• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlarrr maşallah bizeee
ben en son 36 da kalmıstımm 19 sayfa okuyarak basladımm .
benden son gelişmelerr sevgilim bu yaz istemek istiyo benı bakalımmmm:21:

sağol canımm.senin daha yakın :D
ben sonraki seneye atarım buyuk ihtimalle zaten 4sene beklemişim bi sene daha beklerim :D okulu biticek gibi olsun askerliği işi vs :D

ayy evett canım ya :1: ama bi aksilik çıkacak diye çok korkuyorum bazennn o güne kadar bu stresle nasıl geçer günler bilmiorumm :53:

kızlarrr maşallah bizeee
ben en son 36 da kalmıstımm 19 sayfa okuyarak basladımm .
benden son gelişmelerr sevgilim bu yaz istemek istiyo benı bakalımmmm:21:

bir ben kaldım :14:benimki kesin 2015 öncesi yok :)
Hadi hayırlısı canım bende hepinizden tecrübe edinirim :)

Yok canım bişey alamadım daha ama baya fikir oluştu aklımda çok kararsızım sanki ben :1:
kızlar oldum olası bu yatak örtüsünü beğenirim,sizce nasıl?
$anasayfayazlar_94_1074_bg.jpg

bir ben kaldım :14:benimki kesin 2015 öncesi yok :)
Hadi hayırlısı canım bende hepinizden tecrübe edinirim :)

hayırlısı olsun canım ya bizim nolucağımız bile belirsiz :31: bu yıl apar topar da olabilir 2015 mayıs da da olabilir :31: bazen apar topar olması daha iyi olur gibi geliyo bana düşündükçe afakanlar basıyo stres, heyecan diğer türlü anlamadan evlenmiş olmak daha cazip gibi :9:

kuzum olur muu bak bende varım 2015 ocak :) siz niye yazı bekliyosunuz ki bizim gibi sömestrda istemeyi yapın yaza kadar anca nişan hazırlığı :21:

bende öyle istiyorummmm.
ceyizlere baslanmıs kızlarr.benımde calıstıgım avmye madame coco acılmıs (tam tersi yazmıyorumdur umarım :D ) bir gün gideceğimde maas almam lazm haha :D

bende öyle istiyorummmm.
ceyizlere baslanmıs kızlarr.benımde calıstıgım avmye madame coco acılmıs (tam tersi yazmıyorumdur umarım :D ) bir gün gideceğimde maas almam lazm haha :D

madam coco bi harika dostum :D vala maaşı alır almaz git canım şu ara süper indirim var

slm kızlaar :3:

madame coco int. sitesine baktınız mı bayanlar bayağı indirimli ürün var :) benim aklım mor satende takılı kaldı ama yarın iş çıkışı gidip bakıcam gene :9:

Back