• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

en ucuzu florya sosyal tesisleri canım grup menülerinden faydalanırsak 2 bin lira filan tutuyor işte açık alan hayal etmiştim ama 1 ocakda imkansız yada fasıllı sazlı sözlü bir yer planlıyoruz ama henüz öyle aileye uygun bi yer bulamadık:50:

anladım canım bende baktım eve sığmazsak nasıl olur falan 50 kişi için 2bin falan oluyor ama yapmak istemiorrm tabi babam dışrda olcak derse ozaman mecburrr

karamsarlığa kapılmak yookk herşek tıkır tıkır olucak canım çeyiz için para biriktiriyorum demiştin ya büyük şeyler için mi yoksa küçükleride 1 günde alıcak mısın?

şu an küçükler için para biriktiriyorum canım tek tek almaya çalışınca uzun sürüyor bişey alınca aklım diğerinde kalıyor en iyisi para biriktirmek gibi görünüyor şu anda:17:

bende öyle düşünüyorumm ama tanışmada klasik takım elbise yerine biraz spor olanlardan istiyor beyimiz:1:

canım spor tercih ediyorsa 250 kurtarmayabilir biz blazer ceket pantolon gömlek 330 gibi bir fiyat almıştık yanlış hatırlamıyorsam

canım nişanda sana saat takılmayacak mı yada o takı saatse bilezik olmayacak mı ? az tutmazda hesapladığından çokta çıkmaz herhalde

biz şöyle düşündük erkek arkadışma ben saat takarım oda bana saat yada beğendiğim bir kolye bileklik tarzı bişey takar diyoruz.. bu fiyatın üstüne çıkmaz sanmıyorum yaaa:53:

karamsarlığa kapılmak yookk herşek tıkır tıkır olucak canım çeyiz için para biriktiriyorum demiştin ya büyük şeyler için mi yoksa küçükleride 1 günde alıcak mısın?

bencede biraz tasarruf yaparsanız size daha ucuza malolur canım ama sen keyfini cıkararak geçirmek istiyosan orası ayrı takım elbise konusunda da 2 ceket alınabilir kimse aynı takım olduğunu farketmez tanısmada hafif spor istiyosada yine cok sık bi kombin yapabilirsiniz canım :34:

evet bazen kendimi cok rahat hissediyorum yoksa stresten napardım bilemiyorum :9:

bende aynı şekilde düşünüyorum canım 2 takım gereksiz ama erkek arkadaşım öyle düşünerk bi hesap yap dedi bu çıktı sonuç olarak :D bana kalsa aynı ayakkabı kemeri taksın :D kim anlayacak

biz şöyle düşündük erkek arkadışma ben saat takarım oda bana saat yada beğendiğim bir kolye bileklik tarzı bişey takar diyoruz.. bu fiyatın üstüne çıkmaz sanmıyorum yaaa:53:

bu fiyatın üstüne çıkarsa zaten bence evlenmeyelim:1:

şu an küçükler için para biriktiriyorum canım tek tek almaya çalışınca uzun sürüyor bişey alınca aklım diğerinde kalıyor en iyisi para biriktirmek gibi görünüyor şu anda:17:[/QUOTE]

o da olabilir canım hem nakit ve toplu olduğundan indirim yaparlar ya da yanına hediyede verebilirler :1:

canım spor tercih ediyorsa 250 kurtarmayabilir biz blazer ceket pantolon gömlek 330 gibi bir fiyat almıştık yanlış hatırlamıyorsam

hadi yaa o kadar oluyo mu :53: o gun kotonda sık seyler vardı mesela ben ceketin altına düz siyah tshirt cok seviyorum ama bizim direk söz olucağı için takım elbise alıcaz :12:

bide ben çok karar değiştiriyorum sevgilimde kızıyo:1: http://www.pierrelotitepesi.com fl...lir gibi canım :) /mekanlar.asp?pg=aziyade yeni favorim burası kızlar:21:

yok çıkmaz zaten bu fiyat üstüne :)
inşalllahhhhh :)

bu fiyatın üstüne çıkarsa zaten bence evlenmeyelim:1:
:1::1: sorma ya erkek arkadaşımda birikim nie yapıoyruz bunlar için sıkma canını diyor ama insan tırsıyorrr

şu an küçükler için para biriktiriyorum canım tek tek almaya çalışınca uzun sürüyor bişey alınca aklım diğerinde kalıyor en iyisi para biriktirmek gibi görünüyor şu anda:17:

o da olabilir canım hem nakit ve toplu olduğundan indirim yaparlar ya da yanına hediyede verebilirler :1:

hadi yaa o kadar oluyo mu :53: o gun kotonda sık seyler vardı mesela ben ceketin altına düz siyah tshirt cok seviyorum ama bizim direk söz olucağı için takım elbise alıcaz :12:[/QUOTE]

şu işin içinden alnımızın akıyla bi çıkalım:64:

hadi yaa o kadar oluyo mu :53: o gun kotonda sık seyler vardı mesela ben ceketin altına düz siyah tshirt cok seviyorum ama bizim direk söz olucağı için takım elbise alıcaz :12:

bizde spor takım yaptık bir mağazada işte o fiyatı verdiler hani şu aşkım çok yakışıklı oldun diyip sürekli sırıttım dediğim zaman var ya o zamandı :52:

Son düzenleme:
klasikten yana yapacak ozaman tercihini :1:

daha ucuz vardı baktığımızda başka yerden de fiyat almıştık ama kalite duruş dikişler falan fark ediyor ama indirimlerden falan takip edin daha zaman var demeden beğendiğinizi alın uygun uygun :)

Back