Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

iyi bakalım hemen hemen aynıyız bende 5 senedir ailesiyle tanışıyorum annemlerde keza öyle zaten sevgilimle 6 senedir beraberiz annemle tanışıyorlar :) Benim bir tek babamın erkek arkadaşımı ve ailesini tanıması kaldı onun dışında herkes birbiriyle tanışıyor :)

canım zaten düğün davetiyesi bu bizde isteme söz aynı olacak zaten söze davetiye ne gerek var iki aile olacak zaten başka kimse olmayacak :)
Biz arabamızın arkasına üzülme annesi ben çok bekledim yazdıracağız malum 10.senemizde evleneceğimiz için :)

e yani bende söze davetiye sandım şaşırdım zaten nişanı nerde düşünüyosunuz canım

e yani bende söze davetiye sandım şaşırdım zaten nişanı nerde düşünüyosunuz canım

bizim ev müstakil sokak sonu bir ev çıkmaz sokak yol geçme ihtimali var ola ki geçmezse geniş balkonumuz var 25-30 kişi alır tabi masalarla falan değil sadece sandalyeli olarak balkonda düşünüyorum zaten yüzük takıldıktan sonra gençler bir yerde büyükler bir yerde olur.Ama yol geçerse çok ortada kalıyor küçük restaurant tarzı bir yerde yapmayı düşünüyoruz.Salon düşünmüyorum tanımadığım insanlar olmasın düğün gibi dıdısının dıdısı gelmesin yine samimi olsun istediğim için böyle düşündük peki siz canım ?

slm kızlaaar

ben 2015 derken bu yaza bile düğün olabilir ufacık bir ihtimal dahi olsa heyecanım tavan yaptı , çeyizi yılbaşından sonra derken bugün ciddi ciddi bakmaya başladık şimdi de liste yapıcaz annemle aldıklarımızı yazıcam o listeye ay çok heyecanlandım birden

Son düzenleme:

ne güzel haberler bunlar :) Artık sende resimlerini paylaşırsın aldıkça :)

bizim evde müstakil olsaydı bende evde düşünürdüm canım ama restaurant cafe tarzı bi yerde düşünüyoruz acaba öyle yaparsak ne kadara mal olur bileniniz var mı?

süper haber canımmmm :) o zaman sana en acilinden hazırllıklara başlıyoruz

bizim evde müstakil olsaydı bende evde düşünürdüm canım ama restaurant cafe tarzı bi yerde düşünüyoruz acaba öyle yaparsak ne kadara mal olur bileniniz var mı?

çok fazla tutmaz herhalde taş çatlasa 1000 anca olur sanırım ama 1000 fazla ya değil mi bizim burada sadece mekan için kınada 200-250 tlye kiralıyorlar masa sandalye giydirmesi vardı öğretmen eviydi ama duyduğum kadarıyla bir cafeyi daha ucuza kiralayan olmuş sadece müzik ve servis için para alırlar o kadar çok pahalı olmaz sanırım :) tabi hangi il olduğuna da bağlı

Son düzenleme:

cok sevindimm ben daha pahalı sanıyodum :) bu yaz çalışıcaz nişan parasını biriktiricez geri kalanlada hazırlık yaparız aslında cok hoşuma gidiyo böyle birlikte emek verip yuvamız için bişeler yapmak öbür türlü herşey hop diye olsaydı belkide bu kadar kıymeti olmazdı

süper haber canımmmm :) o zaman sana en acilinden hazırllıklara başlıyoruz

çok da heyecan yapmak istemiyorum ufak bir ihtimal olduğu için ama hazırlıksız yakalanmamak adına almaya başlıcam artık ertelenirse de herşeyim hazır olur

Eki Görüntüle 871781

nevresim takımlarını henüz alamadım ama alıcam ilk hedefim onlar ikisi de saten morunu yakından gördüm rengine vuruldum esseden de o tencere takımını aldık benimki üçlüsü ama şimdilik bunlar var

aynen canım apar topar olmayacak her şey içine sine sine sevdiğinle rahat rahat mutlulukla özenle seçerek :)
Fiyat konusunda hem düğün gibi olmayacak sonuçta o yüzden 3000-4000 gibi bir şey olmaz fiyat hemde 4 saat sürecekte değil 2 saat yeterli sonra nişanlınla hopp yemeğe gününüzü değerlendirip nişanlılığın ilk gününü mis gibi aşkla geçirmeye :) Ayy çok güzel yaaa

mora bayıldım ben çok severim mor ve tonlarını canım hangi marka ne kadar fiyatı :)

canım çok şıklar sevdiceğinle mutlu günlerde kullan inşallahh hemde biran önce

mora bayıldım ben çok severim mor ve tonlarını canım hangi marka ne kadar fiyatı :)

moru özdilek canım kumaşına bayıldım zaten ilk görüşte aşk misali benimki 180 tl idi fiyatı ama internette bulabilirsem burdan alıcam kumaşını da bildiğimden daha uygun oluyo çarşıya göre . siyah da hobbynin o da 160 tl civarı morun başka renkleri de var

başka renk gözüm görmüyor mor ve tonları benim rengim bu gidişle yatak odam hep mor tonu olacak bayılıyorum ama ne yapıyım :)
Çok çok güzel günlerde kullan canım her günün birbirinden güzel geçsin

süper ya nişanlı olmak yüzüğü bi takalım gelsin romantik akşam yemekleri bütün aile birlikte toplaşmalar düğün hazırlıkları yapmalar

canım çok şıklar sevdiceğinle mutlu günlerde kullan inşallahh hemde biran önce

amin canım inşallaah birde kayayla maya ve şekerle peker setinden ufakda olsa birşey istiyorum birinde önlük beğendim birinde fincan onlarda listemde ilk sıralarda diğerlerine henüz karar veremedim zaten benim kararsızlığımı bildiklerinden ablamla annem beğeniyo bişeyleri ben olur diyorum

mutfak önlüğümü size bulursam bir site önereceğim önlük için ben yaptırmayı düşünüyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…