cook ozlemısım ya sızlerii
slm kızlaar
madame coco int. sitesine baktınız mı bayanlar bayağı indirimli ürün var :) benim aklım mor satende takılı kaldı ama yarın iş çıkışı gidip bakıcam gene
bizde seni özledik bebeimpijama takımı bende düşünüyorum canım
evet canım ürünleri english home kadar kaliteli ama fiyatları daha uygun şiddetle tavsiye ederim:103:
daha önce bu tip şeyler pek ilgi alanıma girmediğinden bu markayı duydum dersem yalan olur ama o kadar iyiyse denicem bendezaten 30 kasımda burada da mağazı açılıcakmış kesin indirim de olur o gün
Yok canım bişey alamadım daha ama baya fikir oluştu aklımda çok kararsızım sanki ben
kızlar oldum olası bu yatak örtüsünü beğenirim,sizce nasıl?
Eki Görüntüle 872264
hayırlısı olsun canım ya bizim nolucağımız bile belirsizbu yıl apar topar da olabilir 2015 mayıs da da olabilir bazen apar topar olması daha iyi olur gibi geliyo bana düşündükçe afakanlar basıyo stres, heyecan diğer türlü anlamadan evlenmiş olmak daha cazip gibi
kuzum olur muu bak bende varım 2015 ocak :) siz niye yazı bekliyosunuz ki bizim gibi sömestrda istemeyi yapın yaza kadar anca nişan hazırlığı
Eki Görüntüle 872935
Eki Görüntüle 872937 bu ev ayakkabım
Eki Görüntüle 872938 misafir terliği
Eki Görüntüle 872939 ev terliğimm
Eki Görüntüle 872940 misafir terliği
Eki Görüntüle 872941 bu canım aşkıma
Eki Görüntüle 872942
Eki Görüntüle 872943
bunlar da benim alacaklarım kızlarrrr :d
benim evime uzun süre misafir gelmeyeceği için misafirlere ait hiç bir şey almayacağım evlenene kadar :)
neden gelmeyecekler canım
Bilmem ki :) terlik falan alırım ama oda misafir amaçlı değil onun dışında misafir için nevresim yorgan yastık pike vs hiç bir şey almayacağım.En az 5-6 ay gelmezler bizde.
anladım canım .bız sevgılımın aılesıne yakın oturucaz cagırırım annelerimi 1 hafta falan gecınce hemen dedıkodulara baslarım
1 hafta sonra mı ne acelen var :)
kızlar size bişe sorucam sizi istemeye erkek tarafı kaç kişi gelicek bize baya kalabalık geliceklermiş sözde olucağı için toplam 5o kişi falan oluruz nerden bulucaz o kadar misafir terliğini
kızlar size bişe sorucam sizi istemeye erkek tarafı kaç kişi gelicek bize baya kalabalık geliceklermiş sözde olucağı için toplam 5o kişi falan oluruz nerden bulucaz o kadar misafir terliğini
haha canım zaten magazada calıstıgımdan alabılecegım max ızın 10 gun olsun o da belkı ıste.yıllık ızınle vs bırlestırırsem
olsun canım sonuçta yeni evli olacaksın hadi oturmaya geldiler terliği hallettik ama eminim ki 1 seneden önce kimse kalmaz evimde o yüzden yatak odasıyla ilgili bir şey almayacağım saydığım şeyleri yani :)
banada kalmaya gelen olmaz annemlerde arabayla 10 dakıka uzakta olucak zatenbelkı magazadan arkadaslarım yada samımı arkadaslarımız sabahlamaya muhabbete gelırler gelsınler cok ısterım
anladım canım sen bilirsin tabi ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?