- 21 Temmuz 2013
- 4.691
- 2.426
- 173
süper ya nişanlı olmakyüzüğü bi takalım gelsin romantik akşam yemekleri bütün aile birlikte toplaşmalar düğün hazırlıkları yapmalar
başka renk gözüm görmüyor mor ve tonları benim rengim bu gidişle yatak odam hep mor tonu olacak bayılıyorum ama ne yapıyım :)
Çok çok güzel günlerde kullan canım her günün birbirinden güzel geçsin
amiin canım inşallah hepimize göstersin bu günleri Rabbimbende seviyorum moru , yatak odası takımını beyaz istiyorum ama her istediğim renkle uyumlu olması için ferah ferah . duvarlar ve aksesuarlarda mor olucak çok hoş görünüyo ablamın da mordu bir ara bayılmıştım baya etkileyici
aynen benim istediğim gibi ben yatak başlığı olan duvarı mor diğerleri beyaz düşünüyorum :) yatak oda takımı da beyaz bir de cibinlik istiyorum ya nefis çok romantik bence :)
canım bir de istediğin nevresim takımına baktım biraz da en uygun şuralarda var ne kadar güvenilir bilmem tabi Özdilek Çift Kişilik Çizgili Saten Nevresim Takımı Mor - Ev Tekstili / Nevresim Takımları - Tiklayolda.com zdilek izgili Saten Nevresim Takm Mor NevresimSepeti
ikisinden de alışveriş yapmadım ama nevresim sepetini güvenilir diye duymuştum canım bende :) bak moru gördüm aklıma düştü gene yadayanamayıp alsam mı napsam bilemedim
moru kim sevmez o zaman buna ne diyosunuz Eki Görüntüle 871817 çeyizimin bi sonraki parçası olucakfiyatıda çok uygun !
Bir hafta önce kapıda ödeme ile Nevresimsepeti.com'dan alışveriş yaptım. Ürünü iade etmek istiyorum, firma iade için önce kendileriyle irtibata geçilmesi gerektiğini belirtmiş ancak verdikleri telefon faksa düşüyor sürekli ve ulaşılamıyor. İade süresi 15 gün 1 haftası geçti zaten. Bu nasıl bir ticaret ahlakıdır. Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum...
böyle bir şikayet gördüm nevresim sepetiyle ilgili yanlız başka görmedim ama ben gittigidiyorda görmüştün oradan birkaç kezde alışveriş yaptığımdan oradan almayı düşünüyodum.
En ucuz Lineta Mor Saten Nevresim Takımı fiyatlari Çift Kişilik Saten Nevresim Takımı fiyati da buda çok güzelmiş kızlar biraz fiyatı fazla ama ben çok beğendim saten sonuçta fiyat farkediyor :)
canım ama saten alırken pamuk saten olmasına dikkat et yoksa terletiyo bide kaydırıyomuş
hele trendyolda bazen öyle indirime düşüyor ki almamak için zor tutuyorum kendimi canım ilk önce senin çeyizi tamamlıyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?