Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

ayy evet ya nerde gelsin artık da bizimde merakımız gitsin :)

evet yaa :)
ben burcunun yerinde olsaydım baya canlı yayın yapardım size
aynen bende öyle misafirler giderdi bende sözlendim şokunu atlattıktan sonra kendimi burada bulurdum
Bnde çok merak ediyorum valla nerde bizim sözlü kızmz :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
hemen gelse keşke :)

canım zaten renk renk dediğin en fazla 3 renk falan olur yani birbirine uygun tonlar seçersen gayet hoş olur

Kızlar k.bkmayn sizede çok soru soruyorum ama bn bir kaç kez boyle heyecanla hazrlanip gün sayarken söz gnumuzü defalarca ertelemk zorunda kaldgmz için çok yiprandm çok hayal kriklgna ugradm pskoljm bile bozuluyordu sizinle tansinca yeniden heveslenmeye basladm inşallah bu sefer ailem sorun ckarmz ve ömerle birbirmz için hyrliyizdir sözümüz olur inşallah cnku gercktn bzm sozlenmemz bi mucize gbi bsey iyiki varan kadinlar kulübü

canım bence tek renk olsun birde sadece yastıklara yoğunlaşma detaylarlada uyumlu olsun...

Tm cnm teşekkürler haklsn aslında ama kesin bi zmn olmdgi icn heycndan su sıra yastıklara sardm yastklrmn renginde birde kurabiye yapmayi dusnuyorm cnm aslında elbisemn rengini bilsem o renk yapcm ama onu smdidn bilemiyorum :)

Son düzenleme:
Tm cnm teşekkürler haklsn aslında ama kesin bi zmn olmdgi icn heycndan su sıra yastıklara sardm yastklrmn renginde birde kurabiye yapmayi dusnuyorm cnm aslında elbisemn rengini bilsem o renk yapcm ama onu smdidn bilemiyorum :)

herşeyi aklında netkeştir bence
ben çatal bıçagın bardakların bile süslemesine karar verdim

Bende martta hasta olmadimm bu ay ortasina kdr olurum diye dusunuyorm.
Bnm arkadasim surekli yesil cay icerek bitirmistii kntrole gttignde tmz cikmisti.bide fast food falan yediklerimZde yapiyoms.

Bende martta hasta olmadimm bu ay ortasina kdr olurum diye dusunuyorm.
Bnm arkadasim surekli yesil cay icerek bitirmistii kntrole gttignde tmz cikmisti.bide fast food falan yediklerimZde yapiyoms.

evet kiloda etkiliyormuş hareketsizlikde dün doktor söyledi...
bende şu an gitmeyi düşünmüyorum kesin ilaç vericek bana önce bitki çayları ile deniycem şansımı:18:

canım benim de çok düzensiz oluyordu ve sağ pelvik denen yerde inanılmaz ağrılarım oluyordu yani sağ kasık diye belirtilir. ağrılara katlanamaz olunca doktora gittim dediğin gibi ultrason çekti ancak o çektiği ultrasonda kistlerim oldugunu ancak zararlımı değilmi görmek adına beni renkli pelvik çekimine gönderdi. o çekimdede kistlerim çıktı ve sonucunda bana onların patlaması için ilaç yazdı ben kullanmak istemedim. doktorumda tek düzene sokan ve patlatacak olan budur dedi ancak istersen kullanma bir süre sonra düzene girebilir dedi. çağımız yicekleri fastfood vb şeylerde bu gecikmelere neden oluyormuş. ayrıca idrar yolu enfeksiyonuda bunu tetiklermiş bende bolbol su içerek ve günüme 1 hafta kalınca sıcak su torbası ile kendi kendimi tedavi ettim. şimdi çok stres yapınca ve üşütünce 5 güne kadar gecikem oluyor buda çok normalmiş

polikistik overmış benim durumum minik minik kistler varmış yumurtalıklarımda.. benim hiç ağrım olmaz..
tedaviside varmış nerdeyse her kadında olur bu durum dedi:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…