• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

olur tabiki ala ala bi bakmışssın çeyizin tamamlanmış :1: darısı çeyiz topiğine olsunn :16:
artık iki kişilik balık takımım ve ve 7 parça çerezliğimde varr annem hmen alıp geldi :)
bizde seni özledik hoşgeldiinn yastıklarını çok merak ediyoruumm aldıklarını güle güle kullan :)
çok teşekkür ederim canım :)
bende alsam keşke de resim koysam ama şimdi alamam ki anca seneye başlarım :)
herşey zamanla oluyor canım :) azcık daha sabretmek lazım :)
Günaydın güzel topiğimizin güzel kızları nasılsınız :)

ben iyiyim ve okula gitmek zorundayım akşam görüşürüz hatunlar:3:

artık iki kişilik balık takımım ve ve 7 parça çerezliğimde varr annem hmen alıp geldi :)

çok teşekkür ederim canım :)

herşey zamanla oluyor canım :) azcık daha sabretmek lazım :)

ben iyiyim ve okula gitmek zorundayım akşam görüşürüz hatunlar:3:

görüşürüz canım :)

sende ceyiz al tatlım ya konuş annenle :31:

ben tencere bardak yemek takımı vs aldırdım ya geçen sene şimdi bir de ufak tefek eşyalara başlarsam panik olacak annem bir de sürekli düğün mevzusu açılınca hep diyorum ki ohoo anne daha çok var falan diyorum annemde ben seni o zaman niye seneye veriyorum öyle 2.5 sene nişanlı bekletmem falan diyor hem çok var diyip hem de hazırlığa başlayamam ama şu saklama kabını almak istedim ya :)

ayyy 2 gün burdan uzak durdum hepinizi çok özledimmm
bu 2 gün içinde çeyizime sandal şeklinde salata kasesi 3 lü sunum tabakları limon sıkcagı tepsi keman şeklinde kirli kaşıklık 2 pembe 1 mavi kapaklı derin kap ekledim:1:
ayrıca yastıklarım için kumaş bile aldım hatta yastıklarım dikildi 40 tane küçük bir büyük yastık süslemeleride bitsin göstericem size:32:

Ohhh neler yapmissin o 2gun icinde:)foto yokmu:)guzel gunlerde kullan.
Ben artik ay basina kdr almiyorm birsey ay basi baslarim yeni cicilere:)

ben tencere bardak yemek takımı vs aldırdım ya geçen sene şimdi bir de ufak tefek eşyalara başlarsam panik olacak annem bir de sürekli düğün mevzusu açılınca hep diyorum ki ohoo anne daha çok var falan diyorum annemde ben seni o zaman niye seneye veriyorum öyle 2.5 sene nişanlı bekletmem falan diyor hem çok var diyip hem de hazırlığa başlayamam ama şu saklama kabını almak istedim ya :)

sende haklısın canım bende aneme cok hevesli görünmek istemiyorum o yüzdende ayrı şehirdeyiz diye bilmiyo ama görürse derim yani ilerde cok masraf olucak o koşuşturmanın içinde hem içime sinecek seyleri bulmam zor hemde indirimleri yakalamam sende istersen cok beğendiğin dayanamadığın şeyleri al söyle annene ya da bi arkadaşının ya da sevgilinin evine koy aklıma başka bişe gelmedi:26:

Bircam tereyaglik ve recellikten almistm bende baska bi yerden:)
Borcam brz aldm ceyizime daha almycam hep hediye geliyo alma dedi annemler falan

evet canım bardak borcam falan hep hediye geliyo küçük elektronik aletlerde büyüklerin yanında bazen hediye geliyomuş :34:

Geçenlerde migrostan almistm bnlari:)
Ben byle kavanozlari tezgah ustune dizmeyi dusunuyorum:)
Herseyim cicili bicili olmasn diyede misafir icn bu sekerligi aldim:)

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 32
Geçenlerde migrostan almistm bnlari:)
Ben byle kavanozlari tezgah ustune dizmeyi dusunuyorum:)
Herseyim cicili bicili olmasn diyede misafir icn bu sekerligi aldim:)

bende bi migros takipçisiyim çok cici şeyler geliyo :16: çok güzeller canım ama bardakların fotosu yok

Back