Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

haklısın aslında bide bizim salon beyaz halı kaplı koltuklarda beyaz yastıklarımız renkli sandalyelerde beyaz güzel olur umarım:44:

olur olur beyaza her renk gider sen beğendikten sonra zaten geri boş ben ne ev renklerine nede kıyafetime uyumlu yapıcam mesala sevdiğim rengi ele alarakyapacağım :) bende o gönderdiğim kesede karar kıldm gibi

olur olur beyaza her renk gider sen beğendikten sonra zaten geri boş ben ne ev renklerine nede kıyafetime uyumlu yapıcam mesala sevdiğim rengi ele alarakyapacağım :) bende o gönderdiğim kesede karar kıldm gibi

o keselerde çok tatlıydıı
benim kıyafetim mor olmaz heralde yani o kadarına cesaret edemem
sen hangi renk planlıyorsun

o keselerde çok tatlıydıı
benim kıyafetim mor olmaz heralde yani o kadarına cesaret edemem
sen hangi renk planlıyorsun

ben sanırım kırık beyaz düşünüyorum keseleri kurdelalarını ise kıyafetime uydurabilirim :44:

daha net karar vermedim ama

bakarsın çok tatlı mor bir elbise bulursun

Bunlari gecenlerde almistmm paylasmaya basliyorm yavas yavas aldiklarimi:)):)

Eminönünden aldiklarimda bunlarrr:)oyuncaklarim hehehe

Aldıklarının hepsi çok güzel, güle güle kullan =)

deniyorumda nedense o resim yüklenmiyo bi daha deniycem annemde lif çılgınlıgı başladı hiç durmadan lif örüyo rengarenk tuhaf şekilli lifler

Annenin ördüğü liflerin fotoğrafını paylaşabilir misin bir ara? Annem de örecek de model arıyor hep aynı şeyler var.

yaaaa, ama bizim hiç belli değil ne zaman tanıştığımızı bile hatırlamıyorum 2007 ya da 2008'di sanırım. 2008de de kısa süreli bir ilişkimiz olmuştu ama boşverelim onu o zaman söz için şuan düşündüğümüz tarihler...

tanışma: 2008
aşk: 09.09.09 =)
isteme,söz,nişan: 10/11 Ekim 2014 ya da 30/31 Ocak 2015 =)

olsun canım ekledim senide diğer kızlarınki de gelsin o zaman yeni foto koyacağımmm

ben sanırım kırık beyaz düşünüyorum keseleri kurdelalarını ise kıyafetime uydurabilirim :44:

daha net karar vermedim ama

bakarsın çok tatlı mor bir elbise bulursun

bilmiyorum belki benim işim belli olmuyo sonuçta

canım beni de tabloya eklersen sevinirim :) tanışma: 24.10.2008 aşk 4.11.2008 isteme ve söz: tahmini 5.4.2014 nişan: tahmini 12.07.2014 düğün: tahmini 18.07.2015

canım beni de tabloya eklersen sevinirim :) tanışma: 24.10.2008 aşk 4.11.2008 isteme ve söz: tahmini 5.4.2014 nişan: tahmini 12.07.2014 düğün: tahmini 18.07.2015

canım nişan ramazana denk geliyor dimi nasıl ayarlayacaksınız onu ?

Son düzenleme:
Kızlarrrrrr nasılsınız? Adanaya gittim bi kaç gün sevgilimle vakit gecirdim annemde hastaydı ona baktım derken buraya giremedim ama sizi özledimm

Cok tsk ederim cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…