Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

Ben telden göremiyorum fotografi ama pcye gecince bakayim tekrar =D

günaydın kızlarrr

Günaydinlar, nasılsıniz? =)

gunaydııınnnn

canım bende mor olanı begendim

Bnmde arada duznsizligim var ve hep dktora gtcem diye salliyorm.ilaclar duzeltiyo cnm ins bisi cikmaz.cevremdeki arkadaslarimin ilacla duzelmisti.bu yaslarda normalmis

Sagol canim =) evet askıdakinden farkli duruyor =)

İyi guzelmis =) ayri ayri olacaksa fikir guzel ama nisanda kurabiyeye gerek kalmaz belki.

Tesekkur ederim =)

İnsallah cok önemli bisey degildir canim.

İsteme soz birlikte.nisan ayri .isteme soz icn kurabiye yaptrcam sadece o kdr.
Nişan icnde baska model bir kurabiye yaptirip birde hediyelik yaptircam.nişan icn stand panosu el pankartlari cerceve.smdilik byle dusunuyorm ama belki dusuncelerim degisir:)

canım hiç sıkma canını bendede aynı durum oldu ve ben ilaç kullanmayı bile red ettim. Çünkü verdikleri ilaç doğum kontrol ilaçları oluyor ve kg aldırıyor oyüzden yediğime içtiğe dikkat edip bitkisel tavsiyelere uymuştum 3 ay sonra gittiğimde kistler patlamış ve düzene girmiştim hiç sıkma canını

günaydın kızlarrr

Günaydinlar, nasılsıniz? =)

gunaydııınnnn
herkese günaydınn:18:

Bnmde arada duznsizligim var ve hep dktora gtcem diye salliyorm.ilaclar duzeltiyo cnm ins bisi cikmaz.cevremdeki arkadaslarimin ilacla duzelmisti.bu yaslarda normalmis
bende hep erteliyodum martta hasta olmadım 1 nisanda oldum hatta doktordan çıktım öyle oldum

beni dün ultrasyonla kontrol etti rahim normal dedi bak bu kısım yumurtalıkların minik minik kistler görüyorum yeni başlangıç daha ilk evre bile değil dedi..
tarlusal diye bi ilaç verdi dün söktürücü olarak ama ona gerek kalmadan doktordan çıkar çıkmaz hastalandım..
3. gün gel hormon tahlili yapalım bide dedi ama gitsem mi gitmesem mi bilmiyorum sen neler yapmıştın canım nasıl geçti

Teşekkürler cnm bnde onu sectm rengi uygun olmsmu başka renk mi tercih etsm cnm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım mor renk olarak güzel bence ama o gun diger detaylarda agırlıklı olarak hangi rengi kullanacaktın?
yine mor detayların varsa uyumlu olur.

mor çok güzel duruyor canım :)

Balböceği nerede acaba söz yaptılar ise sözlü olarak geçirdiği 2.gün gelse de duygularını deneyimlerini paylaşsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…