yapsam cnm
evet yaa :)
aynen bende öyle misafirler giderdi bende sözlendim şokunu atlattıktan sonra kendimi burada bulurdum
hemen gelse keşke :)
belki renk renk olabilir ama aynı model yap yani ya yuvarlak ya kare
Renk renk çok çocuksu mu olur cnm ?
uzun bir aradan sonra yine aynı anda toplandık sanırım
nasılsınız kızlar
valla güzel oluyor kalabalık sohbet ama benim derse gitmem lazım inşallah döndüğümde yine toplanmış oluruuuzz görüşürüüüzz :)
canım zaten renk renk dediğin en fazla 3 renk falan olur yani birbirine uygun tonlar seçersen gayet hoş olur
canım bence tek renk olsun birde sadece yastıklara yoğunlaşma detaylarlada uyumlu olsun...
valla güzel oluyor kalabalık sohbet ama benim derse gitmem lazım inşallah döndüğümde yine toplanmış oluruuuzz görüşürüüüzz :)
Tm cnm teşekkürler haklsn aslında ama kesin bi zmn olmdgi icn heycndan su sıra yastıklara sardm yastklrmn renginde birde kurabiye yapmayi dusnuyorm cnm aslında elbisemn rengini bilsem o renk yapcm ama onu smdidn bilemiyorum :)
herkese günaydınn:18:
bende hep erteliyodum martta hasta olmadım 1 nisanda oldum hatta doktordan çıktım öyle oldum
beni dün ultrasyonla kontrol etti rahim normal dedi bak bu kısım yumurtalıkların minik minik kistler görüyorum yeni başlangıç daha ilk evre bile değil dedi..
tarlusal diye bi ilaç verdi dün söktürücü olarak ama ona gerek kalmadan doktordan çıkar çıkmaz hastalandım..
3. gün gel hormon tahlili yapalım bide dedi ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum sen neler yapmıştın canım nasıl geçti
Bende martta hasta olmadimm bu ay ortasina kdr olurum diye dusunuyorm.
Bnm arkadasim surekli yesil cay icerek bitirmistii kntrole gttignde tmz cikmisti.bide fast food falan yediklerimZde yapiyoms.
herkese günaydınn:18:
bende hep erteliyodum martta hasta olmadım 1 nisanda oldum hatta doktordan çıktım öyle oldum
beni dün ultrasyonla kontrol etti rahim normal dedi bak bu kısım yumurtalıkların minik minik kistler görüyorum yeni başlangıç daha ilk evre bile değil dedi..
tarlusal diye bi ilaç verdi dün söktürücü olarak ama ona gerek kalmadan doktordan çıkar çıkmaz hastalandım..
3. gün gel hormon tahlili yapalım bide dedi ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum sen neler yapmıştın canım nasıl geçti
evet kiloda etkiliyormuş hareketsizlikde dün doktor söyledi...
bende şu an gitmeyi düşünmüyorum kesin ilaç vericek bana önce bitki çayları ile deniycem şansımı:18:
canım benim de çok düzensiz oluyordu ve sağ pelvik denen yerde inanılmaz ağrılarım oluyordu yani sağ kasık diye belirtilir. ağrılara katlanamaz olunca doktora gittim dediğin gibi ultrason çekti ancak o çektiği ultrasonda kistlerim oldugunu ancak zararlımı değilmi görmek adına beni renkli pelvik çekimine gönderdi. o çekimdede kistlerim çıktı ve sonucunda bana onların patlaması için ilaç yazdı ben kullanmak istemedim. doktorumda tek düzene sokan ve patlatacak olan budur dedi ancak istersen kullanma bir süre sonra düzene girebilir dedi. çağımız yicekleri fastfood vb şeylerde bu gecikmelere neden oluyormuş. ayrıca idrar yolu enfeksiyonuda bunu tetiklermiş bende bolbol su içerek ve günüme 1 hafta kalınca sıcak su torbası ile kendi kendimi tedavi ettim. şimdi çok stres yapınca ve üşütünce 5 güne kadar gecikem oluyor buda çok normalmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?