Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

canım bence süsleme basit kalmış onda alttaki yastıklar daha hoş göründü gözüme onu düşünebilirsin :)
yastıklar güzel dimi sanırım benimde yastıklarım olucak
Acaba şişelerde karlı/simli kürelerdeki gibi simli su ve boncuk olsa nasıl olur ki? içine de birkaç tane boncuk konulabilir.
kar küreleri fikrini nişanda düşünüyorum aslında ama değin gibide olabilir

sayfa 545 te paylaştım canım

kusura bakma ben direk şişelere odaklanınca onlar gözümden kaçmış ben bu yastıkları beğenmedim sanırım süsünden olsa göre pek güzel gözükmedi gözüme.Ama senin yastıkların şekli süslemesi nasıl olacak onu anlat biraz kafamda belirlemeye çalışayım :)

şişe fikri aslında güzel hala tam vazgeçmedim ama nazar boncukları olmuyo sanki kolonya yada kahvede olur

direk öyle olmıycak canım fikir olarak onu düşün ben süslemelere lila ve mor olarak karar verdim yastıklarda beyaz olur süslemelerini mor tercih ederim yastıklara tülden fiyonk uçlarınada temsili yüzükler düşündüm daha doğrusu gördüm bunu ama henüz bulamadım resmi:26:

yastık fikri güzel canım ama süsleme dışında bir şeyler istiyor gibi bende araştırayım bir sende resim bulursan eklersin

yastık fikri güzel canım ama süsleme dışında bir şeyler istiyor gibi bende araştırayım bir sende resim bulursan eklersin

ne gibi bişey olabilir ki
herşeye karar verdim çocukları bile düşündüm ama şu durumda kararsız kalıyorum:18:

ne gibi bişey olabilir ki
herşeye karar verdim çocukları bile düşündüm ama şu durumda kararsız kalıyorum:18:

söz yastığı örneği göstermiştin ya buna benzerdi (bu doğum günü yastığı :) ) bunun gibi küçük yaptıracak bir yer bulursan rakamları mor lila nasıl tercih edersen ona göre yazsınlar söz tarihinizi kalp içine yaparlar köşelerine kurdaleden süsleme düşünürsün olmaz mı ?
ya da mor kalpler koydurabilirsin köşelere

Son düzenleme:

ilk aklıma bu geldide benim odun rakamlar karmaşık durur dedi sanki ne anlar o ama suç bende sordum bi kere

Orayada bi dahaki gidisimde bakayim o zmn :)
İstersen bi tane bi susleme yap istedign gbi ona gore karar vermen daha kolay olr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…