• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

sen pek ıstemıyorsunda sanırım :D bıraz basbasa kalmak vs :D

Gelmeyeceklerini biliyorum erkek arkadaşımın ailesinde mesela 3 senelik evliler var daha kimse kalmadı onlarda bizde de pek adet değildir öyle kalma vs. sanmıyorum da arkadaşlarım gelsin :) Açıkçası evli olmanın heyecanına alışmadan daha çiçeği burnunda gelinken 10 seneden sonra evlenmiş olacak biri olarak sadece ilk zamanlar adına istemem :) Sonra buyursunlar gelsinler ama önce doya doya yaşamalıyım yalnızlığı eşimle :)
Bildiğim için gelmeyeceklerini almayacağım masraf olmasın sonra alırız :)

Son düzenleme:
valla bızım ev kucuk canım o yuzden ben sadece anne baba kardes alıcam.en gec bı ay ıcındede nısan yapıcam kı buyuklere akrabalara ayıp olmasın

canım bizimde sanırım 25-30 kişi falan olur valla yakınlar geleceği için ben terlik getirin diye söylerim onun dışında söyleyemeyecek kadar samimi değilsek sadece onlar için bulundururuz :)Ayrıca sözde o kadar kalabalık gelmeye lüzum yok ki :) Bana kalsa 25-30 bile fazla

bencede öyle ama işte yakın akrabalar fazla olunca mecbur kalabalık olucak bana kalsa çekirdek aile gelsin yeter :) nişana 1oo kişi falan yeter ama

bencede öyle ama işte yakın akrabalar fazla olunca mecbur kalabalık olucak bana kalsa çekirdek aile gelsin yeter :) nişana 1oo kişi falan yeter ama

benim erkek arkadaşımın ailesi o kadar kalabalık ki istesem de alamam o kadar kişiyi isteme+sözü salonda yapmak zorunda kalırım :) 3 dayı 1 teyze 2 amca eşleri en az 3 çocukları var halaları da var onların eşleri de derken sadece onlar tarafından 50 kişi almam lazım e bizimde var 20 kişi nereye alacağım o kadar insan :) O yüzden anlaştık isteme+söze kendi ailesi dedesi ve bir de amcası olacak diye söylemiştik bizden de benim ailem ananem bir de teyzem eşi ve 2 kuzenim gelir :)

Son düzenleme:

haha bizdede gecende muhabbeti dondu ne guldum :d dedım soz olsa kac kısı gelır 50 :D nısan olsa 250 :D e bu 200 kısı kım bırden arttı :D
duğun ıcın davetıye begendım 100 adedı 75 tl bende sevınıyorum uygun falan.demezmı cus o ne 1000 adedı 300 e basıyorlar :D pekı bu 750 kısı kım :D

haha bizdede gecende muhabbeti dondu ne guldum :d dedım soz olsa kac kısı gelır 50 :D nısan olsa 250 :D e bu 200 kısı kım bırden arttı :D
duğun ıcın davetıye begendım 100 adedı 75 tl bende sevınıyorum uygun falan.demezmı cus o ne 1000 adedı 300 e basıyorlar :D pekı bu 750 kısı kım :D

dimi dimi :) bir nişan oluyor erkek arkadaşım tarafında düğün gibi mübarek ben yapamam öyle kusura bakmasın vallahi ben sadelikten samimilikten yanayım hadi düğün neyse de nişanda elin ne işi var diyorum yani halasının görümcesi vs. tarzında :)

Kızlaaarrr isteme sözde fotoğraf işini nasıl yapacaksınız ?

Son düzenleme:
cok basit canım vericeksin kankana makineyi o halledicek :12:

hangi arkadaşını çağıracaksın canım benim var 4-5 yakın arkadaşım ben karşı tarafın akrabasından kısarken arkadaşımı çağıramam ya :)
ben fotoğrafçı tutmayı düşünüyorum buldum bir tane hemde uygun gibi geldi ablama kardeşime verip de onları da sözün gidişatından mahrum bırakmak istemiyorum sözü sadece fotoğrafçı olarak geçirmesinler hem bizim göremeyeceğimiz ufak ama çok özel ayrıntıları yakalayamayabilirler :) mesela kahve verirken müstakbel sözlünle gözgöze gelişin bunu nasıl yakalayabilir ki hemde düzgün bir şekilde :)

Son düzenleme:
canım tabi ki elbet birileri çekecek ama özel anlar olur ya hani onları kim yakalayacak net şekilde diye düşündüm ben yani siz fotoğrafçı falan tutmayı düşünmüyorsunuz ?

kız bız annem babam kardesım onun annesı babası abısı kardesı zor oturucaz sıgısıcaz bırde fotografcımı getırcem donemeyelım :90::87:

fotorafçıya hiç gerek yok canım o günün her anı özel zaten bi sürü foto çekilir seçersin arasından bide photoshop oldu bitti :)

fotorafçıya hiç gerek yok canım o günün her anı özel zaten bi sürü foto çekilir seçersin arasından bide photoshop oldu bitti :)

bilmiyorum benim çok dikkat edeceğim konulardan biri fotoğraf o kadar sene bekledikten sonra o günü bana içimin en cız ettiği en kıpır kıpır olduğu anları net şekilde fotoğraflarda görmem lazım sonuçta büyükler olacak sadece ne kadar fotoğraf çıkabilir ki diye düşünmekteyim :)

bilmiyorum benim çok dikkat edeceğim konulardan biri fotoğraf o kadar sene bekledikten sonra o günü bana içimin en cız ettiği en kıpır kıpır olduğu anları net şekilde fotoğraflarda görmem lazım sonuçta büyükler olacak sadece ne kadar fotoğraf çıkabilir ki diye düşünmekteyim :)

canım ben güzel sanatlar okuduğum için fotoraf derside alıyoruz çağırıcağım arkadaşta bu işi az çok biliyo olucak tabikide fotoraf çok önemli yıllar sonra bakabileceğin güzel kareler olması lazım seninde etrafında ilgilenen illaki biri vardır bence bi sor soruştur sende :)

canım ben güzel sanatlar okuduğum için fotoraf derside alıyoruz çağırıcağım arkadaşta bu işi az çok biliyo olucak tabikide fotoraf çok önemli yıllar sonra bakabileceğin güzel kareler olması lazım seninde etrafında ilgilenen illaki biri vardır bence bi sor soruştur sende :)

malesef canım sanırım etrafımda öyle istediğim şekilde çekecek biri olmadığından düşünüyorum fotoğrafçı.Benimde olsaydı fotoğrafla ilgilenen hoş kareler çıkaracak biri çağırmazdım ama malesef :)

Back