- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
sen pek ıstemıyorsunda sanırımbıraz basbasa kalmak vs
valla bızım ev kucuk canım o yuzden ben sadece anne baba kardes alıcam.en gec bı ay ıcındede nısan yapıcam kı buyuklere akrabalara ayıp olmasın
canım bizimde sanırım 25-30 kişi falan olur valla yakınlar geleceği için ben terlik getirin diye söylerim onun dışında söyleyemeyecek kadar samimi değilsek sadece onlar için bulundururuz :)Ayrıca sözde o kadar kalabalık gelmeye lüzum yok ki :) Bana kalsa 25-30 bile fazla
bencede öyle ama işte yakın akrabalar fazla olunca mecbur kalabalık olucak bana kalsa çekirdek aile gelsin yeter :) nişana 1oo kişi falan yeter ama
bencede öyle ama işte yakın akrabalar fazla olunca mecbur kalabalık olucak bana kalsa çekirdek aile gelsin yeter :) nişana 1oo kişi falan yeter ama
haha bizdede gecende muhabbeti dondu ne guldum :d dedım soz olsa kac kısı gelır 50nısan olsa 250 e bu 200 kısı kım bırden arttı
duğun ıcın davetıye begendım 100 adedı 75 tl bende sevınıyorum uygun falan.demezmı cus o ne 1000 adedı 300 e basıyorlarpekı bu 750 kısı kım
Kızlaaarrr isteme sözde fotoğraf işini nasıl yapacaksınız ?
cok basit canım vericeksin kankana makineyi o halledicek
dcok basit canım vericeksin kankana makineyi o halledicek
d
bencede cekecek bırılerı olur elbet
canım tabi ki elbet birileri çekecek ama özel anlar olur ya hani onları kim yakalayacak net şekilde diye düşündüm ben yani siz fotoğrafçı falan tutmayı düşünmüyorsunuz ?
kız bız annem babam kardesım onun annesı babası abısı kardesı zor oturucaz sıgısıcaz bırde fotografcımı getırcem donemeyelım :90::87:
fotorafçıya hiç gerek yok canım o günün her anı özel zaten bi sürü foto çekilir seçersin arasından bide photoshop oldu bitti :)
fotorafçıya hiç gerek yok canım o günün her anı özel zaten bi sürü foto çekilir seçersin arasından bide photoshop oldu bitti :)
aynen nişanda saçıcaz paralari
bilmiyorum benim çok dikkat edeceğim konulardan biri fotoğraf o kadar sene bekledikten sonra o günü bana içimin en cız ettiği en kıpır kıpır olduğu anları net şekilde fotoğraflarda görmem lazım sonuçta büyükler olacak sadece ne kadar fotoğraf çıkabilir ki diye düşünmekteyim :)
canım ben güzel sanatlar okuduğum için fotoraf derside alıyoruz çağırıcağım arkadaşta bu işi az çok biliyo olucak tabikide fotoraf çok önemli yıllar sonra bakabileceğin güzel kareler olması lazım seninde etrafında ilgilenen illaki biri vardır bence bi sor soruştur sende :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?