Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

süper ya nişanlı olmak yüzüğü bi takalım gelsin romantik akşam yemekleri bütün aile birlikte toplaşmalar düğün hazırlıkları yapmalar

hemde çok süper aileler bir arada sevdiğin yanında oh mis :) Hele beraber düğün hazırlığı eşya bakmalar bakarken gözle temas kurup anlaşmalar el ele mağazalara girip çıkmak bir şeyler almak eller kollar dolu evimizi tamamlamak oh :)

amiin canım inşallah hepimize göstersin bu günleri Rabbim bende seviyorum moru , yatak odası takımını beyaz istiyorum ama her istediğim renkle uyumlu olması için ferah ferah . duvarlar ve aksesuarlarda mor olucak çok hoş görünüyo ablamın da mordu bir ara bayılmıştım baya etkileyici

aynen benim istediğim gibi ben yatak başlığı olan duvarı mor diğerleri beyaz düşünüyorum :) yatak oda takımı da beyaz bir de cibinlik istiyorum ya nefis çok romantik bence :)
canım bir de istediğin nevresim takımına baktım biraz da en uygun şuralarda var ne kadar güvenilir bilmem tabi Özdilek Çift Kişilik Çizgili Saten Nevresim Takımı Mor - Ev Tekstili / Nevresim Takımları - Tiklayolda.com zdilek izgili Saten Nevresim Takm Mor NevresimSepeti

RASA EV TEKSTİL çok güzel önlükler istediğin yazıyı yazıyorlar kumaş seçiyorsun falan daha bir sürü tekstil ürünleri var ama buradan bir tane önlük yaptıracağım kararlıyım :)

ikisinden de alışveriş yapmadım ama nevresim sepetini güvenilir diye duymuştum canım bende :) bak moru gördüm aklıma düştü gene ya dayanamayıp alsam mı napsam bilemedim

ikisinden de alışveriş yapmadım ama nevresim sepetini güvenilir diye duymuştum canım bende :) bak moru gördüm aklıma düştü gene ya dayanamayıp alsam mı napsam bilemedim

nevresim sepetini bende duymuştum güvenilir diye burada alışveriş yapanlarda vardı siteden

Bir hafta önce kapıda ödeme ile Nevresimsepeti.com'dan alışveriş yaptım. Ürünü iade etmek istiyorum, firma iade için önce kendileriyle irtibata geçilmesi gerektiğini belirtmiş ancak verdikleri telefon faksa düşüyor sürekli ve ulaşılamıyor. İade süresi 15 gün 1 haftası geçti zaten. Bu nasıl bir ticaret ahlakıdır. Konuyla ilgili desteğinizi rica ediyorum...

böyle bir şikayet gördüm nevresim sepetiyle ilgili yanlız başka görmedim ama ben gittigidiyorda görmüştün oradan birkaç kezde alışveriş yaptığımdan oradan almayı düşünüyodum.

tabi canım orada da uygunsa oradan al tabi ki önceden alışverişte yapmışsın zaten sorun yaşamazsın en azından aklında şüphe kalmaz

nevresim bornoz vs satan tanıdık biriyle görüşmüştük .özdilek , taç, sarev bunlar zaten isim yapmış ürünleri de kalite konusunda oldukça iyidir demişti. diğerleri için de fena değil demişti. hepsini pahalı pahalı alamam tabiki ama bu ikisini istiyorum ben hobby nin ürününe yakından bakma şansım olmadı hiç ama :44:

canım ama saten alırken pamuk saten olmasına dikkat et yoksa terletiyo bide kaydırıyomuş

biliyorum canım zaten pamuk saten 1 tane almayı düşünüyorum nevresim 2 tane bilindik marka pahalı da olsa alacağım sonra 2-3 tanede öyle yedek için orta fiyatta bir şeyler alırım ama normal nevresim bakarken de %100 pamuk olmalı :)

Son düzenleme:
kızlar bu nevresimdir ev eşyasıdır internetteki diğer alışveriş sitelerinde daha uygun oluyo bilginiz olsun trendyol,markafoni gibi

hele trendyolda bazen öyle indirime düşüyor ki almamak için zor tutuyorum kendimi canım ilk önce senin çeyizi tamamlıyoruz :)

hele trendyolda bazen öyle indirime düşüyor ki almamak için zor tutuyorum kendimi canım ilk önce senin çeyizi tamamlıyoruz :)

inşallah canım ya birde benim iş durumumda sıkıntılı, değiştirmek istiyorum iş falan bakıcam çok da yüklenmek istemiyorum birden o yüzden bakalım kısmet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…