Kız İsteme 2015 sözleneceklerrr burayaaa :16:

kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar

Ceren bir an önce yaz gelsin de bizim söz ne zaman onu belirleyelim istiyorum senin nasıl gidiyor ? :)

ayhh keşke canım benim su dönem bitsin yaz gelsin o kadar cok istiyorum ki bide ikimiz çifte söz yaparsak süper olucak ama benim belli değil diğer yazada ertelenebilir derslerden pek hazırlık yapamıyodum ama bende arastırmalarıma hız katıcam artık :26:

kızlaarrr sözde ikram olarak ne vericeksiniz? ben rengarek ceşit ceşit acıkbüfe masa hazırlamayı düşünüyorum geliyo fotoraflar

ikramları hiç düşünmedim ben tamamen unutmuşum :)
Ama yazın olursa balkona uzunca bir masa kuracağım kesin.kışın olursa içeride otururuz artık :)

ikramları hiç düşünmedim ben tamamen unutmuşum :)
Ama yazın olursa balkona uzunca bir masa kuracağım kesin.kışın olursa içeride otururuz artık :)

ikram masası hoş olur canım bide sandalyeleri beyaz mor tüllerle sade bi şekilde süsleyebilirim evde mini organizasyon gibi

büyük ihtimal olursa sömestrda 2 hafta aramız olur :)
İnşallah ertelenmez canım araştırmalara hız kat tabi ki :)

ikram masası hoş olur canım bide sandalyeleri beyaz mor tüllerle sade bi şekilde süsleyebilirim evde mini organizasyon gibi

ben mor delisiyim ya çok güzel olur
balkona kurdum kurdum evde yapamam ama sömestrada istiyorum amaaann sömestrda olsun da ikram masam olmasın :)

bizde sözle isteme ayrı olcakmış daha doğrusu ben bir olur diye düşünmüştüm ama ikimizinde annesi kız bir defada verilmez dedi ne geregi varsa kendi annemi ikna etmek 5 dakikalık işte onun annesine ne diyim şimdi
o yüzden istemeye geldiklerinde akşam yemegi olucak ne yapıcaz bilmiyorum...:18:
sözde zaten pasta kesileceği için aperatif şeyler olur renkli yiyecekler olsun istiyorum bende salonun bi köşesine açık büfe hazırlamayı planlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…