• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

biraz fazla mı çıkmış ne:53:
bizim tanışma isteme bi arada olacak... fikrim değiştirmezsem evdeki kıyafetlerimden giyerim:1: evde yemek hazırlancak söz mendili bide...
tekrar söz çin gelicekler açık büfe hazırlıycaz söz yastığı yapıcaz bu defa kıyafet alırım:1: söz hediyeleri olur bide evde bi kaç ayrıntıyla ugraşıcam
nişan bize pahalıya patlıycak ama ondan eminim:53: dışarda olucak en ucuz haliyle 2 bin lira oluyor:44:

valla alyansları sadece 2bin die düşündüm begendiklerimiz o fiyat çünkü :D ayrıca nişan pastasını unutmuşum bile... bizim herşey evde olcak ben dışarda boşuna masraf yapmak istemiyorum. çünkü aileler yardım etmicek ikimiz üstesinden geleceğiz :16:

7 bin fazla değil mi tatlım ya :53:
değil canım ya hem erkeğin hem benim masrafım olunca bukadar çıkıyor normal yani piyasadaki fiytlara baktımda yaptığım böyle çıktı
Umarım tek ders sınavı olur :51:
açıklama yapıldı canım temmuz sonu gibi olcakmış
banada biraz fazla geldi:44:

fiyatlarla yazıcam şimdi :D

7 bin normal.sanırım 7 bini aşmaz :)

öyle gözüküyor :D

nişan dışarda olucağı için dışardanda altın takılıcak masraflların bi kısmını karsılar diye düşünüyorum ama beni korkutan onca hazırlığın arasında ceyizin sıkışması ben ufak tefek alıyorum herşey ucmus vaziyette iyiki erken baslamışım :31:

bizim nişan 50kişi filan olucak sanırım o da en fazla akşam yemegi havasında düşünüyoruz bişeyler takılır mı bilmiyorum en fazla anne baba takar heralde... nişandan elime bişey kalmaz kısacası:1: ama zaten karar verdik takıları bozdurmak yok:1:
ben liste aşamasındayım demirbaşları en sona bırakmaya karar verdim bu ay 150 200 tl arası bişey kaldı elimde bi daha ki ayda böyle olursa toplu bi alım yapmayı plannlıyorum mutfak eşyalarında:1: sonrada yavaş yavaş olur artık:1:

valla alyansları sadece 2bin die düşündüm begendiklerimiz o fiyat çünkü :D ayrıca nişan pastasını unutmuşum bile... bizim herşey evde olcak ben dışarda boşuna masraf yapmak istemiyorum. çünkü aileler yardım etmicek ikimiz üstesinden geleceğiz :16:

ben dümdüz bir alyans istiyorum bide sevdiğime altın almıycaz altın suyuna batırılmış yüzükler varmış onlardan almayı planlıyoruz bizim 2 bin tutmaz:1:
bide ben 50 kişiyi eve sığdıramam zaten o günün keyfini çıkarmak istiyorum karışıklık olmasın:1:

bizim nişan 50kişi filan olucak sanırım o da en fazla akşam yemegi havasında düşünüyoruz bişeyler takılır mı bilmiyorum en fazla anne baba takar heralde... nişandan elime bişey kalmaz kısacası:1: ama zaten karar verdik takıları bozdurmak yok:1:
ben liste aşamasındayım demirbaşları en sona bırakmaya karar verdim bu ay 150 200 tl arası bişey kaldı elimde bi daha ki ayda böyle olursa toplu bi alım yapmayı plannlıyorum mutfak eşyalarında:1: sonrada yavaş yavaş olur artık:1:

olur tabi canım niye olmasın hemde en güzel şekilde olur inşallah :16:

tanışma Ardından isteme(söz nişan) birarada olacak aralarında en az 2 3 hafta olacak

tanışma için:
Kız:
elbise:129tl (bugun size gösterdiğim)
ayakkabı:100tl
takı : 50tl (kıyafete uygun altın vb değil forewer mağazasından)
kuaför: 100tl (fön manikür pedikür için)

erkek: takım elbise:250
ayakkabı kemer:150
çiçek tatlı.. 150

tanışma toplam: 929 tl

isteme(söz nişan):
Kız:
elbise:189
ayakkabı:100
takı: 75 tl (kıyafete uygun altın vb değil forewer mağazasından markaya bayılıyorum :)....)
kuaför :250tl
söz tepsizi makas: 150tl (beğendim alacağım)
pasta:300

Erkek:
takım elbise:250
alyans:2bin
erkeğe takı: saat bin tl
kıza takı:bin tl
çiçek çikolata tatlı: 200tl

söz:4674

toplam 5597 tl tutuyor biz 1500 de öğle böyle gitse 7bine ihtiyacımız olur diye düşündük ama şuan düşünce belki daha aza mal olur ozaman bizim içinde harikkkkaaaaaa :16:

ben dümdüz bir alyans istiyorum bide sevdiğime altın almıycaz altın suyuna batırılmış yüzükler varmış onlardan almayı planlıyoruz bizim 2 bin tutmaz:1:
bide ben 50 kişiyi eve sığdıramam zaten o günün keyfini çıkarmak istiyorum karışıklık olmasın:1:

erkeğinki pek pahalı olmuyor zaten bayanlarınki tuzlu tutuyor ayrıca kapalı çarşıda emininm daha ucuza denk getiririz 2bin diye şimdilik düşünüyorum:1:
ayh gelse o günler hemennnn:16:

tanışma Ardından isteme(söz nişan) birarada olacak aralarında en az 2 3 hafta olacak

tanışma için:
Kız:

çiçek tatlı.. 150

isteme(söz nişan):
Kız:
takı: 75 tl (kıyafete uygun altın vb değil forewer mağazasından markaya bayılıyorum :)....)

Erkek:

toplam 5597 tl tutuyor biz 1500 de öğle böyle gitse 7bine ihtiyacımız olur diye düşündük ama şuan düşünce belki daha aza mal olur ozaman bizim içinde harikkkkaaaaaa :16:

benim bu kadar teferruatım yok:1: hemen bi tasarruf yapıyım mı:52: takım elbiseyi bi tane alın canım aman hepsi aynı model zaten:1:

aman çok biliyor o:1: yinede herşeyin en güzeli olur inşallah:16:

inşallahhh canım benim hepimiziiinnn:16:

ayrıca o fiyata sözde dağıtılcak hediyelerde dahil olur :1:

bizimde 50 kişi civarı olcak ama ben dışarda istemiyorum bizim sülalenin hepsi evde yaptı bak 50 kişi eve sığdırmışda diemezler :16: sadece büyükleri çağırcam zaten 50 bile olmayabilir:1:

inşallahhh canım benim hepimiziiinnn:16:

ayrıca o fiyata sözde dağıtılcak hediyelerde dahil olur :1:

bizimde 50 kişi civarı olcak ama ben dışarda istemiyorum bizim sülalenin hepsi evde yaptı bak 50 kişi eve sığdırmışda diemezler :16: sadece büyükleri çağırcam zaten 50 bile olmayabilir:1:

benim sevgilim 9 kardeş:53: ee bunların eşleri filan:18: 50 kişiyle kurtarsam ben o günü tamamdır:1:

benim sevgilim 9 kardeş:53: ee bunların eşleri filan:18: 50 kişiyle kurtarsam ben o günü tamamdır:1:

hıımmm sizinn epey bi kalabalık olcakmış peki mekan tutmak nekadara patlıcak istanbulda mekanlar biraz tuzlu ya onu nasıl bişey düşünüorsunuz

nişan dışarda olucağı için dışardanda altın takılıcak masraflların bi kısmını karsılar diye düşünüyorum ama beni korkutan onca hazırlığın arasında ceyizin sıkışması ben ufak tefek alıyorum herşey ucmus vaziyette iyiki erken baslamışım :31:

bizde nişanda dışarıdan takılmaz galiba erkek arkadaşım tarafında yokmuş mesela bizde de hiç duymadım takılıyor diye bende karşılar diye düşünmüştüm ama benim iş yattı o konuda artık ne olur bilmem paşa paşa ödeyeceğiz :52:

hıımmm sizinn epey bi kalabalık olcakmış peki mekan tutmak nekadara patlıcak istanbulda mekanlar biraz tuzlu ya onu nasıl bişey düşünüorsunuz

en ucuzu florya sosyal tesisleri canım grup menülerinden faydalanırsak 2 bin lira filan tutuyor işte açık alan hayal etmiştim ama 1 ocakda imkansız yada fasıllı sazlı sözlü bir yer planlıyoruz ama henüz öyle aileye uygun bi yer bulamadık:50:

tanışma için:
Kız:

çiçek tatlı.. 150

isteme(söz nişan):
Kız:

Erkek:

canım nişanda sana saat takılmayacak mı yada o takı saatse bilezik olmayacak mı ? az tutmazda hesapladığından çokta çıkmaz herhalde

aklımda bir sürü şey var ortada hiçbişey yok:43:

karamsarlığa kapılmak yookk herşek tıkır tıkır olucak canım çeyiz için para biriktiriyorum demiştin ya büyük şeyler için mi yoksa küçükleride 1 günde alıcak mısın?

tanışma için:
Kız:

çiçek tatlı.. 150

isteme(söz nişan):
Kız:

Erkek:

bencede biraz tasarruf yaparsanız size daha ucuza malolur canım ama sen keyfini cıkararak geçirmek istiyosan orası ayrı takım elbise konusunda da 2 ceket alınabilir kimse aynı takım olduğunu farketmez tanısmada hafif spor istiyosada yine cok sık bi kombin yapabilirsiniz canım :34:

ceren biz seninle hep uzun vadedeyiz zaten düğünlerimizde yakın olacak gibi :)

evet bazen kendimi cok rahat hissediyorum yoksa stresten napardım bilemiyorum :9:

bizde nişanda dışarıdan takılmaz galiba erkek arkadaşım tarafında yokmuş mesela bizde de hiç duymadım takılıyor diye bende karşılar diye düşünmüştüm ama benim iş yattı o konuda artık ne olur bilmem paşa paşa ödeyeceğiz :52:

bende cok beklentiye girmiyim takmazlarsa kalırım öyle :9::9:

Back