günaydın kızlarrr
Kızlar iki secenegim var bz mor olani bgndik ama KK ya sormadan karar alınmaz dmi ama :) söz tepsimi bunu ypmayi dsnuyorum suslicm tabi içine gri rengi bu yastktan yapicm başka bsey bulmazsam sade ve sık bi dusuncm var eğer yapablrsem tabi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
günaydın kızlarrr
Günaydinlar, nasılsıniz? =)
canım bende mor olanı begendimKızlar iki secenegim var bz mor olani bgndik ama KK ya sormadan karar alınmaz dmi ama :) söz tepsimi bunu ypmayi dsnuyorum suslicm tabi içine gri rengi bu yastktan yapicm başka bsey bulmazsam sade ve sık bi dusuncm var eğer yapablrsem tabi
kızlar bu arada bana dua edin yaa korkuyorum bugün kadın doğum uzmanına gittim düzensizliğim var diye kontrollerde yumurtalıklarımda minik karartılar gördü doktor...
söktürücü verdi 3 günümde kontrole gidicem hormon testi yapıcak nolur değerlerim normal çıksın
Sagol canim =) evet askıdakinden farkli duruyor =)
İyi guzelmis =) ayri ayri olacaksa fikir guzel ama nisanda kurabiyeye gerek kalmaz belki.
Tesekkur ederim =)
İnsallah cok önemli bisey degildir canim.
kızlar bu arada bana dua edin yaa korkuyorum bugün kadın doğum uzmanına gittim düzensizliğim var diye kontrollerde yumurtalıklarımda minik karartılar gördü doktor...
söktürücü verdi 3 günümde kontrole gidicem hormon testi yapıcak nolur değerlerim normal çıksın
Bence de mor olan güzel olmuş, daha ağır duruyor =)
gunaydııınnnn
canım bende mor olanı begendim
günaydın kızlarrr
günaydın kızlarrr
Günaydinlar, nasılsıniz? =)
herkese günaydınn:18:gunaydııınnnn
bende hep erteliyodum martta hasta olmadım 1 nisanda oldum hatta doktordan çıktım öyle oldumBnmde arada duznsizligim var ve hep dktora gtcem diye salliyorm.ilaclar duzeltiyo cnm ins bisi cikmaz.cevremdeki arkadaslarimin ilacla duzelmisti.bu yaslarda normalmis
canım hiç sıkma canını bendede aynı durum oldu ve ben ilaç kullanmayı bile red ettim. Çünkü verdikleri ilaç doğum kontrol ilaçları oluyor ve kg aldırıyor oyüzden yediğime içtiğe dikkat edip bitkisel tavsiyelere uymuştum 3 ay sonra gittiğimde kistler patlamış ve düzene girmiştim hiç sıkma canını
Teşekkürler cnm bnde onu sectm rengi uygun olmsmu başka renk mi tercih etsm cnm
canım mor renk olarak güzel bence ama o gun diger detaylarda agırlıklı olarak hangi rengi kullanacaktın?
yine mor detayların varsa uyumlu olur.
Kızlar iki secenegim var bz mor olani bgndik ama KK ya sormadan karar alınmaz dmi ama :) söz tepsimi bunu ypmayi dsnuyorum suslicm tabi içine gri rengi bu yastktan yapicm başka bsey bulmazsam sade ve sık bi dusuncm var eğer yapablrsem tabi
Balböceği nerede acaba söz yaptılar ise sözlü olarak geçirdiği 2.gün gelse de duygularını deneyimlerini paylaşsa :)
valla bende çok merak ediyorum
sonunda topiğimizin açılışını yaptık bir arkadaşımızı verdik veee resimlerle bekliyoruuuzz hemde heyecanla dimiii :)
sonunda topiğimizin açılışını yaptık bir arkadaşımızı verdik veee resimlerle bekliyoruuuzz hemde heyecanla dimiii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?